• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sütsüz anneler dereotlu yoğurt çok güzel süt yapıyormuş 😂😂😂😂😂

Eklentiler

• IMG_20230105_171541.jpg
    IMG_20230105_171541.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar biliyorsunuz 1 hafta idrar yollarından hastanede yatıp tedavi görmüştü oğlum. Bugün ultrason kontrolü vardı. Böbreğe giden kanallardan bir tanesinde olması gerekenden daha fazla büyüme var, reflü olabilir dedi böbrekte. Çocuk nefrolojisine yönlendirdi doktor. Yarın izmire gidiyoruz sabahtan devlete, öğleden sonra ise özele randevu aldık. Hamileyken böbreklerde herhangi bir sorun yoktu. Anne karnındayken böbrek sorunları olan bebeklerimiz vardı, onların durumu bizimkiyle benzer olan varsa yardımcı olabilir mi süreç hakkında?
Rabbim acil sifalar versin.malezef ultrasonda sıkıntı yok deyip doğumca problem cıkan oluyor biride biziz kalbinde doku katlantısı varmıa nasıl bir şey ise 🤷🏻‍♀️sık sık kontrole gel dedi

Nida hanımı duydum çok iyi bir doktor canım inşallah yoktur içini ferah tut 🙏🏻
Yorumlarda öyle gördüm aldım canım. Çok merhametli ve ilgili demişler. Meral hanım içinde öyle, hatta ablamın eltisinin oğlunda da varmış reflü çocuk lise çağında onlarda meral hocaya götürmüşler iyi dediler. İnşallah şansımız yaver gider sorunsuz döneriz. Yarın kırkı Aslan'nın bide, hastanelerden çıkamadık ki çocuğu gezmeye götürüp uçuralım kırkını🤦‍♀️
40 gün içinde aile içinde defalarca hastanelik olduk, yarınla birlikte son bulur inşallah. Resmen kırk basması yaşadık biz🤷‍♀️

Oda sıcaklıgında olmayacak dolapta olacak dedi eczacı hatta dolaptan cıkardı buz kalıbıyla gönderdiği oluyormus bizim ev yakın diye gelir gelmez dolaba koyduk ve calkalamadan kullanmayın dedi
Bana da böyle dedi eczacı ama dondu diye oda sıcaklığına çıkardım ,yine akmıyor tıpa kısmının tasarımı kötü bence

Bana da böyle dedi eczacı ama dondu diye oda sıcaklığına çıkardım ,yine akmıyor tıpa kısmının tasarımı kötü bence
Belkide oda ısısında olunca donmus olabılır mi biz öyle bi sorun yasamadık eczacıya gösterseniz tarihi falan gecmiş olabılır mi

Doğru düzgün bir acıklama yapmadı .kalbinde delik var her bebekte olabılen bir şey kapanır yuksek ihtimal dedi .ama o katlantı onemli dedi 🤷🏻‍♀️
Bizde çocuk kardiyolojisinde takipteyiz. Kalp odacığında sızıntı vardı hamileyken. 1 aylık olunca götürdük kapanmış çok şükür ama 2 yıl sonra yine çağırdı. İnşallahhh sizinde geçer gider kalbiniz ferahlar canım.

Bugün aşı olduk kızlar. 4500kg 55cm olmuşuzzz. Sarılık için yattığında çok kilo vermişti yavrum travma oldu bende kilo aldıkça seviniyorum artık. Bu psikolojiyi nasıl atlatırım bilmiyorum. Allah herkesin evladını korusun ya çok zor 🤲🏻

Doğru düzgün bir acıklama yapmadı .kalbinde delik var her bebekte olabılen bir şey kapanır yuksek ihtimal dedi .ama o katlantı onemli dedi 🤷🏻‍♀️

Bizde çocuk kardiyolojisinde takipteyiz. Kalp odacığında sızıntı vardı hamileyken. 1 aylık olunca götürdük kapanmış çok şükür ama 2 yıl sonra yine çağırdı. İnşallahhh sizinde geçer gider kalbiniz ferahlar canım.
Biz de kernikterus için takipteyiz 😔😔😔

Bugün aşı olduk kızlar. 4500kg 55cm olmuşuzzz. Sarılık için yattığında çok kilo vermişti yavrum travma oldu bende kilo aldıkça seviniyorum artık. Bu psikolojiyi nasıl atlatırım bilmiyorum. Allah herkesin evladını korusun ya çok zor 🤲🏻
Maşallah. Bizde bugün tartıldık aynı kilo ve boyumuz 🤗

Bugün kontrole gittim lohusalık bitiş kontrolüne ,genel olarak temiz kanama yok dedi ama birikme olmuş dedi,ilk adeti gördükten sonra gel muayeneye dedi, nedir acaba bu birikme olayı kendiliğinden geçer mi acaba tecrübe eden var mi

Back