- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #35.841
Kızlar bugün 12 den 4 e kadar ağladı benimkiler gerçekten kafayı yedim gece. Bubebisler neden gündüz değilde gece böyle yapıyor her gece nerdeyse böyle sizinkiler de gece mi delleniyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnı açsa ağlamıyor ama daha zor uyuyor benim kızım geceleri. En başından beri gündüz uykuları daha iyi. Bazen gazını bile çıkarmadan uyuyor. Ama geceleri oturmayı seçiyor..Kızlar bugün 12 den 4 e kadar ağladı benimkiler gerçekten kafayı yedim gece. Bubebisler neden gündüz değilde gece böyle yapıyor her gece nerdeyse böyle sizinkiler de gece mi delleniyo
Benimki de gündüz çok sakin gece çok zorluyo beniKızlar bugün 12 den 4 e kadar ağladı benimkiler gerçekten kafayı yedim gece. Bubebisler neden gündüz değilde gece böyle yapıyor her gece nerdeyse böyle sizinkiler de gece mi delleniyo
Bi sorun yaşamadım. Doktor üstüne basa basa mutlaka ver dedi. 2 3 gün vermedim çok zorlandı.Midesini bozmazmi
Of bende kaç gündür onu düşünüyorum kahverengi yerş kavrayamıyor benim ki bazen silikonsuz emmek istiyor ama tam tutunamıyor belki biraz daha büyüyünce tutar diye umut ediyorumKızlae ben ilk günden beri memeyi silikon uçla veriyorum ucum çok olmadığı için
Grupta da vardı silikon uçla veren
Evde neyse de doktora dışarıya gidince işkence gibi oluyor bu silikon uçlar
Eliyle alıp atıyor neler neler
Dün uçsuz vermeyi denedim ama beceremed emmeyi
Ne zaman bırakcaz biz bu silikon uçları
BenimdeYaa 10 dakikada çok iyi ya çok özendim şuan ben 2 saat sağıyorum 30 anca çıkıyor
Baktik canim o da yok sanki bisey batiriyolar cocugaAğzında pamukçular çıkmış olabilir mi
Kontrol ettik yok amaDilini kontrol et pamukçuk olmuşsa emmek istemez
Gaz damlalarıni verdim onlarda etki etmedi gaz mi anlamiyoruz da artik gaz cikartiyo memeyi cekiyo birakiyo simdi bi derece sakin ama 10 15 dj ya yine basliyoCanım gaz sancısı olabilirmi
Şimdi nasıl oldu sakinleştimi
Güzel anı olmuş hepiniz için.. mutlaka profesyonel olmak zorunda değil bu da çok tatlı
Bizim memiktolar nazlıBenimde
Benim de öyleydi canım. Sürekli sağım yaptım gelmese de sağdım yavaş yavaş arttı.Yaa 10 dakikada çok iyi ya çok özendim şuan ben 2 saat sağıyorum 30 anca çıkıyor
Oy maaşallah pamuk yaaaa
Grubun sütsüzleri demek istiyorum bizeBizim memiktolar nazlı
Günde kaç sağım yapıyorsun? Her sağım aynı süre mi?Benim de öyleydi canım. Sürekli sağım yaptım gelmese de sağdım yavaş yavaş arttı.
Ben de başlayacağım canım. Düzenli mi sağım yaptın gece falanBenim de öyleydi canım. Sürekli sağım yaptım gelmese de sağdım yavaş yavaş arttı.
Yaa cuk oturduGrubun sütsüzleri demek istiyorum bize
En başlarda süt yokken aklıma geldikçe sağdım hastaneye götürdük zaten. Şuan bebek emdikten sonra meme sıkışırsa rahatlayana kadar, bir de gece yatmadan önce tam sağım yapıp buzluğa atıyorumGünde kaç sağım yapıyorsun? Her sağım aynı süre mi?
Evet gece 2,3 saatte bir alarm kurup sağdım canımBen de başlayacağım canım. Düzenli mi sağım yaptın gece falan
Yaa cuk oturdu