- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #35.821
Uygulama adı ne canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uygulama adı ne canım
Benim var ya bi de bacaklarım da oldu. Karnıma fazla odaklandım sanırım hergğn 2 defa yapladım olmadı diğer her yerim çatladı çatlak için çözüm yok maalesefKızlar memelerinde çatlak olan var mı ? Benim hiçbir yerim çatlamadı ama geçen gün bi baktım memeler felaket olmuş çok moralim bozukdu. Çatladıktan sonra elden bi sey gelmiyor değil mi o şekilde kalıyor mu
Ayakta yürüyerek vermeyi dene canım. Ben kriz anlarında öyle veriyorumKizlar bebegim memeyi almiyo dun geceden beri aliyo 3 4 kere cekiyo bırakıyo sinirleniyo agliyo durmuyo napicagimi sasirdim
Benimki göğsü tutana kadar memede kavga kıyamet.tuttuktan sonra da siniri geçmiyor hem emiyor hem kavga etmeye devam ediyor.ovey oveyy diye söyleniyor çok gülüyorum.artık ona ovey diye hitap ediyorum.birde arada memeyi itiyor ağzından 1 saniye sonra sinirle geri alıyor ona da çok gülüyorum hem kendi bırakıyor hem kendi sinirleniyor.bu bebişler çok komik.az önce de emzirmek için memeyi verdim karnı toktu baktım diliyle yalanıyor.napıyor bu diye bakayım dedim memeden süt akmaya başlamış karnı da tok memeyi tutmuyor kedi gibi meme ucundaki sütleri yalıyor ona da çok güldümSizin de bebeler memeyle dövüşüyo mu ya emiyo emiyo sonra sinirlenip çekiyor ağzını vıkırdıyo yanlardan sütler akıyo şöyle bir iki vuruyor sonra tekrar emcüklüyo
Yaaaaa çok tatlılarBenimki göğsü tutana kadar memede kavga kıyamet.tuttuktan sonra da siniri geçmiyor hem emiyor hem kavga etmeye devam ediyor.ovey oveyy diye söyleniyor çok gülüyorum.artık ona ovey diye hitap ediyorum.birde arada memeyi itiyor ağzından 1 saniye sonra sinirle geri alıyor ona da çok gülüyorum hem kendi bırakıyor hem kendi sinirleniyor.bu bebişler çok komik.az önce de emzirmek için memeyi verdim karnı toktu baktım diliyle yalanıyor.napıyor bu diye bakayım dedim memeden süt akmaya başlamış karnı da tok memeyi tutmuyor kedi gibi meme ucundaki sütleri yalıyor ona da çok güldüm
Almiyo hic bi turlu ciglik cigliga saatlerdirAyakta yürüyerek vermeyi dene canım. Ben kriz anlarında öyle veriyorum
Canım ben 15.günden itibaren günde 3 defa 5 damla civarı zeytinyağı veriyorum. Doktorumuz mutlaka ver demiştiGunaydinn kızlar evvel günü bebeğime d vitamini kullandım.İki gündür kabız..kakasını yapamıyorbir öneriniz varmı bunun için.Sizdede benzer etkiler yarattimi vitamin damlası
Hangi vitamin canım devit miGunaydinn kızlar evvel günü bebeğime d vitamini kullandım.İki gündür kabız..kakasını yapamıyorbir öneriniz varmı bunun için.Sizdede benzer etkiler yarattimi vitamin damlası
Bebekler için olan devitHangi vitamin canım devit mi
Midesini bozmazmiCanım ben 15.günden itibaren günde 3 defa 5 damla civarı zeytinyağı veriyorum. Doktorumuz mutlaka ver demişti
Canım gaz sancısı olabilirmiAlmiyo hic bi turlu ciglik cigliga saatlerdir
Yaa 10 dakikada çok iyi ya çok özendim şuan ben 2 saat sağıyorum 30 anca çıkıyorDirek petek üstü yapmıyorum bir tabak ve bir bez üstüne koyuyorum maksat soğumasın. Zaten 3 saat sonra veriyorum. Sabaha kadar beklemiyor. 10 dkda falan sağıyorum canım
5 aylık olunca zaten ek gıdaya başlarsın yavaştan ufak çorbalar eline şu meyve süzgeci gibi şeylerden verip meyvelerin tadına baktırırsın sonra devam mamaları var pekmezli sütlü diye geçiyor. Dert etme yani 150 cc süt içer doymazsa birazcık da o pekmezli sütlü mamadan yer arada yoğurt yer çorba içer, diğer çalışan anneler nasıl yapıyor sanıyorsun? Benim arkadaşım çalışmıyordu ama emzirmek çok sıkıntı olmuştu onda bebek de erken doğmuştu ona rağmen 4 aylıkken başladı ek gıdaya bir akıllı bir dilli kızı var sorma yani doğan büyüyor rızkı kendiyle geliyor neyle beslenecek diye karartma içini.Kızlar ben bebişe 120 ml süt sağıp verdim üstüne 12 dk beni emip memeyi atti belki tekrar versem biraz daha bile içerdi. İşe başlamak için süt depolayacağım yavaştan ama bu kız ne kadar içip doyuyor anlayamadım 150 ml atmam gerekecek sanırım her öğün için en az çünkü ise başlayana kadar da büyüyecek. Kafam karıştı bu kadar süt her defasında tek seferde nasıl çıkacak sütler karıştırılmaz demişti burdaki arkadaşlar. E nasıl doyacak bu kız hep o kadar süt çıkmayınca iki biberon yapıp mi vermek lazım farklı zamanda sağılan sütleri?
Kızım 5 aya yaklaşacak ben işe başlayınca şu an 2 aylık olacak birkaç güne, süt ihtiyacına baktım öğün başına 116-200 ml diyor. 200 beni çok gerdi şu an ben bir sağım bir posta gitsin istiyordum
Sanki onun için böyle bir şey duymuştum canım ben başka d Vitamini kullanıyorum bir sorun yaşamadımBebekler için olan devit
Dilini kontrol et pamukçuk olmuşsa emmek istemezKizlar bebegim memeyi almiyo dun geceden beri aliyo 3 4 kere cekiyo bırakıyo sinirleniyo agliyo durmuyo napicagimi sasirdim
Canım sadece anne sütü mü alıyor?d vitten kaynaklı olduğunu sanmıyorum.benim oğlum 2 aylık olana kadar süt mama gitti sıkıntı yoktu.2 aydan sonra mamayı bıraktık kabızlık başladı.sadece anne sütü alınca kabız oldu.doktora gittik anne sütü kabızlığı diye bişey var dedi.6 gün bekle yapmazsa fitil ver demişti.4 ay boyunca kendi kendine tek tek yapabildi kakasını 6 gün geçince fitil koyuyorduk.bazen fitille bile zor yapıyordu.sonra ek gıdaya geçince düzeldi kakasıGunaydinn kızlar evvel günü bebeğime d vitamini kullandım.İki gündür kabız..kakasını yapamıyorbir öneriniz varmı bunun için.Sizdede benzer etkiler yarattimi vitamin damlası
Ağzında pamukçular çıkmış olabilir miAlmiyo hic bi turlu ciglik cigliga saatlerdir