• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Eklentiler

• D059764F-B84A-4172-ADA1-F86A43C38EFB.jpeg
    D059764F-B84A-4172-ADA1-F86A43C38EFB.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar memelerinde çatlak olan var mı ? Benim hiçbir yerim çatlamadı ama geçen gün bi baktım memeler felaket olmuş çok moralim bozukdu. Çatladıktan sonra elden bi sey gelmiyor değil mi o şekilde kalıyor mu
Benim var ya bi de bacaklarım da oldu. Karnıma fazla odaklandım sanırım hergğn 2 defa yapladım olmadı diğer her yerim çatladı 😓 çatlak için çözüm yok maalesef

Kizlar bebegim memeyi almiyo dun geceden beri aliyo 3 4 kere cekiyo bırakıyo sinirleniyo agliyo durmuyo napicagimi sasirdim

Sizin de bebeler memeyle dövüşüyo mu ya 😂 emiyo emiyo sonra sinirlenip çekiyor ağzını vıkırdıyo yanlardan sütler akıyo şöyle bir iki vuruyor sonra tekrar emcüklüyo 😂 😂
Benimki göğsü tutana kadar memede kavga kıyamet.tuttuktan sonra da siniri geçmiyor hem emiyor hem kavga etmeye devam ediyor.ovey oveyy diye söyleniyor çok gülüyorum.artık ona ovey diye hitap ediyorum.birde arada memeyi itiyor ağzından 1 saniye sonra sinirle geri alıyor ona da çok gülüyorum hem kendi bırakıyor hem kendi sinirleniyor.bu bebişler çok komik.az önce de emzirmek için memeyi verdim karnı toktu baktım diliyle yalanıyor.napıyor bu diye bakayım dedim memeden süt akmaya başlamış karnı da tok memeyi tutmuyor kedi gibi meme ucundaki sütleri yalıyor ona da çok güldüm 😂💕🧿

Benimki göğsü tutana kadar memede kavga kıyamet.tuttuktan sonra da siniri geçmiyor hem emiyor hem kavga etmeye devam ediyor.ovey oveyy diye söyleniyor çok gülüyorum.artık ona ovey diye hitap ediyorum.birde arada memeyi itiyor ağzından 1 saniye sonra sinirle geri alıyor ona da çok gülüyorum hem kendi bırakıyor hem kendi sinirleniyor.bu bebişler çok komik.az önce de emzirmek için memeyi verdim karnı toktu baktım diliyle yalanıyor.napıyor bu diye bakayım dedim memeden süt akmaya başlamış karnı da tok memeyi tutmuyor kedi gibi meme ucundaki sütleri yalıyor ona da çok güldüm 😂💕🧿
Yaaaaa çok tatlılar 🤣

Gunaydinn kızlar evvel günü bebeğime d vitamini kullandım.İki gündür kabız..kakasını yapamıyor😢bir öneriniz varmı bunun için.Sizdede benzer etkiler yarattimi vitamin damlası🥺

Gunaydinn kızlar evvel günü bebeğime d vitamini kullandım.İki gündür kabız..kakasını yapamıyor😢bir öneriniz varmı bunun için.Sizdede benzer etkiler yarattimi vitamin damlası🥺
Canım ben 15.günden itibaren günde 3 defa 5 damla civarı zeytinyağı veriyorum. Doktorumuz mutlaka ver demişti

Kızlae ben ilk günden beri memeyi silikon uçla veriyorum ucum çok olmadığı için
Grupta da vardı silikon uçla veren
Evde neyse de doktora dışarıya gidince işkence gibi oluyor bu silikon uçlar
Eliyle alıp atıyor neler neler😃
Dün uçsuz vermeyi denedim ama beceremed emmeyi
Ne zaman bırakcaz biz bu silikon uçları😨

Direk petek üstü yapmıyorum bir tabak ve bir bez üstüne koyuyorum maksat soğumasın. Zaten 3 saat sonra veriyorum. Sabaha kadar beklemiyor. 10 dkda falan sağıyorum canım
Yaa 10 dakikada çok iyi ya çok özendim şuan 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ben 2 saat sağıyorum 30 anca çıkıyor 😂

Kızlar ben bebişe 120 ml süt sağıp verdim üstüne 12 dk beni emip memeyi atti belki tekrar versem biraz daha bile içerdi. İşe başlamak için süt depolayacağım yavaştan ama bu kız ne kadar içip doyuyor anlayamadım 150 ml atmam gerekecek sanırım her öğün için en az çünkü ise başlayana kadar da büyüyecek. Kafam karıştı bu kadar süt her defasında tek seferde nasıl çıkacak sütler karıştırılmaz demişti burdaki arkadaşlar. E nasıl doyacak bu kız hep o kadar süt çıkmayınca iki biberon yapıp mi vermek lazım farklı zamanda sağılan sütleri?

Kızım 5 aya yaklaşacak ben işe başlayınca şu an 2 aylık olacak birkaç güne, süt ihtiyacına baktım öğün başına 116-200 ml diyor. 200 beni çok gerdi şu an ben bir sağım bir posta gitsin istiyordum 🙄
5 aylık olunca zaten ek gıdaya başlarsın yavaştan ufak çorbalar eline şu meyve süzgeci gibi şeylerden verip meyvelerin tadına baktırırsın sonra devam mamaları var pekmezli sütlü diye geçiyor. Dert etme yani 150 cc süt içer doymazsa birazcık da o pekmezli sütlü mamadan yer arada yoğurt yer çorba içer, diğer çalışan anneler nasıl yapıyor sanıyorsun? Benim arkadaşım çalışmıyordu ama emzirmek çok sıkıntı olmuştu onda bebek de erken doğmuştu ona rağmen 4 aylıkken başladı ek gıdaya bir akıllı bir dilli kızı var sorma yani doğan büyüyor rızkı kendiyle geliyor neyle beslenecek diye karartma içini. 👍

Canım sadece anne sütü mü alıyor?d vitten kaynaklı olduğunu sanmıyorum.benim oğlum 2 aylık olana kadar süt mama gitti sıkıntı yoktu.2 aydan sonra mamayı bıraktık kabızlık başladı.sadece anne sütü alınca kabız oldu.doktora gittik anne sütü kabızlığı diye bişey var dedi.6 gün bekle yapmazsa fitil ver demişti.4 ay boyunca kendi kendine tek tek yapabildi kakasını 6 gün geçince fitil koyuyorduk.bazen fitille bile zor yapıyordu.sonra ek gıdaya geçince düzeldi kakası

Back