2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bugün 12 den 4 e kadar ağladı benimkiler gerçekten kafayı yedim gece. Bubebisler neden gündüz değilde gece böyle yapıyor her gece nerdeyse böyle sizinkiler de gece mi delleniyo

Kızlar bugün 12 den 4 e kadar ağladı benimkiler gerçekten kafayı yedim gece. Bubebisler neden gündüz değilde gece böyle yapıyor her gece nerdeyse böyle sizinkiler de gece mi delleniyo
Karnı açsa ağlamıyor ama daha zor uyuyor benim kızım geceleri. En başından beri gündüz uykuları daha iyi. Bazen gazını bile çıkarmadan uyuyor. Ama geceleri oturmayı seçiyor..

Midesini bozmazmi
Bi sorun yaşamadım. Doktor üstüne basa basa mutlaka ver dedi. 2 3 gün vermedim çok zorlandı.
Of bende kaç gündür onu düşünüyorum kahverengi yerş kavrayamıyor benim ki bazen silikonsuz emmek istiyor ama tam tutunamıyor belki biraz daha büyüyünce tutar diye umut ediyorum

Gecesi gündüzüne karışmış olabilir bebenizin gün içinde daha çok enerjili aktiviteler akşama doğru sakinlik olsun ve rutin oluşturun yattığı yer karanlık olsun ve uykuyla karanlığı özdeştirsin saat 6 dan sonra ışıklı ortamda olmasın. Yatmadan önce banyo yapabilir bu onu sakinleştiriyorsa özellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…