2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Arkadaslar biogaia damla donuyor benim danlamiyor nerde tutuyorsunuz damlayi oda sicakliginda aslinda benimkide ama anlamadim

Merhabalar benim kızımın kaşlarinda ve kulağında da sarı kabuklanmalar çıktı doktorumuz seboreik dermatit dedi mustelanin stelatopia kremini önerdi boynunda da kızarıklıklar var kakası da mukuslu olunca alerjiden şüpheleniyorum doktorumuz kontrole gelince detaylı inceleyeceğim dedi kızımı öyle görünce üzülüyorum

Aynı demek ki kuzum geçmiş olsun. Ben de aldım o kremi dün akşam bu sabah sürdüm baya değişmeye başladı iyi geliyor. Bana bir de o serinin şampuanı al dedi. Kremi sadece yaralar çıkınca kullan yazmış. İşte benim diğer iki çocukta da alerji olmuştu inşaallah ilerlemez hassasiyet boyutunda kalır. Diyet çok zor

Şampuanla kremini set olarak aldım iki gündür sabah akşam sürüyorum bir iyileşiyor gibi duruyo sonra yine kabuklanmalar artiyo anlayamadım kafasında da konak var zeytinyağı deneyeceğim duştan önce bakalım işe yarayacak mı?

Kuzu o tamamen beslenmeye bağlı saate bağlı değişiyor. Günün bazı saatleri hızlı doluyor, çok su içince de. Elinle mıncıklayıp anlıyorsun bir süre sonra

Arkadaslar biogaia damla donuyor benim danlamiyor nerde tutuyorsunuz damlayi oda sicakliginda aslinda benimkide ama anlamadim
Oda sıcaklıgında olmayacak dolapta olacak dedi eczacı hatta dolaptan cıkardı buz kalıbıyla gönderdiği oluyormus bizim ev yakın diye gelir gelmez dolaba koyduk ve calkalamadan kullanmayın dedi

Oda sıcaklıgında olmayacak dolapta olacak dedi eczacı hatta dolaptan cıkardı buz kalıbıyla gönderdiği oluyormus bizim ev yakın diye gelir gelmez dolaba koyduk ve calkalamadan kullanmayın dedi
Banada acilinca oda sicakliginda durcak dolapta durmasin dedi sizinki donmadi mi dolapta

Benimde öyle. Artık emmiyor biberona alıştı zaten. Sütüm az mı çok mu tespit için sağdım üzüntüden çok az geliyordu. Şimdi oğlum memeden emmiyor sinirleniyor. Sağıyorum ne çıkara artık onu verip üstüne mama veriyorum. Bazen 30 cc bazen 60 cc geliyor. 3 saatten önce dolmuyor arka arkaya sağımlarsa az geliyor. İşim olup da sağamazsam ara açılınca daha iyi doluyor.
Doktorumuzda biberona biraz mesafeli çünkü memeyi bile bazen almiyo.biberon rahatina alışırsa hic almayabilir diyo her tarafı ayri yere cikiyo
Benimki alıştı işte memeyi reddediyor. Zaten silikon uçla emziriyordum, oda kayıyor yapışmıyor derken bölünüyordu habire emzirme hepten bıraktı artık
Kas başlangıcında var oğlumun iki gündür bizde de mi aynı durum var acaba.

Kızlar biliyorsunuz 1 hafta idrar yollarından hastanede yatıp tedavi görmüştü oğlum. Bugün ultrason kontrolü vardı. Böbreğe giden kanallardan bir tanesinde olması gerekenden daha fazla büyüme var, reflü olabilir dedi böbrekte. Çocuk nefrolojisine yönlendirdi doktor. Yarın izmire gidiyoruz sabahtan devlete, öğleden sonra ise özele randevu aldık. Hamileyken böbreklerde herhangi bir sorun yoktu. Anne karnındayken böbrek sorunları olan bebeklerimiz vardı, onların durumu bizimkiyle benzer olan varsa yardımcı olabilir mi süreç hakkında?

Hangi hastaneye gideceksiniz canım. Bize böbrekte genişleme var demişlerdi ama doğumdan önce geçmişti. İnşallah sizin de bir şey yoktur

Hangi hastaneye gideceksiniz canım. Bize böbrekte genişleme var demişlerdi ama doğumdan önce geçmişti. İnşallah sizin de bir şey yoktur
Çok sevindim sizin adınıza canım, çok şükür geçmiş. Biz Dr. Behçet uz çocuk hastalıkları Hastanesi Dr. Nida dinçel özelde ise doç dr. Meral Torun Bayram'a aldık canım. İnşallah bizde de bir şey yoktur.

Yenidoğanlarin %70 inde konak olurmuş ama altta yatan neden alerji mi ona emin olmak lazım kakasi nasıl

Nida hanımı duydum çok iyi bir doktor canım inşallah yoktur içini ferah tut

Canım ben hiç emzirmemiş sayıyorum
Canım Rabbim şifalar versin inşallah kuzumuzu hastanelerde oyalamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…