2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim de sağınca öyle ama bebek emerken daha çok geldiğine eminim çünkü bazen göğüsten çekiyorum kıyafetimi islatacak kadar süt geliyor ama sagma makinesinde iki gogusten ancak 30 cc geliyor hiç anlamadım sebebini. Bebegin kilo alımı, çişli bez sayısı yeterliyse süt vardır ona yetecek kadar.

Aynı sekilde bende burda anlatmadım ama dogumdan cok korktum hic istediğim gibi olmadı bidaha hamile kalmaktan falan korkuyorum resmen hala sezeryanın etkisinden çıkıp tam olarak toparlanamadım karnım açıyor catlağim fazlaydi omu acı yapiyor ne oluyor anlamadım

Benim bugün 34.gün ve hala otururken aciyor benim bebegim 3200 dogdu ama benimde cati kemiklerim cok darmis o yuzden cok zor ve yirtikli bi dogum oldu bende hala acı cektikce iyilesemedikce keske sezeryan olsaydim diyorum

Bir çok arkadaşım da aynı şeyi söyledi
İnşallah öyledir canım yaa
Çok üzüldüm azıcık çıkınca
Bir de sabahtan deneyeceğim bakalım nasıl çıkacak sağınca
Bir de hiç düzenli değil uykuları
Derin uyumuyor
Mamayı verince çok derin uyuyor
Öyle olunca da insan acaba sütmü yermiyor siye düşünüyor

Galiba topluca destek alacağız.

Kızlar benim kızım hiç sabit durmak istemiyor bir yere yatırdığında durmuyor kıpırdanıp ağlamaya başlıyor kucağıma aldığımda oturmamı istemiyor sürekli ya sallayacağım ya Ayakta gezeceğim ve hep böyle ağlayarak uyanıyor huzurlu değil gibi hissediyorum normal mi değil mi bilmiyorum

Benim de öyle canım anne sütü alınca çok çabuk uyanıyor üzerine mama verince Derin uyuyor ama bu mamanın içeriği ile ilgiliymiş ve mama daha geç sindirildiği için daha uzun uyuyorlarmış mama yedikleri zaman

Kızlar selam, takip edemiyorum burayı ama umarım hepiniz bebelerinizle beraber sağlıklı ve iyisinizdir. Bizim süreç devam ediyor çok şükür kilo alımı hızlandı ama önümüzde sanırım 15 gün daha var. Artık bitik durumdayım ruhsal olarak. Yine de çok şükür Zeynep gayet iyi. Merak eden herkese sevgiler

Kızlar sezeryan olup dikişlerini aldıran var mı ağrıyor mu acaba
Benim dikiş yerim biraz sızlıyordu o yüzden acıyacağından çok emin olarak gittim. Doktora dualar ederek çıktım. Acı anlamında hiç birşey hissedilmiyor sadecee ipin kayışını hissettim. O da tenimin üzerinde ip gezdiriyorlarmış gibi.

Benimki de aynı canım
Hiç derin uyumuyor
1 saat uyusa şükrediyorum
Sürekli ağlıyor
İnsan anlamıyor da neden ağladığını
Acaba bu dönemlerde normalmi bilemiyorum

Hiç öyle düşünme canım sütün yettiğini düşünürsen daha iyi gelir. Ben de son zamanlarda arttırabildim anne sütü vermeyi ve şu an dediğin gibi hem çok derin uyumuyor hem de aç kalınca kendisi uyanıyor, mama verince hep uyuyordu.
Mamanın içerisinde seker olduğu için bebekleri daha fazla uyutuyor biz hastanedeyken mamaya başlamıştık doktor vizite geldiğinde bebek uyanmiyordu "mama bebekleri uyutur zaten" demişti. İnşallah yeter sütler bebişlere de şifa olur sağlıkla büyürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…