2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Ben kötü de davranmıyorum yine yaranılmıyor. Diğer gelini itin bi yerine sokar ondan iyisi yoktur ama. Tırnaklarını kesicem çocuğun uyurken kesicem rahat kesiyim diye hep öyle duydum herkesten uyurken kes dediler. Uyurken tırnak mı kesilirmiş de bilmem ne. Eşim de diyor kesme uyanınca kes ikinizi birbirine bağlayıp kimsenin ulaşamayacağı yere koymak istiyorum
Ben emzirirken kestim o şekilde de kimildamiyor ama derin uykudayken de mantıklı

Kaç gündür yapmadı cnm bir de mama alıyor muydu, ben kullandığım mamayı degistirdim günde bir defa zar zor yapıyordu ve çok fazla kusmaya başlamıştı evolvia kullanıyordum başlarda iyiydi ama sonradan böyle olunca şimdi sma comfort aldım nerdeyse hemen her bezinde azar da olsa kaka oluyor çocuğun rahatladi resmen
4 gün oldu canım evet hem mama yiyor hem emiyor aptamil kullanıyorum

Merhaba arkadaşlar. Bugün dra gittik kontrol iyi. Bu Dr da hırıltısına KBB ye git dedi. KBB de Doç normal dedi dedim şaşırdı. Burnunu şırıngayla yıka dedi. Tabi ki her Dr gibi bu da farklı bişey diyor. Sivilceler alerjiden olabilirmiş. Diğer çocuklarda olduğu için kaçınılmaz son galiba. Kalça ultrasonu da iyi çıktı.

Kızlar sol göğsümde sanki cam kırığı varmış gibi bebek de onu çekiyormuş gibi hissediyorum her emzirdiğimde canım yanıyor bunu yaşayan var mı acaba sadece sol göğsümde sağda hiçbir şey yok 😢😢
Geçmiş olsun mastit olmuşsun sadece onu emzir diğerini sağ ama mutlaka devam ederse süt iltihaba dönüşüyor ve ateş yapıyor. O yüzden ilerlemesine izin verme hemen boşalt o memeyi

Geçmiş olsun mastit olmuşsun sadece onu emzir diğerini sağ ama mutlaka devam ederse süt iltihaba dönüşüyor ve ateş yapıyor. O yüzden ilerlemesine izin verme hemen boşalt o memeyi

Ama sadece ilk 2-3 çekişte böyle oluyor şimdi mesela sol memede yarım saatten fazladır tutuyorum acı yok emdikçe 🙁

Eklentiler

• IMG_20221230_171553.jpg
    IMG_20221230_171553.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar 10 günlük bebek mesela ağlamadan uyanık durur mu? Duruyorsa ne yapıyorsunuz? Yoksa sadece emer, alt değiştirilir ve uyur mu? Sizin bebekleriniz nasıl? Uyanık durduğu her an ağlıyor mu?

Yenidoğan aparatı yoksa 2. Aydan sonra kullan dedi bana doktor
Yok canım. Dolaptan 2. El almıştım ergobaby nin ama yenidoğan aparatı yok. Ben de çok istiyorum içine koyup gezmek de daha çok küçük ya 2 ay beklicez mecbur

Benimki bu canım
Ya ben de istiyorum bebeklerin omurgaları vs için uygun mu bu canım içinde rahat ediyor mu

Yok canım. Dolaptan 2. El almıştım ergobaby nin ama yenidoğan aparatı yok. Ben de çok istiyorum içine koyup gezmek de daha çok küçük ya 2 ay beklicez mecbur

Ya ben de istiyorum bebeklerin omurgaları vs için uygun mu bu canım içinde rahat ediyor mu
Benimkinin de yenidoğan aparatı yok zaten kışın dışarı çıkaramam diye almamıştım. Kendimi de tam toparlayamadım hala biraz fazla yürüyünce dikişlerim sızlıyor. 2 ay beklicem bende 😊

Kızlar 10 günlük bebek mesela ağlamadan uyanık durur mu? Duruyorsa ne yapıyorsunuz? Yoksa sadece emer, alt değiştirilir ve uyur mu? Sizin bebekleriniz nasıl? Uyanık durduğu her an ağlıyor mu?
İlk bebem asla durmazdı, uyanıksa ağlardı her daim. Ama şükür bu bebem duruyor birazcık 🤣emzik falan tutturmaya çalışıyorum, gaz masajı yapıyorum bazen yatağına bırakıp çıkıyorum öyle yani. Zaten genelde memede duruyor uyanıkken

Yenidopan aparatları ayrı satılıyor ona bakabilirsin

Kızlar ben normalde bu kafaya girecek bir insan değilim ama sanırım sütüm bu çocuğa yetmiyor 😬ya da doyurmuyor bilemiyorum. Mama içmeyince uyumuyor, mamaya karşı birisi de değilim ama beni de emsin yani sonuçta anne sütü bu. Sütüm git gide azaldı gibi, günde 3 litreye yakın şu içiyorum. Galiba süt arttırıcı çaylar dan alacam

Kızlar kartal-Pendik civarında memnun kaldığınız çocuk doktoru var mı acaba? ben doğum yaptığım hastaneden memnun kalmadım bugün de bir denemek amaçlı devlet hastanesine gittim ama yine hüsran. gerçekten ilgilenecek bir doktor arayışındayım.

X