2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Senin bebegin benim bebeğim mi acaba bu kadar mı aynı olur . Yatağa koyunca başlıyor elleriyle yüzünü gözünü ovuşturmaya ve ağlamaya kucağıma alır almaz da boynu 180°çevirerek aranıyor salliyorum gezdiriyorum emzirmeden asla sakinleşmiyor ve sonunda tabiiki o kazanıyor:))
Günde kaç kere emziriyorum bilmiyorum bazen yarim saat sonra bile tekrar emmek istiyor gunduz hic uyumak istemiyor uyNikkende agliyor oyalayamiyorum hic

Denizcim bisey soracagim sen de bu senden almistin, biberon basliginda sorun yasadiniz mi ? dennisgo dennisgo Sanki emzik basligina gore daha sert gibi ve kizim alirken emerken zorlaniyor gibi.

Baska kullanan hanim var mi aramizda ?
Evet canım natural daha yumuşak haklısın. Biz sorun yaşamadık ama iki natural 2 tane de bu setin 1 numarasını kullanıyoruz. Hatta bizim kız ısırdığı için natural ağzından yamuk yumuk çıkıyor, arada çıkarıp düzeltiyorum.. setteki biberonlarla tek seferde daha iyi içiyor sanki. Ama hepsini kabul ediyor şimdilik

Benimki de Lansinoh, bana da dediğin gibi geliyor. Sanki sert geliyor emmiyor gibi.
Bebekten bebeğe değişiyor bence. Ben kızımı kendime benzetiyorum. Ben de emzikleri ısırarak patlatılmışım damağımla.. kızımda da o eğilim var. O yüzden sert uçlarla daha rahat emiyor gibi geliyor bana. Yumuşakla da veriyorum.onu da içiyor ama ağzından çıkarıyorum o yamuk yumuk oluyor 😂

Kızlar 3. Gün bebeğin bezinde idrarında kırmızılık vardı yetersiz beslenme dendi dokyor mama önerdi yaşayan var mı bu durumu. Süt yetmiyo mu yani
Canım ilk bebeğimde çok sık olurdu, bol bol emzir ve mama takviyesi yap. Doktor'un dediği gibi yetersiz beslenmeden kaynaklanıyor. Zamanla geçer.
Ben kafam rahat olsun diye, kimseyi istemedim. Kocamın içine Maaşallah bir kaynana kaçmış. Sütümün gelip gelmediği bile daha belli değil, bebeğin aç olduğuna ikna edemedim. Dün kavga dövüş sonunda evladıma biraz mama verebildim.

Göğüsler zaten yara, süt olup olmadığı belli değil, bana çocuğa sadece mama verecekmişim gibi muamele yapıyor. Takımmışız da, kararları birlikte almalıymışız da. Gerçekten lohusa depresyonu diye birşey yok, anlayışı kıt insanlar var. Azıcık anneye bıraksalar dümeni, misler gibi yaşayıp gideceğiz aslında.
Allah sabır versin. Bizimki de tam tersi. Çocuk 2 dk mıkırdasın bu çocuk aç mama verelim demeye başlıyor. Karşıdakii benim bebem olmasa valla dayayacam mamayı, versin aylık 1500 lira mama parası görüyüm kendisini. Bebek bu diyorum tabiki ağlayacak her ağlamak açlık değil anlatamıyorum adama. Mamaya karşı bi insan da değilim gerçekten aç olduğunu hissetsem veririm ama çocukta gaz sancısı var kıvranıyor, karşıms geçip aç bu diyo.
Merhaba Aralık anneleri ben kısmetse 2 gün sonra normal doğum bekliyorum ilk kızım tam 38de kesi ile normal olarak doğdu ikinci doğumda kesi olur mu birde ikinci normal doğumu yapan anneler ilk kızımda 3 gün sancı çektim bunda da aynı mı olur bilginiz varmı sizlerde durum nasıldı
Normal doğumu nasıl 2 gün sonra diye bekliyorsun ki 🙈 inşallah kedi vs olmaz. Daha doğrusu inşallah benim doğum hikayeme dönmez 🤣 keşke 2.bebemi dr normal doğursaydım da sağdan soldan içten dıştan kesim olsaydı 😬
İkinciyi çok daha hızlı doğurdum, ama arabayla biraz yol gittik bununda etkisi var mıdır bilmiyorum ama öncesinde de her an doğacak gibi hissediyordum. Bende ilkini kesiyle doğurdum ve çok fazla yırtıldım mahvettiler, 2. Tamamen kendi geldi açılmam iyiydi ve çok dikişim yoktu normal iç dikişlerim vardı ve çabuk iyileştim. İlkinde suyum gelmesine rağmen 8 saat sancı çekmiştim.
Ah nasıl kıskanıyorum şöyle 2. Bebesini kolaylıkla doğurmuş olanları 🙈maşallah 🌺
Kızlar sling kullanan var mı
Slingim yok ama kanguru kullanacam ihtiyaç dahilinde

Canım ilk bebeğimde çok sık olurdu, bol bol emzir ve mama takviyesi yap. Doktor'un dediği gibi yetersiz beslenmeden kaynaklanıyor. Zamanla geçer.

Allah sabır versin. Bizimki de tam tersi. Çocuk 2 dk mıkırdasın bu çocuk aç mama verelim demeye başlıyor. Karşıdakii benim bebem olmasa valla dayayacam mamayı, versin aylık 1500 lira mama parası görüyüm kendisini. Bebek bu diyorum tabiki ağlayacak her ağlamak açlık değil anlatamıyorum adama. Mamaya karşı bi insan da değilim gerçekten aç olduğunu hissetsem veririm ama çocukta gaz sancısı var kıvranıyor, karşıms geçip aç bu diyo.

Normal doğumu nasıl 2 gün sonra diye bekliyorsun ki 🙈 inşallah kedi vs olmaz. Daha doğrusu inşallah benim doğum hikayeme dönmez 🤣 keşke 2.bebemi dr normal doğursaydım da sağdan soldan içten dıştan kesim olsaydı 😬

Ah nasıl kıskanıyorum şöyle 2. Bebesini kolaylıkla doğurmuş olanları 🙈maşallah 🌺

2 hafta yazıcaktım canum 38de doğdu ilki :)

Kızlar sol göğsümde sanki cam kırığı varmış gibi bebek de onu çekiyormuş gibi hissediyorum her emzirdiğimde canım yanıyor bunu yaşayan var mı acaba sadece sol göğsümde sağda hiçbir şey yok 😢😢

Ben de kanguru aldım. Kaçıncı ayda kullanılıyo acaba
Kızlar sol göğsümde sanki cam kırığı varmış gibi bebek de onu çekiyormuş gibi hissediyorum her emzirdiğimde canım yanıyor bunu yaşayan var mı acaba sadece sol göğsümde sağda hiçbir şey yok 😢😢
Canım göğüs ucunda çatlaknmı var acaba

Bir kere benimki kızımda da oldu doktor yetersiz beslenme dedi ama tekrar olmadı o zamanlar daha memeye tam alışmamıştı birkaç günlüktü

1 ay dolunca uyuyorsa 4 saat uyandırma dedi doktorumuz

Kullanıyorum çok memnunum
Hangi marka sling ben de almak istiyorum evde eller serbest moduna geçmem lazım artık 🤗

Kızlar bebeğim hala kaka yapmadı ya
Kaç gündür yapmadı cnm bir de mama alıyor muydu, ben kullandığım mamayı degistirdim günde bir defa zar zor yapıyordu ve çok fazla kusmaya başlamıştı evolvia kullanıyordum başlarda iyiydi ama sonradan böyle olunca şimdi sma comfort aldım nerdeyse hemen her bezinde azar da olsa kaka oluyor çocuğun rahatladi resmen

Benim kız emerken gaz geliyor kaldırıp gazını çıkartıyorum bakıyorum peynir kesiği gibi kusmus, şimdi bu doymuş mu oluyor sizce, sonra ağladığı için tekrar veriyorum emiyor yine ama az sonra onu da çıkardığı oluyor

X