2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Ben kafam rahat olsun diye, kimseyi istemedim. Kocamın içine Maaşallah bir kaynana kaçmış. Sütümün gelip gelmediği bile daha belli değil, bebeğin aç olduğuna ikna edemedim. Dün kavga dövüş sonunda evladıma biraz mama verebildim.

Göğüsler zaten yara, süt olup olmadığı belli değil, bana çocuğa sadece mama verecekmişim gibi muamele yapıyor. Takımmışız da, kararları birlikte almalıymışız da. Gerçekten lohusa depresyonu diye birşey yok, anlayışı kıt insanlar var. Azıcık anneye bıraksalar dümeni, misler gibi yaşayıp gideceğiz aslında.

Kızlar 3. Gün bebeğin bezinde idrarında kırmızılık vardı yetersiz beslenme dendi dokyor mama önerdi yaşayan var mı bu durumu. Süt yetmiyo mu yani
Nasıl doktor anlamadım. Benim bebeğimde de vardı idrar kristalleşmesi dedi iki ayrı doktor geçti kendiliğinden idrarını yapa yapa

Çok bilmiş kocalar cidden lanet. Aynısı bende de var. Göğsümde süt birikiyor bebeğim tek meme emiyor diğer göğsümden süt akıyor sağma diyor yine de. Ağrı yapar diyorum dayan diyor tam cinnetlik. Doğum şeklime kadar karışmıştı

Kuzum tazyikli süt nasıl oluyor nasıl anlaşılır
Emerken hissediliyor canım çekince boğazına kaçıyor ve emmek istemiyor, ayrıca ucunu sıkınca fışkırıyor damla damla gelmiyor
Kızlar kusma olayını nasıl düzelyebiliriz kızım resmen içtiği sütü yarın saat sonra falan sakır sakır ağzından cıkarıyo gerçekten çok üzülüyorum ve de korkuyorum
Benim kızımda kusuyor canım, dün doktora sordum kilo alimi boy uzamasi iyi oldugu icin fizyolojik refludur 6.ay gibi düzelir dedi. Kafasını yan yatır veya yatağını hafif diklestir dedi. Ben alıştım artık, çok düşününce işin içinden cikilmiyor. Bir de maşallah diyeyim son 4 5 gündür daha az kusuyor, genellikle çok emdikten sonra kusuyor
Kahve içiyo musunuz hanımlar? Kahvesizlikten ölmek üzereyim yaaaa.
Ben sabahları 1 fincan içiyorum, sezaryen sonrasi doktor 2 hafta her gün iç demişti baktım sıkıntı yok kızım sabah uykusuna yatınca 1 fincan içiyorum bende
Kızlar 3. Gün bebeğin bezinde idrarında kırmızılık vardı yetersiz beslenme dendi dokyor mama önerdi yaşayan var mı bu durumu. Süt yetmiyo mu yani
İlk kızımda yanlış hatırlamıyorsam 5 6 gunlukken olmuştu hemen acile gittik, doktor anneden geçen hormonlardan kaynaklı demişti ki kızımın kilo alımı aşırı yavasti ona rağmen yetersiz beslenme demedi. Senin başka şeye bakıp birlikte karar vermiş olabilir mi?

Gerçekten zor hele de lohusa kafayla. Allah yardımcımız olsun

Ay ben yanlış kişiyi alıntılamışım. Canım benim bebeğimde de oldu iki ayrı doktora götürdüm idrar kristalleşmesi normal düzelir dediler düzeldi de idrarını yapa yapa. Neye göre besleyemiyor demiş anlamadım

Gel emzir, gel doğur diyeceksin o zaman takma kafaya fazla, aslında kötü bir niyetleri yok.

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Ama emziremiyorum maalesef. Zaten göğsümün ucu yok, ağzını tam açmadığı ve memenin ucunu ağzı ile kıstırdığı için başta zorlandık. Sonra da şekeri düşünce silikon ucun içine enjektör ile sıkarak mama vermeyi denedik ama yarısı dışarı aktı ve biz de biberona geçtik. Hastanedeki sağma makineleri ile süt 3. Gün nihayet gelmeye başladı ama eve geçip sağınca nedense hiç artmadı.. arada bir kaç defa silikon uçla emzirmeyi denedim ama hanım efendi hala ısırma peşinde. Bir de alıştı biberonun kolaylığına emmek, çabalamak zor geliyor..
aktar mutlaka vardır ama nerededir bilmiyorum. Ama süt arttırmak için bir ilaç içiyorum o anasonlu zaten. Rezene hiç içmedim. Olmadı ona başlayayım.. emzirme kısmındaki tavsiyeni nasıl uygularım bilmiyorum ama ona da bakacağım.. çok teşekkür ederim

Daha önceki tecrübelerin sayesinde geçeceğini biliyorsun. Ağlamak rahatlatıyorsa en azından onunla teselli olmak lazım. Umarım kısa sürer ve bebeğini keyifle sağlıkla büyütürsün.

Kontrolden ciktik kizlar bebisin kilo alimi guzel gidiyo mama yok emmeye devam dedi doktorumuz. 1.ayda kalca usg icnde randevumuzu aldik ins hayirlisyla guzel sonuc cikar

Bebeklerinizin kilo alımları ve sağlıklı gelişimleri için tebrik ederim. Kalça ultrasonu neden çekiliyor.
Ben kalça ultrasonu çekilmeyecek diye biliyorum.. hastanedeki ilk gün bu konuşma geçmişti ve sezaryen ile doğum pozisyonu alan bebeklerde çekmiyoruz dediler diye hatırlıyorum. Ama iddia edemem.. o gün tam kendimde olduğumu sanmıyorum

Ya böyle faydadan çok zararı olacaksa gitmesi mümkün değil mi? Daha bir ay var diyorsun. Bu kadar huzursuz ve gerilimle bir ay geçirmek hiç kolay değil.

Hiç anlamıyorum ya.. evinde tv izlese o da rahat eder sen de

Kızlar kusma olayını nasıl düzelyebiliriz kızım resmen içtiği sütü yarın saat sonra falan sakır sakır ağzından cıkarıyo gerçekten çok üzülüyorum ve de korkuyorum
tavsiye veremiyorum çünkü ilk bebeğim ve bilmiyorum. Umarım bir an önce geçer canım.. üzülmekte haklısın ama istersen doktoruna ya da ebeye danış..

Kahve içiyo musunuz hanımlar? Kahvesizlikten ölmek üzereyim yaaaa.
Ben içiyorum. Ama daha çok çay içiyorum. Onu da fazla içtiğim için açık içiyorum.. Hamileliğin son aylarında mide yanmasından pek içememiştim çay kahve şimdi geri döndüm
Ben ilk iki gün beslendiğini hiç sanmıyorum. Süt yoktu, silikon uç zordu, bebeğim ağzını düzgün açmıyor ve emmiyordu. İdrarda kırmızılık görmedik hiç ama sürekli kan şekeri kontrol ediliyordu. Bir kaç defa bu kez mama veriyoruz dediler ama şekeri iyi çıktığı için vermediler. En son 50 altına düşünce mama başladılar. Ben de pompa ile sağdım ama gerçekten çok az geliyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…