- 7 Mart 2022
- 902
- 1.170
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #35.001
Ben ilk doğduğu gün verdim çok da memnunumKızlar aranızda emzik veren var mı memnun musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk doğduğu gün verdim çok da memnunumKızlar aranızda emzik veren var mı memnun musunuz
Benim sütüm yeterince gelince bitmişti. Gümüş kapak denemediysen tavsiye ederim resmen organım olduKızlar göğüs ucu ağrıları ne zaman geçiyor? Bazen krem bazen ayva çekirdeği jeli sürüyorum yine de emmediği zamanlar bile çok sızlıyor. Özellikle gece uykum varken hiç kaldıramıyorum ağrısını artık. Memede uyumaya da alıştı zaten, öncesinde ne kadar emmiş olursa olsun uyumak için hep meme istiyor.
Bestlak kullandım faydasını gördüğüme inanıyorum. Humana da aldım ikisini bir içiyorum şuanKızlar süt arttırıcı damla kullananlar hangi damlayı kullanıyor faydasını gördünüz mü
Ben de bestlak mı galactago mu kararsız kaldım ondan sordum canım. Herkes bestlaktan memnun kalmış onu alayım olmadıBestlak kullandım faydasını gördüğüme inanıyorum. Humana da aldım ikisini bir içiyorum şuan
Emzirmede bur sorun olmuyor değil mi ben korkuyorum ya verirsem göğsümu istemezse diyeBen ilk doğduğu gün verdim çok da memnunum
Yok sorun olmadı bizde canımEmzirmede bur sorun olmuyor değil mi ben korkuyorum ya verirsem göğsümu istemezse diye
Bestlak kullaniyorum ben canim bide humana emziren anne cayi cok ise yariyoKızlar süt arttırıcı damla kullananlar hangi damlayı kullanıyor faydasını gördünüz mü
Kızlar aranızda emzik veren var mı memnun musunuz
Kuzum tazyikli süt nasıl oluyor nasıl anlaşılırGünaydın güzel anneler dün 1 aylık kontrolumuz ve aşımız vardı. Aşı şükür sıkıntı çıkarmadı. Minnoşum doğum kilosunun üstüne 800 gr almış, boyumuzda 4 cm uzamış sütüm çok tazyikli geliyor yapabilecek bisey var mi diye sordum hem doktora hemde sağlık ocagindaki ebeye yapacak bisey yok genelde 2 3 ay gibi düzeliyor sagip buzluğa atabilirsin dediler. Kusmamiz kesinlikle tazyikten dolayı olmazmış, fizyolojik reflu oda 6 ay gibi geçer dedi doktor. Kilo alımı ve boy uzaması güzel olduğu için mama yok emzirmeye devam dedi. Ne zaman gelişimi yavaslarsa refluden dolayı o zaman mama düşünebiliriz dedi. 2.ayda kalça ultrasonu çekilecek, ilk kızımda 1 aylık çekilmişti şimdi neden böyle oldu bilemedim, insan tedirgin oluyor bez değiştirirken
Teşekkür ederim bende deneyeceğim artık göğsüm olmadan uyumuyor artık 1 buçuk saat uğraştım gece uyutmak içinAventin emziğini uykuya dalması için kullanıyoruz, her zaman değil . Meme reddi olmadı.
Ben damla almadım silip masaj yapıyorum geçiyor sonra tekrarlıyor. Dra gideceğim bugünKızlar bebeğimin sağ gözünde çapak oluyor siliyorum tekrar oluyor başına gelen var mı ne yapmalıyım
Allah kolaylık versin. Benim ki senin bir sonraki sürümü. Birşeye karışamıyor çok birşey derse cevap veriyorum diye yardımı olmaz zaten hep ben yaptım işimi yemeğimi. Büyük çocuklarda elletmiyor kendini. Yanıma gelip TV izleyip uyuyup gidiyor. Telefonda herkese çocuklara baktığını bana yardım ettiğini fln söylüyor. Herkesin gözünde prenses gibi yaşıyorum bu hayatı 3 çocuk ev yemek fln tam bir prenses ama külkedisi.Ben de aynı durumdayım. Annem gitti büyük boşluğa düştüm derken kayınvalide geldi beni benden etti. Her b.ka karışıyor çocuğun altını alcam çok bez harcıyosun diyo artık bi damla daha çiş yapsa almıcak durumda olan bezi alma diyor kendisi alcak olsa bakıp geri kapatıyor. Çocuğun kafası yamuk deyip duruyor sırtüstü yatırıyor zorla kafasının yanlarından destekleyerek. Çocuk hem sevmiyor hem de başından ayrılamıyorum çok emiyor fazlasını kusuyor diye. Dudaklarındaki emzirme yastığı denilen şişliği aha çocuğun sancısı var deyip beni telaşa veriyor. Sorsanız bana bakmaya geldi benden iş bekliyor. Dün ben süpürim sen sil arkamdan o zamana kadar çocuğun başında bekle dedim beklemedi hem süpürdüm hem çocuğu kontrol ettim sürekli. Her yeri süpürdüm mutfağa geldim ver ben süpürim de sen sil deyip zorla aldı süpürgeyi elimden. Zorlamışım kesi yerim kanamış. Oturuyor benden iş bekliyor resmen çıldırmama ramak kaldı. Küçücük bebeğe pudra aldırdı her yerine boca ederken gördüm aldım kaldırdım pudrayı pudra mı kalmış Allah aşkına o kadar yasaklıyorlar. Sütüm kaçacak o kadar korkuyorum ki bian önce gitse diyorum ama daha 1 aydan fazla kalcak Allah yardımcım olsun diyorum
Bendede aynısı oluyor tekrarlıyor sürekli bugün bende damla alacam doktora gittiniz miBen damla almadım silip masaj yapıyorum geçiyor sonra tekrarlıyor. Dra gideceğim bugün
O sıkıntı bizde de var bi de daldı sanıyorum çekince geri başlıyor ağlamaya buna bi çözüm bulmak lazımKızlar göğüs ucu ağrıları ne zaman geçiyor? Bazen krem bazen ayva çekirdeği jeli sürüyorum yine de emmediği zamanlar bile çok sızlıyor. Özellikle gece uykum varken hiç kaldıramıyorum ağrısını artık. Memede uyumaya da alıştı zaten, öncesinde ne kadar emmiş olursa olsun uyumak için hep meme istiyor.
Ben veriyorum Canım sakinliyoKızlar aranızda emzik veren var mı memnun musunuz