- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #34.241
Bir ara gün batımından sonra bebeklerde oluşan huzursuzluk ve ağlama “gece melankolisi” diye bir şey okumuştum. Bulamıyorum. Akşam oldu hüzünlendim ben yinenin farklı bir versiyonu. Bu aylarda oluyor mu bilmem ama panik yapmadan , bir sorun aramadan sakinleştirmenin yollarını denesen belki işine yarar.Kızlar kafayı yiyeceğim.Bebegim akşam aglamaya başlıyor sabahlara kadar susmuyor.Gazi çıkıyor altına yapıyor.Ama bir saniye olsn susmuyor çatlıyor ağlamaktan.
Allah'ım napacagimi şaşırmısim.Gogsumden kopmuyor.Sanki huy edindi
Insallqh canim. Cok kucukler ya yetiyodur bence yaOcean kullanıyorum canım
Yetiyordur inşallah tek meme bugün doktora gideceğim kilo alımından belli olur
Çok teşekkür ederimCanım sezeryan için yorum yapabilirim. İlk 3 gün gerçekten zor, 5 günden sonra iyi oluyorsun. 8. Gün bağdaş kurabiliyordum
Allah şifa versin bir an evvel kuzucuk iyileşip çıksın inşallah
Ben anlamadım sağlık ocağından kimse aramadı bizi
Canım silikon ucu nasıl kullanıyorsunuz benim yanlardan akıyor ve dikey mi kullanıyorsun yatay mı yani o kenar silikon kısımlardan bahsediyorum acaba diyorum iyi yapışmıyor mu ve son sorum bunların numarası var mı bizim kullandığımız üç delikli ve bebeğin ağzına büyük gibiSilikon uç sayesinde memeden emiyor eger ama silikon ucu tak çıkar yanından akar, yıkamak lazım bazen tam takıyorum eliyle vuruyor düşüyor sütler akıyor fenalar geliyor bana. Normal emse keşke
Ben normal yaptım canım hemen yürüttüler otururken zor oluyor tabi ama evde oturma minderim vardı benim onla rahat ettim sezeryana göre daha kolay iyileştiğini düşünüyorum sezeryanda birinden destek alarak oturup kalkıyorsun başta bunda daha rahat ama bence herkes için iyisi farklı bana bu iyi geldi ama sana sezeryan daha kolay geçer belki sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah güzel geçsin doğumunKızlar merhaba ben nisan annesiyim, yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle hepinizin bebeşi sağlıkla huzurla büyüsün inşallah tebrik ederim hepinizibenim sorum şu, ben normal doğum istiyorum hem de çok istiyorum ama kafamda tek bir soru var kesi sonrası dikişlerin iyileşme süresi ne kadar sürüyor ve hasta bezli kanamali iken bakımını yapmak zor olmuyor mu. Ben sezeryan veya normal acının her türlüsünü kabul ettim korkmuyorum sadece yalnız olacağım için en çabuk hangisinde toparlarim onun derdindeyim. Tecrubelerinize ihtiyacim var, şimdiden teşekkür ederim
Anne sütü alan bebeklerde normalmiş canım benimde her gün yapardı bugün yapmadı meselaBenim kız bugün hiç kaka yapmadı en son dün gece yapmıştı
Haklısın cnm o da doğru şnş öyledir yaBenimde dikiş yerim degil ustü acidı sürekli 13 .gunde gittim kontrole bisey cikmadı normal sanirım çünkü derimiz 9aydir geriliyordu
Benimki de öyle. Bizimkilerin huyları çok benziyor. Makat geliş olmaları ve 15 aralıkta doğmaları ve de meme üstüne meme istemeleri2 gündür bebem doymuyor resmen kızlar. 2 meme üstüne mama 2 meme üstüne mama ve hala aranıyor, uyumuyor :/ sinirlerim bozuldu
Silmezsek pamukçuk olurmuş ben de silmemiştim şimdi öğrenirsem nasıl yapıldığını silicem cumartesi dr randevum var soracağım kuzuAy hiç silmedim silmek mi lazım
Off evet benim de memeye saldırıp düşürtüyor her her batıyor. Geçen hastanede emzirmr odasında yere düşürdük ve yenisini alana kadar emmedi mememi maalesefSilikon uç sayesinde memeden emiyor eger ama silikon ucu tak çıkar yanından akar, yıkamak lazım bazen tam takıyorum eliyle vuruyor düşüyor sütler akıyor fenalar geliyor bana. Normal emse keşke
Canım gaz damlası kullanıyır musun? Dr bana gaz damlaları da kaka sayısını azaltır dedi deBenim kız bugün hiç kaka yapmadı en son dün gece yapmıştı
Benim oglumda yapiyor arada memede bile sakinlesmiyor agliyor hic bir sekilde susturamiyorum normalde emzik aliyor ama o aglama sirasinda onuda asla agzinda tutmuyorKızlar kafayı yiyeceğim.Bebegim akşam aglamaya başlıyor sabahlara kadar susmuyor.Gazi çıkıyor altına yapıyor.Ama bir saniye olsn susmuyor çatlıyor ağlamaktan.
DOntor günde 10kerede yapabir 10gunde 1 de yapabilir normal dedi banaBenim kız bugün hiç kaka yapmadı en son dün gece yapmıştı
Anne bebek uyum odasına aldılar ama satürasyonu düşüyor nabzı yukselıyorOzgurkus canım bebişimiz nasıl iyi misiniz
Allahım şifa versin inşallah dualarımız bebeğinle. Yüce rabbim inşallah duy sesimiziAnne bebek uyum odasına aldılar ama satürasyonu düşüyor nabzı yukselıyorkalpte üfürüm varmıs o mu tetikliyor artık bilmiyorum tekrar oksijene baglandı
Aynı biz.Silikon uç sayesinde memeden emiyor eger ama silikon ucu tak çıkar yanından akar, yıkamak lazım bazen tam takıyorum eliyle vuruyor düşüyor sütler akıyor fenalar geliyor bana. Normal emse keşke
Çok sağol kuzum bakayım netten. Diğer önerilerde ve destekte bulunan arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim. Bu geceyide bitirdik çok şükür. Eve gitmemize saatler kaldı. Kendi ve yavrusu hasta olan bütün annelerimize şifa diliyorum. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.Canım şimdi yazmaya gelmiştim genele sana denk geldi. Ben aktardan kimyon tohumu almaya gittim süt arttırıcı adam bi hazır çay önerdi. Düzenli kullandığında arttırır dedi. Çok inanmadım aldım. 2 defa içtim ayrı günlerde. 70 gündür sağıyorum en yüksek toplamlar çay içtiğim günde. Bir de hurma yiyorum yanında. Dene istersen
Aksu vital emziren anne çayı. İnternette de var
Canım doymuyor olabilir.benimki de 24 saat memedeydi bende emmeyi seviyor sanıyordum.meğer açmış doymuyormuş arkasından mamayı basınca sesi kesildiKızlar kafayı yiyeceğim.Bebegim akşam aglamaya başlıyor sabahlara kadar susmuyor.Gazi çıkıyor altına yapıyor.Ama bir saniye olsn susmuyor çatlıyor ağlamaktan.
Kolik olabilir belki benim ikinci kızım öyleydi.. beyaz gürültü denen sesleri açıyorduk .. şimdi insanlar youtube a koymuşlar eskisi gibi süpürgeydi föndü açmakla uğraşmıyorsun. Bi ses açıp denemek lazım sakinleşiyor mu diyeKızlar kafayı yiyeceğim.Bebegim akşam aglamaya başlıyor sabahlara kadar susmuyor.Gazi çıkıyor altına yapıyor.Ama bir saniye olsn susmuyor çatlıyor ağlamaktan.
Rabbim şifa versin canım sağlıkla kucağında evinize kavuştursunAnne bebek uyum odasına aldılar ama satürasyonu düşüyor nabzı yukselıyorkalpte üfürüm varmıs o mu tetikliyor artık bilmiyorum tekrar oksijene baglandı
Mama da denedik Aptamil sma falan kesinlikle ağzına bile koymuyor Nenemzik ne biberonCanım doymuyor olabilir.benimki de 24 saat memedeydi bende emmeyi seviyor sanıyordum.meğer açmış doymuyormuş arkasından mamayı basınca sesi kesildi
Parmaklarınla makas yapıp o kısmı ınceltiyorsun emerken biraz daha içine çekmiş oluyor o bölgeyiÖyle yapıyorum canım zaten ama olmuyor ben beceremiyorum sanırımağzını kocaman açıyor meme ağzına değer değmez itiyorum kafasını ama ucunu almış oluyor
İkisini de tecrübe etmiş birisi olarak kesinlikle normal doğum diyorum. İlk bebeğim normal doğumlu ve iç dış dikişim çok fazla olmasına rağmen hemen nerdeyse aynı gün ayaklanmıştım, sadece dik oturmak biraz can sıkıcı oluyor. Bir de uzun bi süre, 1 ay kadar, büyük tuvaletimi ayakta hasta bezine yapmıştım korkumdan. Ama o tamamen benim pimpiriklenmemden kaynaklı, çok korkmuştum nedense klozete oturup ıkınmaktan. Onun dışında her işi hemen 2.günden kendin yapabiliyorsun kımseye ihtşyacın yok. 2.bebeğimi sezeryanla doğurmak zorunda kaldım. Şuan 8. Günüm ve hala ağrılarım var, bebeğim ağlarken hemen doğrulup kucağıma alamıyorum, emzirirken kırk türlü şekle giriyorum dik işlere baskı yapmasın diye, yere eğilemiyorum vs vs. Daha en az 2 hafta daha yanımda birisine ihtiyacım var. Sezeryan çok zor.Kızlar merhaba ben nisan annesiyim, yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle hepinizin bebeşi sağlıkla huzurla büyüsün inşallah tebrik ederim hepinizibenim sorum şu, ben normal doğum istiyorum hem de çok istiyorum ama kafamda tek bir soru var kesi sonrası dikişlerin iyileşme süresi ne kadar sürüyor ve hasta bezli kanamali iken bakımını yapmak zor olmuyor mu. Ben sezeryan veya normal acının her türlüsünü kabul ettim korkmuyorum sadece yalnız olacağım için en çabuk hangisinde toparlarim onun derdindeyim. Tecrubelerinize ihtiyacim var, şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?