• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
İstifra ettim. Kaynım parol ve sıcak su torbası getirdi, eşimde krem sürdü, torbayıda koydum rahatladım bayağı kızlar sağolun geçmeseydi inecektim acile🤲 yarın sabah evimize gideceğiz inşallah.
İnşallahhhh evde daha iyi olacaksın. Ama imkan varsa hazır oradayken vitaminli serum alsan iyi olur

Kızlar nolur yazın,kac saatte bir ciş yapiyor,takip ediyormusunz
Benimki 16 saattir yapmiyor,hep kaka yapiyor ama cis yaomadi geceden beri,mama takviyeside yapiyrm neden yapmamis olabilir sizce
Canım değiştirsem 2 saatte bir yapıyordur ama çok az. Ben öndeki çizgi mavi olunca maksimum 4 saat geçmeden değiştiriyorum. Bez değiştirken de çişini yine yapıyor dolu dolu.

Arkadaslar hala kabizlik sikayeti devam eden var mi ne zaman duzelcek bu ya dün tekrar dikiş atildi 1 tane dogum yaptigim masaya tekrar çiktim sanki ayni aciyi yasadim tekrar
Kabız olmamaya cakis gerekirse 4 litre su iç. Hoşaf ye. Armut iyi geliyor bol bol ye . Kuru incir hurma vs lifli setler ye

Kızlar hastaneye yatıp üstünede bu tsh mevzusundan beri sütüm çok az çıkıyor. İki meme 30 cc anca veriyor. Bestlak damlaya başladım 1.5 gün oldu ama oda daha etki etmedi. Çok üzülüyorum nolacak böyle. Duş alamadım bir haftadır etkisi var mı bilemiyorum. Bebişim komple mama ile doyacak neredeyse😔
Canım hastanede yeterince suicebikiyor musun. En az 3.5 diyorlar . Ağzın boş durmasın su içmediğim zamanlar da rezene çayı hipp in emzirme cayi vs iç bi de uyku çok onemli. Naçizane tavsiyem bunlar inş ise yarar

Benimki 16 saattir yapmiyor,hep kaka yapiyor ama cis yaomadi geceden beri,mama takviyeside yapiyrm neden yapmamis olabilir sizce

Ben yazıyorum deftere kızlar . Emzirdiğim saati kaç dakika hangi göğsü emdiğini. Hangi saatlerde alt değiştirdiğimi. Takip açısından bana kolaylık oluyor
Bende wp kendine yazma özelliği gelmiş oraya not alıyorum.
Canım hastanede yeterince suicebikiyor musun. En az 3.5 diyorlar . Ağzın boş durmasın su içmediğim zamanlar da rezene çayı hipp in emzirme cayi vs iç bi de uyku çok onemli. Naçizane tavsiyem bunlar inş ise yarar
2 litre filandır en fazla. Rezene ve anne sütü arttırıcı çaydan içiyorum 2 kez anca. Eve geçince programa tabi tutacağım kendimi süt için disiplin şart artık. Sağol canım.

Eklentiler

• Screenshot_20221222_214909.jpg
    Screenshot_20221222_214909.jpg
    135,6 KB · Görüntüleme: 75
Bir de biz sf damlatmadan cektik çok üzüldüm şu an zarar vermiş miyizdir acaba valla tadım kaçtı kıyamam yavruma
Birlik'i seferden bir şey olmaz canım ama aklında olsun mutlaka yumuşat burun içini
Kızlar sezaryen dikişinin üst kısmında ama dikişte değil onun hemen üst bölgesinde bi tık şişlik var vende dikkatli bakınca fark ettim. Normal mi sizce sizde var mı
Aynısı bende de olduğuna göre sanırım normal :)
Hiç takip etmiyorum ama her bezi şişli oluyor

Kizlar tek tek yazamdim cevplar icin tsekkur edrrim,Allah razi olsun
Muhtemelen tıkaniklik var,insallah acilir bukadar süre normal degil yapmaamsi,dogdugunda yapti ama sonra tıkadı galiba

Kızlar ya bebeğim hala memeyi tam alamıyor ucunu alıyor. Bebeği tutuşum doğru memeyi de doğru tutuyorum ağzını da açıyor ama tam verirken beceremiyorum çıldırcam artık yaralar kapanıp tekrar açılıyor iyileşmiyor böyle olunca. Nasıl bir çözüm bulabilirim buna emzirmek işkence oldu resmen 😔

Kızlar ya bebeğim hala memeyi tam alamıyor ucunu alıyor. Bebeği tutuşum doğru memeyi de doğru tutuyorum ağzını da açıyor ama tam verirken beceremiyorum çıldırcam artık yaralar kapanıp tekrar açılıyor iyileşiyor böyle olunca. Nasıl bir çözüm bulabilirim buna emzirmek işkence oldu resmen 😔
Bugün bizimki de ilk defa silikon uç olmadan emdi ama tam ağzı kavrayamıyor ucundan ucundan tam kavratmak bayağı zor yaaa Allah kolaylık versin canım

Kızlar ya bebeğim hala memeyi tam alamıyor ucunu alıyor. Bebeği tutuşum doğru memeyi de doğru tutuyorum ağzını da açıyor ama tam verirken beceremiyorum çıldırcam artık yaralar kapanıp tekrar açılıyor iyileşmiyor böyle olunca. Nasıl bir çözüm bulabilirim buna emzirmek işkence oldu resmen 😔
Canım benim de öyle doğduğu gibi ucum az diye hemsireler silikon uc tutturdu. Aldım simdi artık göğüs ucum var buna rağmen bebek mememi almıyor. Ben de senin gibi çok deniyorum aynı dediğin gibi gerçekten silikon uçsuz emzirmek istiyorum artık

Back