• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sezaryen dikişi değil ama sağı ve üstü falan ağrıyo normal mi acaba 10. Gün kontrole gidicem. Kendime pek dikkat edemedim. İlk günden itibaren alt al bebeyi kaldır vs. Bazen batikonlamaya vaktim bile olmadı acaba yolunda gitmeyen bi şey mi var diye korkmaya başladım.

Sezaryen dikişi değil ama sağı ve üstü falan ağrıyo normal mi acaba 10. Gün kontrole gidicem. Kendime pek dikkat edemedim. İlk günden itibaren alt al bebeyi kaldır vs. Bazen batikonlamaya vaktim bile olmadı acaba yolunda gitmeyen bi şey mi var diye korkmaya başladım.
Benimde dikiş yerim degil ustü acidı sürekli 13 .gunde gittim kontrole bisey cikmadı normal sanirım çünkü derimiz 9aydir geriliyordu

2 gündür bebem doymuyor resmen kızlar. 2 meme üstüne mama 2 meme üstüne mama ve hala aranıyor, uyumuyor :/ sinirlerim bozuldu

Canım benim de öyle doğduğu gibi ucum az diye hemsireler silikon uc tutturdu. Aldım simdi artık göğüs ucum var buna rağmen bebek mememi almıyor. Ben de senin gibi çok deniyorum aynı dediğin gibi gerçekten silikon uçsuz emzirmek istiyorum artık
Silikon uç sayesinde memeden emiyor eger ama silikon ucu tak çıkar yanından akar, yıkamak lazım bazen tam takıyorum eliyle vuruyor düşüyor sütler akıyor fenalar geliyor bana. Normal emse keşke 😔

İstifra ettim. Kaynım parol ve sıcak su torbası getirdi, eşimde krem sürdü, torbayıda koydum rahatladım bayağı kızlar sağolun geçmeseydi inecektim acile🤲 yarın sabah evimize gideceğiz inşallah.
Çok sevindim canım daha iyi olmana. Bu gece su gibi geçsin inşallah senin için 🌸
Bende wp kendine yazma özelliği gelmiş oraya not alıyorum.
Aa bu ben 😂 ben de kendime yazıyorum. Hem de yanlışlıkla bir uygulamaya senelik abone oldum 100 küsür liraya 🤦🏻‍♀️ o kullanışlı gelmedi kendi kendime yazışıyorum 😂
Kızlar ya bebeğim hala memeyi tam alamıyor ucunu alıyor. Bebeği tutuşum doğru memeyi de doğru tutuyorum ağzını da açıyor ama tam verirken beceremiyorum çıldırcam artık yaralar kapanıp tekrar açılıyor iyileşmiyor böyle olunca. Nasıl bir çözüm bulabilirim buna emzirmek işkence oldu resmen 😔
Bana ebe memeyi dudaklarına sür ağzını kocaman açmasını bekle kocaman açtığında kafasını ittir memeyi almasını sağla demişti. Böyle deneyebilirsin

Kızlar hastaneye yatıp üstünede bu tsh mevzusundan beri sütüm çok az çıkıyor. İki meme 30 cc anca veriyor. Bestlak damlaya başladım 1.5 gün oldu ama oda daha etki etmedi. Çok üzülüyorum nolacak böyle. Duş alamadım bir haftadır etkisi var mı bilemiyorum. Bebişim komple mama ile doyacak neredeyse😔
Canım şimdi yazmaya gelmiştim genele sana denk geldi. Ben aktardan kimyon tohumu almaya gittim süt arttırıcı adam bi hazır çay önerdi. Düzenli kullandığında arttırır dedi. Çok inanmadım aldım. 2 defa içtim ayrı günlerde. 70 gündür sağıyorum en yüksek toplamlar çay içtiğim günde. Bir de hurma yiyorum yanında. Dene istersen

Aksu vital emziren anne çayı. İnternette de var

Emzirme ve sağma uygulaması arayanlar.

Eklentiler

• D95757CB-A09D-4202-A9AE-E914C8673A43.jpeg
    D95757CB-A09D-4202-A9AE-E914C8673A43.jpeg
    19,9 KB · Görüntüleme: 62
Canım benim de öyle doğduğu gibi ucum az diye hemsireler silikon uc tutturdu. Aldım simdi artık göğüs ucum var buna rağmen bebek mememi almıyor. Ben de senin gibi çok deniyorum aynı dediğin gibi gerçekten silikon uçsuz emzirmek istiyorum artık
Silikon uç benim sütümü azaltıyor ondan kullanamıyorum. Yara olmasa sorun değil ama yaraların sızısı bitiriyor beni. Ne zamana kadar sürüyor acaba böyle

Çok sevindim canım daha iyi olmana. Bu gece su gibi geçsin inşallah senin için 🌸

Aa bu ben 😂 ben de kendime yazıyorum. Hem de yanlışlıkla bir uygulamaya senelik abone oldum 100 küsür liraya 🤦🏻‍♀️ o kullanışlı gelmedi kendi kendime yazışıyorum 😂

Bana ebe memeyi dudaklarına sür ağzını kocaman açmasını bekle kocaman açtığında kafasını ittir memeyi almasını sağla demişti. Böyle deneyebilirsin
Öyle yapıyorum canım zaten ama olmuyor ben beceremiyorum sanırım 😔 ağzını kocaman açıyor meme ağzına değer değmez itiyorum kafasını ama ucunu almış oluyor

Kızlar merhaba ben nisan annesiyim, yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle hepinizin bebeşi sağlıkla huzurla büyüsün inşallah tebrik ederim hepinizi 😊 benim sorum şu, ben normal doğum istiyorum hem de çok istiyorum ama kafamda tek bir soru var kesi sonrası dikişlerin iyileşme süresi ne kadar sürüyor ve hasta bezli kanamali iken bakımını yapmak zor olmuyor mu. Ben sezeryan veya normal acının her türlüsünü kabul ettim korkmuyorum sadece yalnız olacağım için en çabuk hangisinde toparlarim onun derdindeyim. Tecrubelerinize ihtiyacim var, şimdiden teşekkür ederim

Kızlar kafayı yiyeceğim.Bebegim akşam aglamaya başlıyor sabahlara kadar susmuyor.Gazi çıkıyor altına yapıyor.Ama bir saniye olsn susmuyor çatlıyor ağlamaktan.
Allah'ım napacagimi şaşırmısim.Gogsumden kopmuyor.Sanki huy edindi😥🥺
Kolik olabilir mi canım hep aynı saatlerde yapıyorsa bunu kolik diyorlar ama inşallah değildir. Emziğe alışmak tamwmen bebeğe bağlı sanırım bazıları hemen alıyor bazıları kabul etmiyor ucuna süt damlatıp vermeyi dene alır belki

Kızlar merhaba ben nisan annesiyim, yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle hepinizin bebeşi sağlıkla huzurla büyüsün inşallah tebrik ederim hepinizi 😊 benim sorum şu, ben normal doğum istiyorum hem de çok istiyorum ama kafamda tek bir soru var kesi sonrası dikişlerin iyileşme süresi ne kadar sürüyor ve hasta bezli kanamali iken bakımını yapmak zor olmuyor mu. Ben sezeryan veya normal acının her türlüsünü kabul ettim korkmuyorum sadece yalnız olacağım için en çabuk hangisinde toparlarim onun derdindeyim. Tecrubelerinize ihtiyacim var, şimdiden teşekkür ederim
Canım sezeryan için yorum yapabilirim. İlk 3 gün gerçekten zor, 5 günden sonra iyi oluyorsun. 8. Gün bağdaş kurabiliyordum
Kızlar kafayı yiyeceğim.Bebegim akşam aglamaya başlıyor sabahlara kadar susmuyor.Gazi çıkıyor altına yapıyor.Ama bir saniye olsn susmuyor çatlıyor ağlamaktan.
Allah'ım napacagimi şaşırmısim.Gogsumden kopmuyor.Sanki huy edindi😥🥺
Ah canım, kolaylıklar diliyorum. Memede susuyor sanırım sadece. Emzik gerçekten zor, mesela dün ucuz bir emzik aldık tuttu. Ama bugün aynı emziği almıyor 😔

Back