- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #34.161
Evet hastaneden eve gelirken de çok iyiydim. Ağrı kesici iğnelerin etkisi de vardı tabi. Doğru diyorsun eve geçince hareketim azalınca ağrı artmış da olabilir. Bugün daha çok hareket edeceğim.Evet benimde öksürürken hapşururken çok ağrım oluyordu. Demekki hastanede yürüyüş yapıyordun. Eve geçince hareketin azaldı. Bana hastanede hareket ettikçe yürüdükçe acilacaksin dediler. Gerçekten öyle ilk hafta yataktan bile kalkamiyordum.
Benim ayva boğazımda kaldı ama normal bir öksürük olmadı. Çok kötüydü kendimi öne falan attım, zar zor kurtuldumBende öksürüyorum. Pazartesi doğumum var. Doktora sordum dikişler ile öksürürsem ne olacak sorun olmaz mi diye. Şimdiye kadar öksürdü diye hiç dikişe zarar veren hastam olmadı bir şey olmaz dedi
Evet hastaneden eve gelince ben de çok iyiydim. Sonra boğulma vakası yaşayınca beni bayağı geriye attı. Bugün daha çok hareket edeyim geçer inşallah. Yarın ben de kendim götürmek istiyorumBende 2. Günü neredeyse geçmişti. Annem vardı ama eşimle ben götürmek istedik doktora ilk kontrolüne. Ben taşıdım hatta çok şükür bi sorunum yoktu
Ben de sık sık emzirdim hatta sütüm az olunca iki saatte bir mama verdim aç kalmaması lazimmis.sonra düşmeye başladı zatenSık sık emziriyorum daha n yapmak lazım ki
Ben de yapmak istiyorum ama korkuyorum. 4 5 damla damlatıyorum sadece
Kızlar şu şekilde burnunu temizledik çocuk çok rahatladı
Korkulacak gibi değilmiş. İçinden sümük aktı resmen. En son da aspiratörle çektimBen de yapmak istiyorum ama korkuyorum. 4 5 damla damlatıyorum sadece
Aglamadi mi nasil yaptiniz ben cok korkuyorum
Her doktor başka bisey söyluyor insanda şasiriyor ben zaten enjektörle yapamam korkuyorum bugun ilk defa normal damlaticamKuzum bana yenidoğana nazal yıkama yapılmaz sadece damlatacaksın birer damla dendi. Ben bitinceye kadar kullanıyorum . Birer damla uygulayınca kolay bitmiyor sonuçta.
Açılmam şu an iki cm bebişim kanala da girmiş, çatı muayenesinde doktorum baya bir karıştırdı sancım olsun diye. O zamana kadar kendi kendine gelirse bilemem, gelmezse salı yatış canım. Suni sancı ile başlatacak, epidural de istedim .En kötü ihtimal beş gün sonra kavuşuyoruzAma direkt suni sancı mı verecekler , yoksa sezeryan mı olacak ? Bizim kızın badisi geliyor yaşasın
Bende de var boylr sert tas gibi doktor normal zamanla oturucak orasi sonucta kac kat kesildi dediKızlar sezaryen dikişinin üst kısmında ama dikişte değil onun hemen üst bölgesinde bi tık şişlik var vende dikkatli bakınca fark ettim. Normal mi sizce sizde var mı
Tesekkür ederim kontrol ediyorum surekli inşallah suttendirSüttende oluyor korkmayin hep mi var kontrol edin
Gogüs pedi bende kullanıyorum bırakayım ozamanDil temizleyiciler var diye biliyorum. Bir de göğüs pedi kullanıyorsanız o da yapıyor ben bıraktım o yüzden bizde de olmuştu
Biz de emzirmeden önde göğüslerini karbonatlı suyla sil derler o engelliyormuş pamukçuğuKızlar merhaba biz bugün 14 günlük olduk bebegimin dilinin üstü beyaz pamukcuk mudur ne yapamam gerek
Ya evet damla da kullanıyoruz bir süre iyiydi ama iki gündür benim kız da çok ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum öyle olunca ne damla ne masaj yetmiyor bazenKızlar dünden beri gazdan kıvranıyor yavrum
15. Gün başladık. Fıs fıs bizim ağzına fıs ettiriyorumKızlar d vitaminini çay kaşığıyla mı veriyorsunuz nasıl veriyorsunuz?birde kaçıncı gün başladınız?
İlk biraz ağlıyor ama ters çevirip çıkarırken susuyor. Çocuk da rahatlıyorAglamadi mi nasil yaptiniz ben cok korkuyorum
Canım yediğin bütün yemeklere kimyon koy gazı alırKızlar dünden beri gazdan kıvranıyor yavrum
Mustelanın içeriğinin temiz olmadığını duymuştum o yüzden uzağım onaMustelanın avokadolu losyonu ve normal yağı var canım bende. dönüşümlü sürüyorum ikisi de güzel.
26 derece çok yüksek. Bizim 22-24 arasıKızlar odamiz 26 derece . Heryerim süt lekesi logusa teri fecaat bir haldeyim eşim kisa kolluyla duruyor ama cocujlar üşümesin diye bu haldeyiz . Banyoya zaten çok giremiyorum girince de giyindigim gibi terliyorum. Sizin odalar kaç derece . :/
2 saati geçmemesi gerekiyormuş emzirme arasının ebe öyle demiştiSık sık emziriyorum daha n yapmak lazım ki
Ebe bana 20-30 dk emzirmenin yeterli olduğunu söylemişti. Benimkide birkaç kere 45dkya çıktı meme uçlarım hep yara oldu. Öyle oynadığı zaman çıkartıyorum memeyi ağzındanYa işte asıl kilo aldıran kısım sondaymış ya sütün acaba onu içebiliyor mu kaç dakika tutmak gerekir hiç emin olamıyorum bizim de bazen 15 dk bazen 45 dk olabiliyor
Eşim koluna alıyor bebeği ben de serum fizyolojiği tüple sıkıyorum. Tek başına zor olabilir eşinle dene. Videolar izle daha hakim olursunuzArkadaslar burun temizligi yapiyor musunuz doktor tıkali olmasa bile hergun serum fizyolojigi enjektore koyup sıkip aç burnunu dedi ama korkuyorum yapmaya
Yenidoğanda herhangi birşeyle çekilmemesini söylediler bize hastanede burunları ödemli olduğu için daha fazla ödem yapabilirmiş. Serum fizyolojik sıkıp temizliyoruzBiz dün gece otribebe işe çektik evde serum fizyolojik de var ama korkuyoruz onla yapmaya. Yapanlar masıl yapıyolar su ksçırma tehkesiyok nu
Bizim hastanede de şırıngayla sıkıp temizlediler böyle yapın dediler. Herkes başka birşey söylüyor çok enteresanKuzum bana yenidoğana nazal yıkama yapılmaz sadece damlatacaksın birer damla dendi. Ben bitinceye kadar kullanıyorum . Birer damla uygulayınca kolay bitmiyor sonuçta.
Biz de böyle yapıyoruz çıkan sümüğe şaşırıyorum
Dikiş boyunca sosis görünümünde mi? Benim öyleydi doktor normal dediKızlar sezaryen dikişinin üst kısmında ama dikişte değil onun hemen üst bölgesinde bi tık şişlik var vende dikkatli bakınca fark ettim. Normal mi sizce sizde var mı
Arkadaslar burun temizligi yapiyor musunuz doktor tıkali olmasa bile hergun serum fizyolojigi enjektore koyup sıkip aç burnunu dedi ama korkuyorum yapmaya
Şu verdinmi . Bebeklerin dilinin üstünde bi tabaka olurmuş su onu asindirirmis su vermeKızlar merhaba biz bugün 14 günlük olduk bebegimin dilinin üstü beyaz pamukcuk mudur ne yapamam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?