2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Evet bu riskli bana sık emzir dediler daha başından. Ben başından beri ona uyuyorum. Çişli kakalı bez takibi yap. Uyanmasını bekleme dediler. 2 saatte bir uyandırıyorum evi 26 dereceye ayarlıyorum emzirirken soyuyorum bi zıbın kalıyor. Zıbınla emziriyorum. Zaten emzirirken kucağımda sarıyorum bi de müslin örtüyorum.

Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz?

Prima premium care ile başladım ama günde 7 bez gitmeye başlayınca maddi anlamda zorlanmamak adına alternatif arayışına girdim. Hastanede baby turco takıyorlardı ondan deneyeyim dedim, 2 saatlik çişi bile sızdırınca eledim onu. Şimdi sleepy bio natural sipariş ettim bakalım inşallah memnun kalırım.

Sleppy bio natural kullanıyorum. Her besleme öncesi değiştiriyorum, arada yaptığı sürprizlerle birlikte 10-12 bez gidiyor. Bezin çırtları bazen zor yapışıyor ya da açılıyor. Yanları iyi ayarlamazsam küçük pipi sürpriz yapıyor ama pişik olmasın diye sık değiştirmeden yanayım. Sleppy bu mantıkla uyguna geliyor. Minnoşum pişik olmuyor

Goon premium soft efsane bir bez, denemenizi tavsiye ederim. Ben molfix ve goon karışık gidiyorum goon her an her yerde bulunmuyor diye. Molfixin mavi paketi de fena değil. Bulmakta sıkıntı yaşamam her an elimin altında yedekli durur derseniz kesinlikle goon.

Büyük oğlumda da her bezi dememiştim nerdeyse. Goon premium, prima premiuma en yakın bez diyebilirim ancak çok daha uygun fiyatlısı. Sadece ondan bir tık daha kalın. Sleepy kesinlikle demediğim bezler içinde en kötüsüydü o dönem şuan nasışdır bilmiyorum ama şans bile vermem o derece sevmemiştim.

Goon nerde satılıyor ilk defa duydum

Aynısı bende de var ilk günler sarılık olacaktı çocuk emmiyordu en son silikon uç koydum şuan emiyor en azından anne sütü alıyor diye mutluyum
Benim de aynı şekilde şimdi bi de silikona alıştık rahata bebişin de benim de işime geliyo ama süt içinde birikip akıyo falan sinir oluyorum

Bebeklere d vitamini basladinizmi ne zaman baslanior birde hangi markalari kullaniosunuz.kac damla verilio .sanirim sariligada iyi geliomus biz daha saglİk ocagina gtmedik esimde sor bizde evdekilerden verelim dedi.
3.gun basladik biz her sabah 2 damla seklinde

Eklentiler

• 20221218_150040.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 52
Sleppy

Sleepy almıştım bende ama hiç memnun kalmadım.sızdırma yok evet ama bantları yapışmıyor.hiç yapışkanı yok.ayrıca bantı çekince kopan bez gün içinde 1-2 tane kesin çıkıyor.kullanmadan atıyoruz.ben birde bayağı bi paket almıştım toplu olarak 240 adet falan.bitince ya prima ya molfix denicem

Tecrübeli anneler birşey sormak istiyorum. Bu göğüs ucu yaraları ilk zamanlara mı mahsus yoksa 2 sene emzirdik diyelim 2 sene hep olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…