- 7 Mart 2022
- 902
- 1.170
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #33.381
Ben kullanıyorum sanırım faydasını gördümKizlar sut arttirici bestlak kullanıyormusunuz bana hastanede basladilar eve geldim devam ediyorum
Bebeğin çıkışını çok merak ediyordum yaPek de güzel görüntü değildi üstü kapattılar alt çıplak bir de ameliyata çok Dr girdi rezillik
Bende eliydi sıktı göğsümü sütün var yeterli dedi1. Hafta kontrolünde bize d vitamini verdi doktor, 1 aylikta doktor değiştirdik o da gaz damlasına başlattı ek olarak
180 Gr neye göre çok demiş ya benimki de o civarlaralda verdi gayet iyi dediler bize. Hayret bir şey doktorun da iyisi önemli
Canım benim doktorum 1 aylık kontrolünde nasıl emdigini göreyim dedi yanında emzirdim ve süt gelip gelmediğini anlamak için boynuna yutkunmasina bak ordan anlarsın dedi hatta ilk birkaç çekti yutkunmasi sonra yutkundu süt geliyo dedi
Bir gün banyo yapmayın dediler bize 2 gün önce aşı oldu dün yaptık banyomuzu
Geçiyor mu peki canım , adı neKuzu biz gaz damlası kullanıyoruz
Rengi kahve tonuysa sorun yok , kırmızıysa sıkıntı . 40 gün bile süren varmış , bi de hareket etmeyip birden edince toplu geliyor biriken kan , büyük ihtimalle seni o korkutuyorYa ben çok mu takıyorum bu kanama bitmeyişini? İnternette 15 günden sonra lekey döner yazıyor benim 16. Gün olmasına rağmen adetin 4 günü gibi geliyor ortalama. Aşırı değil ama leke gibi de değil. Doktora gitmek istemiyorum normaldir inşallah
Benim oğlan hep öyle ben bağlamama rağmenKızlar bebenin bezini eşim takmıştı, yanlarını düzeltmemiş. Pipisi de hafif yana kaymış. Ben emzirirken yanımdan ılık ılık bir şeyler akıyor, lan bu ne dedim bir baktım işiyor benimki, böyle işeme vakası görülmediher yer battı. Yeni yıkamıştık bir de aha
Evet jeli sürüp kapak kapatıyorumPeki ayni zamanda gumus kapak kullaniyor musunuz sizde
Hiç korkma canımHyr cnm.hamilelikte oldu.Ama yinede ister istemez korkuyor insan
Beni haftasına çağırdı işte herhalde sonra da 40 çıkınca giderim ama kanamaya çok takılma canım benim erken doğum yaptığım zaman 40 güne yakın sürmüştü daha 15 gün olmuş yavaş yavaş azalırYa ben çok mu takıyorum bu kanama bitmeyişini? İnternette 15 günden sonra lekey döner yazıyor benim 16. Gün olmasına rağmen adetin 4 günü gibi geliyor ortalama. Aşırı değil ama leke gibi de değil. Doktora gitmek istemiyorum normaldir inşallah
Canm basinda oldum,ilk kez oldum bende,ve hic gecmicek sandim,ama 10 gibi bir sürede duzeldim,insallah sizinde cok uzun sürmezMerhaba kızlar, sürecinizi buradan hep takip ettim. Hiç beklemediğim şeyler yaşadım son hafta. Aşırı mutsuzum. Geçen hafta her şey yolundaydı dr muayenesinden çıktım, birden başım dönmeye ve kusmaya başladım. Hastaneye yatırdılar, beyin kanamasından şüphelendiler mr çektiler. Hatta o ara beni sezaryene bile hazırladılar ne olur ne olmaz diye. Çok şükür tahlillerim iyi çıktı, nistagmus vertigo denildi eve gönderildim. Hamile olduğum için ne bir ilaç ne bir manevra yapılamadı. Bugün 8. Gün acıdan ağlıyorum sürekli. Çok hızlı bir baş dönmesi ve bulantı var. Ayağa kalkamıyorum. Karanlık bir odada tek başıma yatıyorum. Kadın doğumcum bu şekilde normal yapamazsın dedi. Haklı çünkü kendimde bile değilim. Sezaryenle alalım dediler. 39+1 de haftaya perşembeye anlaştık. O da ben ısrar ettim, yoksa bugün alalım dedi. Belki hamilelik hormonları yapmıştır dedi ama o da kesin değil. Bebek çıktıktan sonra eğer geçmezse bebeği kucağıma bile alamam çünkü günün 17 18 saati uyuyorum. Hem de duran çocuğu sezaryenle aldıracağım için vicdanım sızlıyor. Eşim doğur, iyileşmezsen vertigo tedavisi olursun diyo. Hiç böyle hayal etmemiştim. Kafam çok karışıkSizinle paylaşmak istedim. Çevrenizde hiç hamileliğin son haftası vertigo olan var mı?
Dün acile gittim belim çok agriyinca asistan doktor baktı pek bir şey bilmiyordu hatta yanındakine sordu ultrason cihazı ayarlarını falan. Rahim uzunluğunu ölçtü 30 çıktı açıklık 2 cm çıktı. Nst de ağrı çıkmadı Max 60 çıkmış. Sizce 30 mm Serviks uzunluğu 27. Haftada normal mi ?Hareketlerine dikkat edersin canım, bir sorun olacağını sanmiyorum, rahim uzunluğun eğer normalse erken doğum riski çok düşük oluyor merak etme, temkinli hareket edersen hiç problem olmaz Allah ın izniyle
Gumus kapak kullanıyorum memnunum ama alacak olanlara bi tavsiye ebatları varsa büyük alın emzirdikce göğsün ucu ileri doğru çıktığı için girintisi küçük olanlar kullanışlı olmuyo ben ona dikkat etmemişim keşke büyük alsaydım dedimBende göğüs yaralarından çok muzdaribim.şimdi gümüş kapak siparişi verdim inşallah işe yarar
Bende yapmadım salı günü inşallah2 gündür okuyamadım kızlar. Kaldı mı benden başka doğum yapmayan. Gerçekten moralim çok bozuk
Pazartesi doğum yaptim carsamba taburcu olmadan gordu doktor yarin kontrole gidiyorum kuzum yineKızlar doktorlarınız ne zaman jinekolojik muayene önerdi?
Bende.oyle düşünüyorum yaBen kullanıyorum sanırım faydasını gördüm
Çok gaz sorunu yok şimdilik var ama çıkarıyor yani alttan. Biogaia adıGeçiyor mu peki canım , adı ne
Kıpkırmızı değil, kahve de değil. Vişneçürüğü rengindeRengi kahve tonuysa sorun yok , kırmızıysa sıkıntı . 40 gün bile süren varmış , bi de hareket etmeyip birden edince toplu geliyor biriken kan , büyük ihtimalle seni o korkutuyor
Özele yönlenme sebebiniz nedir?Kızlar ben doğum yaptım. Saçma sapan bi doğum hikayem oldu. Şehir hastanesinde normal doğum doye başladıl, özelde sezeryanla sonuçlandı. Bebegım iyi şükür ama ben çok kötüyüm. 3800 kg 52 cm doğdu. Memeyi tuttu ve emıyor mama takvıyesı de yapıyoruz. Kendımr gelınce ayrıntıları yazarım. Sadece bir şey demek istiyorum. 2.doğumun daha kolay olduğu bir şehir efsanesiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?