2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Pek de güzel görüntü değildi üstü kapattılar alt çıplak bir de ameliyata çok Dr girdi rezillik
Bebeğin çıkışını çok merak ediyordum ya
Bende eliydi sıktı göğsümü sütün var yeterli dedi

Rengi kahve tonuysa sorun yok , kırmızıysa sıkıntı . 40 gün bile süren varmış , bi de hareket etmeyip birden edince toplu geliyor biriken kan , büyük ihtimalle seni o korkutuyor

Benim oğlan hep öyle ben bağlamama rağmen büyük insan gibi işeyip alttan gaz çıkarıyor

Beni haftasına çağırdı işte herhalde sonra da 40 çıkınca giderim ama kanamaya çok takılma canım benim erken doğum yaptığım zaman 40 güne yakın sürmüştü daha 15 gün olmuş yavaş yavaş azalır

Canm basinda oldum,ilk kez oldum bende,ve hic gecmicek sandim,ama 10 gibi bir sürede duzeldim,insallah sizinde cok uzun sürmez
Duzelince tam netlesmiyor basiniz ama en azindan ayaka kalkabiliyorsunz

Reactions: zan
Hareketlerine dikkat edersin canım, bir sorun olacağını sanmiyorum, rahim uzunluğun eğer normalse erken doğum riski çok düşük oluyor merak etme, temkinli hareket edersen hiç problem olmaz Allah ın izniyle
Dün acile gittim belim çok agriyinca asistan doktor baktı pek bir şey bilmiyordu hatta yanındakine sordu ultrason cihazı ayarlarını falan. Rahim uzunluğunu ölçtü 30 çıktı açıklık 2 cm çıktı. Nst de ağrı çıkmadı Max 60 çıkmış. Sizce 30 mm Serviks uzunluğu 27. Haftada normal mi ?

Bende göğüs yaralarından çok muzdaribim.şimdi gümüş kapak siparişi verdim inşallah işe yarar
Gumus kapak kullanıyorum memnunum ama alacak olanlara bi tavsiye ebatları varsa büyük alın emzirdikce göğsün ucu ileri doğru çıktığı için girintisi küçük olanlar kullanışlı olmuyo ben ona dikkat etmemişim keşke büyük alsaydım dedim

Kızlar bebeğin doğum kanalına inmesi için neler yapabilirim? Evde bazen sancım, ağrım oluyor ama nst'ye girince tık yok. Şu an açıklık ne durumda bilmiyorum, haftaya yine kontrolüm var 39 haftalık olacak, sonra muayene sıklığı üç güne düşecek. Doktorum kırk haftayı beklemekten pek uana değil, haftaya da inmemiş olursa suni sancı verebilir galiba. Kesin konuşmadık ama bilemiyorum da. Bu arada doktoruma çok güvenirim öyle doğurtayım kurtulayım kafasında bir insan asla değildir sırf bu yüzden ona gitmiştim, bebek gelişimi de güzel şu an 3350 Gr olmuş.

Özele yönlenme sebebiniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…