Merhaba kızlar, sürecinizi buradan hep takip ettim. Hiç beklemediğim şeyler yaşadım son hafta. Aşırı mutsuzum. Geçen hafta her şey yolundaydı dr muayenesinden çıktım, birden başım dönmeye ve kusmaya başladım. Hastaneye yatırdılar, beyin kanamasından şüphelendiler mr çektiler. Hatta o ara beni sezaryene bile hazırladılar ne olur ne olmaz diye. Çok şükür tahlillerim iyi çıktı, nistagmus vertigo denildi eve gönderildim. Hamile olduğum için ne bir ilaç ne bir manevra yapılamadı. Bugün 8. Gün acıdan ağlıyorum sürekli. Çok hızlı bir baş dönmesi ve bulantı var. Ayağa kalkamıyorum. Karanlık bir odada tek başıma yatıyorum. Kadın doğumcum bu şekilde normal yapamazsın dedi. Haklı çünkü kendimde bile değilim. Sezaryenle alalım dediler. 39+1 de haftaya perşembeye anlaştık. O da ben ısrar ettim, yoksa bugün alalım dedi. Belki hamilelik hormonları yapmıştır dedi ama o da kesin değil. Bebek çıktıktan sonra eğer geçmezse bebeği kucağıma bile alamam çünkü günün 17 18 saati uyuyorum. Hem de duran çocuğu sezaryenle aldıracağım için vicdanım sızlıyor. Eşim doğur, iyileşmezsen vertigo tedavisi olursun diyo. Hiç böyle hayal etmemiştim. Kafam çok karışık
Sizinle paylaşmak istedim. Çevrenizde hiç hamileliğin son haftası vertigo olan var mı?