2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.
Allah yardımcın olsun, sana acil şifalar diliyorum. Bebeğini sağlıkla kucağına alıp, güzelce büyüt inşallah
Kızlar bebişin gazıyla nasıl baş ediyorsunuz ? Yazığım bugün 2 saat kıvrandı resmen
1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı çörek otunu atıp bir taşım kaynatıp demledim. Emziğini 4 kes daldırıp ağzına veriyorum günde 2 kez. sanırım faydası oluyor alttan gaz çıkarıyor çünkü.
Bende de devam ediyor canım hala.
Sağlıkla kucağına al inşallah, Allah yardımcın olsun canım.

Kızlar bebişte şüphelendiğim gibi idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Yarın kültürü çıkacak ve böbrek için ultrasona girecek. Doktor antibiyotik tedavisine başlarız dedi. Eşimin arkadaşı hemşire onların başınada gelmiş ama antibiyotik tedavisi demiş doktorları kadın bebeğe antibiyotik mi olur demiş başka doktora götürmüşler. Oda iğne vermiş. Başına gelen varsa ne tür tedavi yöntemi uygulandı paylaşabilir mi?

Özele yönlenme sebebiniz nedir?
Sezeryan için canım. Sonuna kadar normal doğum yanlısı biriyim, ilk bebeğini çok güzel bir şekilde normal doğumla aldım kucağıma. Ama bunda nasıp değilmiş. Çocugun 3 kere kalp atışları düştü almadılar sezeryana. Anca çocuk kakasını tutunca alırız dedi. Öyle bi risk alamazdım 42 haftalık olduğumuz için.

Geçmiş olsun canım inşallah diğer sonuçları güzel çıksın paşanın bi bilgim yok ama sen nasıl şüphelendin

rinapera kaç damla d vit veriyorsun?

Gaz damlası biz de kullanıyoruz biogaia diye bir damla, seninki hangisi?
D vitamini için biogaia verdi bize doktor 5 damla, gaz için sab simplex günde 3 kez 10 damla. Gaz damlasını ilk sağlık ocağındaki hemşire söyledi çok faydasını gördüm diye doktora sorduk olur dedi yazdı. Etkisi oldu bence daha fazla gaz çıkarıyor şu an

Kızlsr mesajşara bakamıyorum kızım Allaha çok şükür ki 38+3 te 3250 g 49 cm dünyaya geldi Sezaryeni olanlar söylüyorum asssla korkmayın. Hiç tahmin ettiğimiz gibi zor değil yarın doğumu olan Arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun besleyemiylrum mama verme dediler vermedik emiyo ama uyuyo iki çekip beş dk uyuyor doyuyo mudur sizce

Kızlar kaç saatte bir emzirmeniz gerekiyo uyuyo şu an ne zaman uyandırmalıyım
Hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla büyüt ben de sezeryanı çok rahat geçmiş biri olarak kesinlikle katılıyorum sana
Emzirme konusuna gelirsek şimdi zaten çok küçük midesi 1 çay kaşığı kadar o yüzden az emzirmen sorun değil yine de eğer pompan yanındaysa sağabilirsin öyle verebilirsin ben hep emzirdim sağım yapmadım artıyor zamanla zaten ama gündüz 2 saat gece 3 saati aşmayacak şekilde emzirmen yeterli

Bende şehir hastanesinde sizinle aynı şeyleri yaşadım ama benim kalo atışo düştü diye panik ederek sezeryana aldılar. Çok iğrenç bir muameleyle karşı karşıya kaldım hatta.

Gözünüz aydın sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun emzirme konusu şöyle 2 saatte bir uyandırıp emzirmen gerek. Daha fazlayı geçmesin. Mama verme diyen kim ? Eğer besleyemiyorsan ki ben besleyememişim sarılık olmasındansa mama takviyesi vermeni tavsiye ederim.

Hastanedeki bir ailenin bebeği kuvözde yatarken kapmış 5günlük antibiyotik tedavisi uygulanıyor gecmiş olsun

nasıl şüphelendin canım enfeksiyondan?

İnsan son haftalarda beklemek istemiyor ama durduk yere,doğumu bebek başlatmadan suni sancı almanın da riskleri var,ben de aynı gitgelleri yaşıyorum. Bugün kontrolüm var, ayrıntılı olarak konuşacağım,bakalım ne diyecek,40ı geçip beklersek ve sonunda sezeryana dönerse de üzülürüm

Güne sinir olarak başladım 10 gündür ortalıkta olmayan kaynanam eşimi arayıp bebeğin 10unu dökmeye geleceğini söylemiş . O neyse artık hayır yani benim o durumum mu ya da çok heveslisin ara bana söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…