2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar kullandığınız memnun kaldığınız korse marka modeli önerebilir misiniz
rinapera canım senin bir paylaşımın olmuştu korseyle ilgili ama bulamadım rica etsem tekrar paylaşır mısın?

Bestlife korse tayt kullanıyor çevremdekiler çok kilolu değiller XL tavsiye ettiler doğum sonrası.

Teşekkür ederim

Kızlar bebeğimin gözünde şöyle birşey çıktı ne olduğunu bilen var mı? Dün kontrolde çok ağlayınca doktor göremedi. Göz randevusunu da ocak ayına verdiler. Yarın özele gideceğiz artık

Merhaba arkadaşlar, bizim ilk bebeğimiz olduğu için tamamen tecrübesiziz. Tecrübeli erkek çocuk annelerinden fikir rica edeceğim
Sevgili oğlum neredeyse her altı değiştirildiğinde çiş yapıyor. Biz eşimle bir türlü zamanlamasını ayarlayamadık. Biraz açıp bekletelim diyoruz o zaman yapmıyor, tam yaptı artık olmaz diyoruz ikinciye yapıyor Ya üstümüze ya kendi üstüne işiyor durduramıyoruz. Çoğunlukla kıyafetleri de çiş olduğu için her alt değişiminde komple soyup temiz kıyafet giydiriyoruz. Bu durum da onu çok rahatsız ediyor. Pipiped diye bir şey gördüm, aldım. Külah gibi kumaş bir şey ama o kadar hareketli ki asla durmuyor. Kağıt havlular, pamuk tamponlamalar ne denediysek kıyafetleri ıslatmadan çişi atlatmayı beceremiyoruz. Varsa önerebileceğiniz yöntemler hepsine çok açığız, teşekkürler

Aynı durumdan muzdaribiz ama benimki işemiyo, diğerini yapıyor hahah

rinapera owliden memnun musun? Hangi bedeni almalıyım emin olamadım
Trendyoldan owli almıştım. Normalde hamileyken bel çevresi -10 veya 12 cm kadar olan aliniyormuş beden olarak ama doğumdan sonra aldığım için bel cevreme uyani aldım direkt. M bedene denk geliyordu 90-110 arasiydi sanırım canım. Çok memnunum beni hemen inceltti

Sezeryan sonrası kaçıncı gün takmaya başladın?

Bende DrFitto diye bir marka var,önceki hamileliğimden sonra kullanmıştım,Trendyol’dan almıştım,3 sıra kopçası var inceldikçe sıradakine geçiyorsun,yine onu kullanacağım,çok etkili,hamilelik kaynaklı karın sarkıklığım hiç olmadı

Doğuma bir hafta kala hastane çantasını hazırlamış bulunmaktayım kendimi kutluyorum Ama sanki eksik birseyler varmış hissinden kurtulamıyorum Allahtan hastane eve çok yakında birsey olursa getirirler artık

2 gündür okuyamadım kızlar. Kaldı mı benden başka doğum yapmayan. Gerçekten moralim çok bozuk
Ben de hala yapmadım. 40+5iz bugün. Cumartesi gününe kadar gelmezse suni olarak doğumu tetikleyecekler bir jel ile. Her şeyi doğal yapmak istiyordum ama daha da bekleyemem artık bebek içeride kaldıkça bir sıkıntı çıkacak diye stres olmaya başladım.

Harfi harfine aynı durumu yaşıyorum ve prematüre değil canım. pazartesi doğum yaptım asla emmek istemiyor sinirimden ağlıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum . Altını açıyorum topuğuna burnuna dokunuyorum fayda etmiyor

Benim oğlumda aynisini yapiyor günde 3 kere üst degistirdigimiz oluyor takip edemiyorum ne ara yapiyor çişi giyinip soyunurkende ortaligi yikiyor sevmiyor uykusuda aciliyor kiyafet yikamaya yetisemiyorum çişten

Benim oğlumda memede hemen gözlerini kapatiyor ama denedim agzindan cektim memeyi süt geliyor demekki sadece gözleri kapali dedim bende bende burnuna dokunuyorum ayak altina dokunuyorum ensesine dokunuyorum ama gözlerini acmiyor

Büyük oğlum hep poposunu silmek için kaldırdığında tazyikli şekilde büyüğünü üstüme yapardı. Minnağım da açınca yapsa da az yapıyor sızar gibi. Ama ben hep aç değiştiriyorum altını şimdi. Emzirince nefes alamıyor gibi iç çekiyor kendini bilmeden çok emiyor galiba. Bir de o halde altını alsam kusar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…