- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 313
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #33.221
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün sana da çok geçmiş olsunBenim de 2 saati bulmuyo gündüz ama en azindan 1.5 saat olmasına dikkat edicem biraz pişpişlayarak vs. Keşke düzenimiz otursa şu birkaç ay geçse de Yoo kızacak hiçbir şey yok herkesin kendi tercihi, benim normal doğum için bir engelim yoktu ama kendim istemedim çoğunda dikiş vs oluyor bir de duydugum kötü hikayelerden dolayı falan. Sezaryen evet çok iyi doğum esnasında hiçbir şey hissetmedim ben ve aşırı rahat bir doğum oldu hiç panik biri de olmadığım için dedim bu muymuş doğurmak. Sonrası tabiki normale göre zor ilk 1 hafta diyelim hadi ama bende 4-5 gün çok zorlanms oldu sonra baya geçti. Yatıp kalkmak zorluyor ama umurumda değildi çünkü bebeğim yanımda ve sağlıklıydi annem de vardı yetemediğim yerde babasiyla bakıyorlardı. Yanında biri olması lazım sezaryende en azından birkaç gün. Normal doğumun da sonrası güzel tabi kesi ve dikiş de olmazsa hele tamamen normale dönüyorsun bir anda büyük nimet. Tamamen seni hangisi memnun eder hangisi daha çok zorlar ona göre karar ver canım tabiki bebeklerin nasıl gelmek istediği de önemli isteyip normal doğum yapamayan arkadaşlarımız da var fakat can senin canın sen doğuracaksın, sezaryen isteyip o şekilde de doğurabilirsin kimsenin fikir bile beyan etmeye hakkı yok şöyle yap diye.
Bestlife korse tayt kullanıyor çevremdekiler çok kilolu değiller XL tavsiye ettiler doğum sonrası.Kızlar kullandığınız memnun kaldığınız korse marka modeli önerebilir misiniz
rinapera canım senin bir paylaşımın olmuştu korseyle ilgili ama bulamadım rica etsem tekrar paylaşır mısın?
Teşekkür ederimGözün aydın canım sağlıkla büyüsün sana da çok geçmiş olsun
Benim de 2 saati bulmuyo gündüz ama en azindan 1.5 saat olmasına dikkat edicem biraz pişpişlayarak vs. Keşke düzenimiz otursa şu birkaç ay geçse de
Yoo kızacak hiçbir şey yok herkesin kendi tercihi, benim normal doğum için bir engelim yoktu ama kendim istemedim çoğunda dikiş vs oluyor bir de duydugum kötü hikayelerden dolayı falan. Sezaryen evet çok iyi doğum esnasında hiçbir şey hissetmedim ben ve aşırı rahat bir doğum oldu hiç panik biri de olmadığım için dedim bu muymuş doğurmak. Sonrası tabiki normale göre zor ilk 1 hafta diyelim hadi ama bende 4-5 gün çok zorlanms oldu sonra baya geçti. Yatıp kalkmak zorluyor ama umurumda değildi çünkü bebeğim yanımda ve sağlıklıydi annem de vardı yetemediğim yerde babasiyla bakıyorlardı. Yanında biri olması lazım sezaryende en azından birkaç gün. Normal doğumun da sonrası güzel tabi kesi ve dikiş de olmazsa hele tamamen normale dönüyorsun bir anda büyük nimet. Tamamen seni hangisi memnun eder hangisi daha çok zorlar ona göre karar ver canım tabiki bebeklerin nasıl gelmek istediği de önemli isteyip normal doğum yapamayan arkadaşlarımız da var fakat can senin canın sen doğuracaksın, sezaryen isteyip o şekilde de doğurabilirsin kimsenin fikir bile beyan etmeye hakkı yok şöyle yap diye.
Ciğer geliştirici vurman iyidir cnm.Bnmki riskli gebelikti diye 28 haftada vurmustuBende pazartesi olacağım her şey yolunda ilerliyor ama doktorum pazar iki doz ciğer geliştirici olmamı istedi ya aklım karıştı neden acaba yani 38 de buna gerek var mı anlayamadım
Aynı durumdan muzdaribiz ama benimki işemiyo, diğerini yapıyor hahahMerhaba arkadaşlar, bizim ilk bebeğimiz olduğu için tamamen tecrübesiziz. Tecrübeli erkek çocuk annelerinden fikir rica edeceğim
Sevgili oğlum neredeyse her altı değiştirildiğinde çiş yapıyor. Biz eşimle bir türlü zamanlamasını ayarlayamadık. Biraz açıp bekletelim diyoruz o zaman yapmıyor, tam yaptı artık olmaz diyoruz ikinciye yapıyorYa üstümüze ya kendi üstüne işiyor durduramıyoruz. Çoğunlukla kıyafetleri de çiş olduğu için her alt değişiminde komple soyup temiz kıyafet giydiriyoruz. Bu durum da onu çok rahatsız ediyor. Pipiped diye bir şey gördüm, aldım. Külah gibi kumaş bir şey ama o kadar hareketli ki asla durmuyor. Kağıt havlular, pamuk tamponlamalar ne denediysek kıyafetleri ıslatmadan çişi atlatmayı beceremiyoruz. Varsa önerebileceğiniz yöntemler hepsine çok açığız, teşekkürler
Kızlar kullandığınız memnun kaldığınız korse marka modeli önerebilir misiniz
rinapera canım senin bir paylaşımın olmuştu korseyle ilgili ama bulamadım rica etsem tekrar paylaşır mısın?
Trendyoldan owli almıştım. Normalde hamileyken bel çevresi -10 veya 12 cm kadar olan aliniyormuş beden olarak ama doğumdan sonra aldığım için bel cevreme uyani aldım direkt. M bedene denk geliyordu 90-110 arasiydi sanırım canım. Çok memnunum beni hemen incelttirinapera owliden memnun musun? Hangi bedeni almalıyım emin olamadım
Trendyoldan owli almıştım. Normalde hamileyken bel çevresi -10 veya 12 cm kadar olan aliniyormuş beden olarak ama doğumdan sonra aldığım için bel cevreme uyani aldım direkt. M bedene denk geliyordu 90-110 arasiydi sanırım canım. Çok memnunum beni hemen inceltti
Bende DrFitto diye bir marka var,önceki hamileliğimden sonra kullanmıştım,Trendyol’dan almıştım,3 sıra kopçası var inceldikçe sıradakine geçiyorsun,yine onu kullanacağım,çok etkili,hamilelik kaynaklı karın sarkıklığım hiç olmadıKızlar kullandığınız memnun kaldığınız korse marka modeli önerebilir misiniz
6.gün başladımSezeryan sonrası kaçıncı gün takmaya başladın?
Ben de hala yapmadım. 40+5iz bugün. Cumartesi gününe kadar gelmezse suni olarak doğumu tetikleyecekler bir jel ile. Her şeyi doğal yapmak istiyordum ama daha da bekleyemem artık bebek içeride kaldıkça bir sıkıntı çıkacak diye stres olmaya başladım.2 gündür okuyamadım kızlar. Kaldı mı benden başka doğum yapmayan. Gerçekten moralim çok bozuk
Harfi harfine aynı durumu yaşıyorum ve prematüre değil canım. pazartesi doğum yaptım asla emmek istemiyor sinirimden ağlıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum . Altını açıyorum topuğuna burnuna dokunuyorum fayda etmiyorKızlar yazdıklarınızı okuyorum. Benim kızım asla meme aramıyor ben zorla saat dolunca emziriyorum. Acıkma belirtisi meme isteği hiçbirşry yok sadece uyuyor. Prematüre olduğu için mş böyle bilemiyorum. Çok üzülüyorum
Benim oğlumda aynisini yapiyor günde 3 kere üst degistirdigimiz oluyor takip edemiyorum ne ara yapiyor çişi giyinip soyunurkende ortaligi yikiyor sevmiyor uykusuda aciliyor kiyafet yikamaya yetisemiyorum çiştenMerhaba arkadaşlar, bizim ilk bebeğimiz olduğu için tamamen tecrübesiziz. Tecrübeli erkek çocuk annelerinden fikir rica edeceğim
Sevgili oğlum neredeyse her altı değiştirildiğinde çiş yapıyor. Biz eşimle bir türlü zamanlamasını ayarlayamadık. Biraz açıp bekletelim diyoruz o zaman yapmıyor, tam yaptı artık olmaz diyoruz ikinciye yapıyorYa üstümüze ya kendi üstüne işiyor durduramıyoruz. Çoğunlukla kıyafetleri de çiş olduğu için her alt değişiminde komple soyup temiz kıyafet giydiriyoruz. Bu durum da onu çok rahatsız ediyor. Pipiped diye bir şey gördüm, aldım. Külah gibi kumaş bir şey ama o kadar hareketli ki asla durmuyor. Kağıt havlular, pamuk tamponlamalar ne denediysek kıyafetleri ıslatmadan çişi atlatmayı beceremiyoruz. Varsa önerebileceğiniz yöntemler hepsine çok açığız, teşekkürler
Benim oğlumda memede hemen gözlerini kapatiyor ama denedim agzindan cektim memeyi süt geliyor demekki sadece gözleri kapali dedim bende bende burnuna dokunuyorum ayak altina dokunuyorum ensesine dokunuyorum ama gözlerini acmiyorHarfi harfine aynı durumu yaşıyorum ve prematüre değil canım. pazartesi doğum yaptım asla emmek istemiyor sinirimden ağlıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum . Altını açıyorum topuğuna burnuna dokunuyorum fayda etmiyor
Büyük oğlum hep poposunu silmek için kaldırdığında tazyikli şekilde büyüğünü üstüme yapardı. Minnağım da açınca yapsa da az yapıyor sızar gibi. Ama ben hep aç değiştiriyorum altını şimdi. Emzirince nefes alamıyor gibi iç çekiyor kendini bilmeden çok emiyor galiba. Bir de o halde altını alsam kusar herhalde.Merhaba arkadaşlar, bizim ilk bebeğimiz olduğu için tamamen tecrübesiziz. Tecrübeli erkek çocuk annelerinden fikir rica edeceğim
Gözün aydın canım maşallah Zeynep büyüyor demek. Büyük göğüs bilgi alanımda değilkızlar bugün ilk defa Zeynep’i emzirdim. Daha çok mememle oynadı diyebiliriz. Göğüsucum büyük geldi minnoşa. Tavsiyeniz nedir? Boyunu neye görebalıcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?