• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kizlar bugun sezeryan da 3.gun ama agri sızı hâlen yoğun bende yatmak kalkmak yurumek cok zorlaniyorum bebegi emzirmek icin ayri ugrasiyoruz uyanmiyo hep kurcaliyoruz ayak alti ense felan

Kizlar bugun sezeryan da 3.gun ama agri sızı hâlen yoğun bende yatmak kalkmak yurumek cok zorlaniyorum bebegi emzirmek icin ayri ugrasiyoruz uyanmiyo hep kurcaliyoruz ayak alti ense felan
Canım ne kadar hareketli olursan o kadar çabuk iyleşiyorsun. Bebek emdikçe rahim topladığı için ağrı da olabilir.

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın🌸 benimki de uyanmıyordu ne yaptıysak olmadı sarılık oldu çocuğum o yüzden. Sağıp biberonla vermeni tavsiye ederim

Kızlar prima bitince hastanede kullanıyorlar diye hem de ucuz olduğu için baby turco bez aldım. Ama bez dolduğu halde önündeki gösterge çizgisi dolu göstermiyor. Bir de çiş ortada toplanıyor. Kullanan var mı?

Back