2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Sezeryan olan çok galiba.

Bende aynı senin gibiyim canım
Söne döne bi pozisyon buluyorum rahat etmek için
Tam uykuya dalıcam eşimin horlamaları sağolsun uykular iptal

Biz de ayni sorunu yaşadik. En küçük desen de bazi biberonlarin uçlari farkli oluyor. Ayni numara farkli biberonda iki farkli uç vardi. Eşim evdeki biberon ucuyla karsilastirarak araya araya buldu. Arada yine kaçiriyor ama çok degil rahatlikla içiriyoruz. Bebegi dik tutuyoruz. Mama verirken nefesini takip ediyoruz zorlandigini görürsek biberonu cekip nefes almasina izin veriyoruz. Cok istekli emiyor kendi birakmiyor yoksa. Memede de ayniyiz hic birakmadan emyor baya yara yapti bu yuzden.. Keske süt iyi gelse de mamaya gerek kalmasa. Benim kiz erken geldi vaktini beklemedi, sezeryan da olunca süt yok gibi bir sey cok az geliyor doymuyor.

Hayirli olsun Allah anali babali büyütsün ❤

uyaniksa en fazla 1 saat emmeden duruyor benim oğlum oda zar zor oyalayarak aglamaya basliyor emzigi deli gibi emiyor hirslaniyor 2 saat cok zor uyanikken

Kızlar yazdıklarınızı okuyorum. Benim kızım asla meme aramıyor ben zorla saat dolunca emziriyorum. Acıkma belirtisi meme isteği hiçbirşry yok sadece uyuyor. Prematüre olduğu için mş böyle bilemiyorum. Çok üzülüyorum

Güzel anneler ve anne olacaklar merhaba yeni katıldım gruba. 37+5 hamileyim. Doğum yaklaştıkça çok korkmaya başladım. Belki bazılarınız kızacak bir seçenek değil nasıl sağlıkla gelecekse öyle olmalı diye ama.. Doktorum istiyorsan normal doğurabilirsin dedi. Normal doğumun sürecinden, sezeryanın sonrasından çekiniyorum. Hangisine daha çok dayanabilirim bilmiyorum

Canım ben de 2 farklı antibiyotikten günden 4 tane içiyorum, endişelenme.
Benimki de öyle canım, uyandırıp ağzına veriyorum zorla.

Her ikisinin de kendine göre zorlukları var canım, ikinizin de sağlıklı olduğu seçenek neyse o olsun demekten başka çare yok

Reactions: rgk
Hiç üzülme canım
Demekki sen acıkmasına fırsat vermeden güzelce besliyorsun ve sütün de demekki doyurucu
Böyle düşün canım
Kilo alımı iyiyse hiç olumsuz düşünmene gerek yok

Bende cuma günü sezeryan olacağım Allah'ın izniyle.Ama iki gündür uyuyamıyorum heyecanlı stresmi bende çözemedim

Bende cuma günü sezeryan olacağım Allah'ın izniyle.Ama iki gündür uyuyamıyorum heyecanlı stresmi bende çözemedim
Bende pazartesi olacağım her şey yolunda ilerliyor ama doktorum pazar iki doz ciğer geliştirici olmamı istedi ya aklım karıştı neden acaba yani 38 de buna gerek var mı anlayamadım

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün sana da çok geçmiş olsun
uyaniksa en fazla 1 saat emmeden duruyor benim oğlum oda zar zor oyalayarak aglamaya basliyor emzigi deli gibi emiyor hirslaniyor 2 saat cok zor uyanikken
Benim de 2 saati bulmuyo gündüz ama en azindan 1.5 saat olmasına dikkat edicem biraz pişpişlayarak vs. Keşke düzenimiz otursa şu birkaç ay geçse de
Yoo kızacak hiçbir şey yok herkesin kendi tercihi, benim normal doğum için bir engelim yoktu ama kendim istemedim çoğunda dikiş vs oluyor bir de duydugum kötü hikayelerden dolayı falan. Sezaryen evet çok iyi doğum esnasında hiçbir şey hissetmedim ben ve aşırı rahat bir doğum oldu hiç panik biri de olmadığım için dedim bu muymuş doğurmak. Sonrası tabiki normale göre zor ilk 1 hafta diyelim hadi ama bende 4-5 gün çok zorlanms oldu sonra baya geçti. Yatıp kalkmak zorluyor ama umurumda değildi çünkü bebeğim yanımda ve sağlıklıydi annem de vardı yetemediğim yerde babasiyla bakıyorlardı. Yanında biri olması lazım sezaryende en azından birkaç gün. Normal doğumun da sonrası güzel tabi kesi ve dikiş de olmazsa hele tamamen normale dönüyorsun bir anda büyük nimet. Tamamen seni hangisi memnun eder hangisi daha çok zorlar ona göre karar ver canım tabiki bebeklerin nasıl gelmek istediği de önemli isteyip normal doğum yapamayan arkadaşlarımız da var fakat can senin canın sen doğuracaksın, sezaryen isteyip o şekilde de doğurabilirsin kimsenin fikir bile beyan etmeye hakkı yok şöyle yap diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…