- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.385
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #33.061
Geçmiş olsun canım, idrar rengi ve kokusu değişince enfeksiyondan çok süt yetmiyor diye okumuştum. Doyduğundan emin misin?Kızlar oğlumun idrarı 3 gündür kokulu ve sarısı koyulaştı. İdrar yolu enfeksiyonu olmasından şüpheleniyorum. Yarın doktora gidicez. Bebeklerde enfeksiyonu nasıl anlıyorlar. Yani idrar tahlili nasıl olacak? Ve gaz sürecimiz başladı. Siz ne tür çözümler buluyorsunuz?
Çok çok geçmiş olsun, bir an önce iyi olacak inşalah miniğimiz, çok güçlü onlar, inşallah tez zamanda iyi olurİnsallah bugun bılgı için gittim durumu ciddi dedi doktor zatürre tüm ciğerleri sarmıs entübe edebılırım dedi nefes alamıyor kendisi Allahım nasıl zor imtihan
Kullanmadım acıyordu karnım bugün korseli gibi taytım vardı giydim baya kilo kaldı şuan.Sezeryan doğum yapan arkadaşlar karnınızı toparlamak için korse ya da toparlayıcı tarzda birşey kullandınız mı
İnşaallah birşeyi yoktur. Poşet veriyorlar bezini açıp onu takıyorsun emziriyorsun ona yapmasını bekliyorsun. Erkeklerde kolay da kızlarda o poşeti takması zor kızımda çok uğraşmıştımKızlar oğlumun idrarı 3 gündür kokulu ve sarısı koyulaştı. İdrar yolu enfeksiyonu olmasından şüpheleniyorum. Yarın doktora gidicez. Bebeklerde enfeksiyonu nasıl anlıyorlar. Yani idrar tahlili nasıl olacak? Ve gaz sürecimiz başladı. Siz ne tür çözümler buluyorsunuz?
Geçmiş olsun inşaallah çabucak toparlar rabbim güç versinİnsallah bugun bılgı için gittim durumu ciddi dedi doktor zatürre tüm ciğerleri sarmıs entübe edebılırım dedi nefes alamıyor kendisi Allahım nasıl zor imtihan
İnşaallah kolay doğumun olur. Sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu.3 cm acilmam var kizlar sancida cikti bebek kalp atislari da dusmus bakalim doguma alacaklar buyuk ihtimalle dua edin kizlar
Bizim evde 25 26 derece zaten sicak basiyor iyice catlicamDısarısı geceleri -11, gündüz -8.. Ev 19 derece ben tişörtle donla geziyorum . ama ayak yanmam hiç olmadı açıkçası
Gaz sorununa hiç cözum yok bence bugun yine baska bir doktora gittik biz masaj yapip rahatlatin ekektrik supurgesi tarzi sesler rahatlatir dedi damla cok önermiyorum dedi benimki arabayi cok seviyo arabasa gezdircemKızlar oğlumun idrarı 3 gündür kokulu ve sarısı koyulaştı. İdrar yolu enfeksiyonu olmasından şüpheleniyorum. Yarın doktora gidicez. Bebeklerde enfeksiyonu nasıl anlıyorlar. Yani idrar tahlili nasıl olacak? Ve gaz sürecimiz başladı. Siz ne tür çözümler buluyorsunuz?
Biz hala hastanedeyiz. Perş günü taburcjyuz.
Sağol canım. Hep meme istiyor, sık emiyor. Sütü sağınca 60 cc ve üstü civarı ama. Geceleri mama takviyesi yapıyoruz. Yetmiyor mu acabaGeçmiş olsun canım, idrar rengi ve kokusu değişince enfeksiyondan çok süt yetmiyor diye okumuştum. Doyduğundan emin misin?
Sağol canım bilgi için.Kullanmadım acıyordu karnım bugün korseli gibi taytım vardı giydim baya kilo kaldı şuan.
İnşaallah birşeyi yoktur. Poşet veriyorlar bezini açıp onu takıyorsun emziriyorsun ona yapmasını bekliyorsun. Erkeklerde kolay da kızlarda o poşeti takması zor kızımda çok uğraşmıştım
Yandık deseneGaz sorununa hiç cözum yok bence bugun yine baska bir doktora gittik biz masaj yapip rahatlatin ekektrik supurgesi tarzi sesler rahatlatir dedi damla cok önermiyorum dedi benimki arabayi cok seviyo arabasa gezdircem
Bayağı uzun tutuyorlar, su yutma olayı ile ilgili sorun yok artık değil mi?Biz hala hastanedeyiz. Perş günü taburcjyuz.
Hayır yok hastane prosedürüymüşvBayağı uzun tutuyorlar, su yutma olayı ile ilgili sorun yok artık değil mi?
Gözün aydın kuzum rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsinKızlar yazamadım iyiyiz 3240 gr doğduk doğduğunda su yutmuş biraz zorlandışimdi yanımda çok şükür
Çok şükür, 3 kilo psikolojik sınırını da geçmişKızlar yazamadım iyiyiz 3240 gr doğduk doğduğunda su yutmuş biraz zorlandışimdi yanımda çok şükür
Allah acil şifa versinİnsallah bugun bılgı için gittim durumu ciddi dedi doktor zatürre tüm ciğerleri sarmıs entübe edebılırım dedi nefes alamıyor kendisi Allahım nasıl zor imtihan
Mama markanız ne acaba, gerçi anne sütüne göre mamalar her türlü zor sindiriliyor, biz de sıkıntı yaşıyoruz kaka yaparken çok zorlanıyor ikinmaktan dün gece hiç uyuyamadikKızlar bugün sezeryanla doğum yapalı 13 gün oldu. Sütüm hala az ne yersem pek artmıyor. Süt çayları arttırıyor biraz o kadar.ne yapmalıyım? Fikri olan var mı? Bebeğime ekstra mama veriyorum o da kabız yapıyor baya sıkıntı yaşıyor çocuğum
Benim bebeğimde çok hıçkırıyor. Bende emzirdikten sonra çoğunlukla gaz alamadan yatırıyordum ama gaz olayı başladı bu hafta emzirme ortasında kaldırıp gaz almaya gayret ediyorum.Kızlar bebeklerim bir haftalık hep hıçkırıyorlar uyurken normal mi ? Bi de emzirdikten sonra direkt yatırıyor musunuz . Ben yatiriyirum çünkü emerken uyuyorlar zaten acaba yanlış mı yapiyorum
Kaç günlükler?Benim bebeğimde çok hıçkırıyor. Bende emzirdikten sonra çoğunlukla gaz alamadan yatırıyordum ama gaz olayı başladı bu hafta emzirme ortasında kaldırıp gaz almaya gayret ediyorum.
16 günlükKaç günlükler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?