- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #33.081
Sorma doymak bilmiyor bizim ki, gazı var emiyor, uyuyamadıysa emiyor, emmek için yaşıyor garibim. Sonra kusuyor ağız dolusu. Mama verirsek eğer uzun soluklu uyuyor. Anlamadım nasıl yapacağız. Yarın doktora gidicez soracağım ne yapalım diye. Bizim ilk bebeğimiz bu işin normali nedir bilmiyoruz.Bazen bizim de gazımız çıkmıyor ve öyle yatırmak zorunda kalıyorum.
Kızlar bir de bazen benim kız 15 dk emiyor sonra bırakıyor başlıyor elini emmeye biberonla 20 cc içiyorum ama yinr doymuyor çok nadir oluyor bu. Bebekler doyduklarını anlamaz diyorlar çok verip tabiri caizse çatlatmak istemiyor yemek konusu başlı başına travma yaaaa
Logusa çamaşırlarının karin lastiği sıkı zaten. Ama 6haftadan önce kullanmayı düşünmüyorum. Kullanmak mı lazım acaba ?Sezeryan doğum yapan arkadaşlar karnınızı toparlamak için korse ya da toparlayıcı tarzda birşey kullandınız mı
Biberonla 20cc mama mı veriyorsun yoksa sütünü sagip mı biberonla veriyorsunBazen bizim de gazımız çıkmıyor ve öyle yatırmak zorunda kalıyorum.
Kızlar bir de bazen benim kız 15 dk emiyor sonra bırakıyor başlıyor elini emmeye biberonla 20 cc içiyorum ama yinr doymuyor çok nadir oluyor bu. Bebekler doyduklarını anlamaz diyorlar çok verip tabiri caizse çatlatmak istemiyor yemek konusu başlı başına travma yaaaa
Sagmayi denesen ilk başta? Ben de 3 gün büyük tuvalete çıkmamıştım bağırsak çalıştırıcı bi çözelti verdi Dr o sayede çıktım. Ama süt için suyu çok iç. Su çok onemliArkadaşlar sezeryan doğum sonrası sütünüz kaç günde geldi. Benim hamileyken göğsümden hep sıvı geliyodu şimdi gelmez oldular. Bebeğim emiyor ama süt yok bugün üçüncü günümüz komposto helva tüketiyorum ama yok. Benim de afedersiniz tuvalet problemim var gaz çıkışı var ama büyük tuvalet hala yapamadım.
Ben ilk 5 gün tuvalete gidemedim sonra lavman yapmak zorunda kaldim sonra 3 gün yine gidemedim kati hic bir sey yemedigim halde doktor hamileyken kullanilan duphalac surubu kullanabilecegimi söyledi bagirsaklar neden bi türlu duzelmiyor anlamadim kan ilaci ve vitaminide biraktim acaba onlar mi yapiyor diye yine ayniArkadaşlar sezeryan doğum sonrası sütünüz kaç günde geldi. Benim hamileyken göğsümden hep sıvı geliyodu şimdi gelmez oldular. Bebeğim emiyor ama süt yok bugün üçüncü günümüz komposto helva tüketiyorum ama yok. Benim de afedersiniz tuvalet problemim var gaz çıkışı var ama büyük tuvalet hala yapamadım.
Size ne verdi doktor acaba bana duphalac surubu kullan dedi onuda daha once hic kullanmadim ben hemen etki ediyor mu kiSagmayi denesen ilk başta? Ben de 3 gün büyük tuvalete çıkmamıştım bağırsak çalıştırıcı bi çözelti verdi Dr o sayede çıktım. Ama süt için suyu çok iç. Su çok onemli
Ya gerçekten yapamıyorum ağrım oluyo bebegimle ilgilenmek istiyorum. Süt de yok kendimi motive edemiyorum artık. Her şey yoluna girsin hemen inşallahBen ilk 5 gün tuvalete gidemedim sonra lavman yapmak zorunda kaldim sonra 3 gün yine gidemedim kati hic bir sey yemedigim halde doktor hamileyken kullanilan duphalac surubu kullanabilecegimi söyledi bagirsaklar neden bi türlu duzelmiyor anlamadim kan ilaci ve vitaminide biraktim acaba onlar mi yapiyor diye yine ayni
Üç litre içmeye çalışıyorum inşallah gelir hemen olmadı sagmaya baslayayimSagmayi denesen ilk başta? Ben de 3 gün büyük tuvalete çıkmamıştım bağırsak çalıştırıcı bi çözelti verdi Dr o sayede çıktım. Ama süt için suyu çok iç. Su çok onemli
Biz de emmede de problem var resmen savaş halindeyiz kıpkırmızı oluyor hem emmek istiyor hem de istemiyor. İlk başlarda kıyamıyordum şimdi bende biraz inat edip tutturamaya çalışıyorum hatta bugün videoya çekip buraya yükleyecektim inanılmaz bir efor sarfediyor memeyi tutmamak içinSorma doymak bilmiyor bizim ki, gazı var emiyor, uyuyamadıysa emiyor, emmek için yaşıyor garibim. Sonra kusuyor ağız dolusu. Mama verirsek eğer uzun soluklu uyuyor. Anlamadım nasıl yapacağız. Yarın doktora gidicez soracağım ne yapalım diye. Bizim ilk bebeğimiz bu işin normali nedir bilmiyoruz.
Eski sağdığımi sütleri veriyorum son sağdıklarımı donduruya atıyorumBiberonla 20cc mama mı veriyorsun yoksa sütünü sagip mı biberonla veriyorsun
Benimde öylr tuvalete gitmeye vakit yok zaten sürekli emiyoruz 1 saati bile bulmuyo arasi bazen gaz geceleri hic cikartmiyo öyle yatiriyorum sabahlarida herzaman cikaramiyo benimde ilk bebegim cok zorlaniyorumYa gerçekten yapamıyorum ağrım oluyo bebegimle ilgilenmek istiyorum. Süt de yok kendimi motive edemiyorum artık. Her şey yoluna girsin hemen inşallah
Ne güzel sizin sütünüz hemen geldi miBenimde öylr tuvalete gitmeye vakit yok zaten sürekli emiyoruz 1 saati bile bulmuyo arasi bazen gaz geceleri hic cikartmiyo öyle yatiriyorum sabahlarida herzaman cikaramiyo benimde ilk bebegim cok zorlaniyorum
Benimde uzun zaman uyumadigi yorgun oldugu zamanlarda memeyle cok kavga ediyor tutmuyor surekli agzindan birakiyor aglayip kasiliyor zar zor tutturuyorumBiz de emmede de problem var resmen savaş halindeyiz kıpkırmızı oluyor hem emmek istiyor hem de istemiyor. İlk başlarda kıyamıyordum şimdi bende biraz inat edip tutturamaya çalışıyorum hatta bugün videoya çekip buraya yükleyecektim inanılmaz bir efor sarfediyor memeyi tutmamak için
Eski sağdığımi sütleri veriyorum son sağdıklarımı donduruya atıyorum
Canım bende hiç dik yürüyemiyordum hatta ne zaman düzeleceğim diye düşünüyordum 1 haftada toparladım ben çok şükür ki benim ameliyatım bayağı ağır geçmişti. Geçiyor yani sabretSezeryanda 7.gunum hala biraz yürüyünce yanlarım çok ağrıyor bobreklerimin oralar normal mi acaba sez3yan yapanlar ne zmn rahatça ev işi vs yapmaya basladiniz
Duphalac bende çok sancı yaptı kıvrandırdı resmen bi kaç kere içtim sonra bıraktımSize ne verdi doktor acaba bana duphalac surubu kullan dedi onuda daha once hic kullanmadim ben hemen etki ediyor mu ki
Ben normal dogum yaptim hemen emzirdim ama dogumum cok zordu icerde ve disarda cok dikisim var o yuzden oturamiyorum bende emzirirken o cok zorluyor bide tuvalettr tabiNe güzel sizin sütünüz hemen geldi mi
Size ne verdi acaba doktor kabizlik icin duphalaci icmeyede korkuyorumCanım bende hiç dik yürüyemiyordum hatta ne zaman düzeleceğim diye düşünüyordum 1 haftada toparladım ben çok şükür ki benim ameliyatım bayağı ağır geçmişti. Geçiyor yani sabret
Duphalac bende çok sancı yaptı kıvrandırdı resmen bi kaç kere içtim sonra bıraktım
Yaa evet oda çok zor oluyo diyolar Allah yardımcınız olsun sizinde. Bide ilk olunca hepimiz daha tedirginizBen normal dogum yaptim hemen emzirdim ama dogumum cok zordu icerde ve disarda cok dikisim var o yuzden oturamiyorum bende emzirirken o cok zorluyor bide tuvalettr tabi
Bana sa duphalac verdi ben 2 3 kere içtim o kadar. Sonra yemek yedikçe tuvalete çıkmaya başladımSize ne verdi acaba doktor kabizlik icin duphalaci icmeyede korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?