• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Üstüne çok uzun uzun düşünmedim hatta sen sorunca bir aydınlanma geldi 😅 taytlı olan da çok mantıklı ama hem normal hem de sezeryan doğumda dikiş olabilir o yüzden onu giy çıkar zor olur. Benim baktığım bildiğin sadece bele sarılan kanca ile tutturulan modeller ilk etapta bence yeterli olur gibi. Beyin fırtınasına da açığım yani 😂

Teşekkür ederim canım. Onun içinden bir de uç çıkıyormuş sanırım o da hüp diye çekmek için mi acaba 😅
Ben owli almıştım e bebekte güzel bi indirime girmişti hatta koşarak buraya yazmıştım:) kullananlar baya memnunmuş. Tayt olanların hiç rahat kullanılmadığını duydum düşününce giyerken acı vereceği de aşikar ki genital bölgenin biraz hava alması da lazım bence

Kızlar doğum sancısı ile gaz sancısını nasıl ayırt edebilirim? Bebeğim şu an çok hareketli karnımın alt kısmında sancı hissediyorum gaz gibi de baskı oluyor. Çok afedersiniz bağırsaklarım da bozuk gibi oldu. Normalde doktorum ilaç verdi onu kullanıyordum kabız olmamak için ama dün ve bugün ondan hiç içmedim. Gaz çıkarayım dedim çok özür diliyorum tuvaletim kaçtı biraz 😢

Kızlar 37+2 deyim 22 Aralık için sezeryan günü almıştık. Ama iki gündür azar azar ve sık sık su geliyor. Sizce bu doğum başlangıcı mıdır? Akıntıdan çok farklı renksiz bildiğin su ayırt edebiliyorum. Doktoruma yazdım yarın gel bakalım dedi. İnşallah sıkıntı yoktur. Böyle bir durum başına gelen oldu mu? Suyun gelmesi illaki foş diye çok mu olmalı?

Kızlar doğum sancısı ile gaz sancısını nasıl ayırt edebilirim? Bebeğim şu an çok hareketli karnımın alt kısmında sancı hissediyorum gaz gibi de baskı oluyor. Çok afedersiniz bağırsaklarım da bozuk gibi oldu. Normalde doktorum ilaç verdi onu kullanıyordum kabız olmamak için ama dün ve bugün ondan hiç içmedim. Gaz çıkarayım dedim çok özür diliyorum tuvaletim kaçtı biraz 😢
Gaz sancisi bicak gbi saplanir bana oyle oluo.Dogum sancisinda karnin toplanio gibi olup sertlesir yamulur ve agri assa kasiklara dogru iner.Bide duzeni onemli eger 10 dkkda 3 veya 2 defa agri giriyorsa ve pozisyon degstrnce gecmiyorsa dogum sancisdr

Gaz sancisi bicak gbi saplanir bana oyle oluo.Dogum sancisinda karnin toplanio gibi olup sertlesir yamulur ve agri assa kasiklara dogru iner.Bide duzeni onemli eger 10 dkkda 3 veya 2 defa agri giriyorsa ve pozisyon degstrnce gecmiyorsa dogum sancisdr
O kadar stres yaptım ki kendime neye benziyor kendime tarif edemiyorum. Şu an ağrım yok ama karnımın ön alt tarafına bastırınca sancı hissediyor gibiyim, düzenli değil bence çünkü şu an sancı yok. Bebek hareketi olunca hissediyorum şu an hareket yok sancı da yok

Back