- 1 Eylül 2021
- 4.793
- 18.321
- 158
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #32.961
27 Aralık canımHmm.bnde spinal olacağım Allah nasip ederse.Senin doğum nezamn cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 Aralık canımHmm.bnde spinal olacağım Allah nasip ederse.Senin doğum nezamn cnm
İştahlı Maaşallah minik yavrucakYenidoğana uygun bebeği de dik tutuyoruz ama sütü görünce çıldırıyor çok hızlı ve hırçın emiyor. Memeyi de öyle
Ben owli almıştım e bebekte güzel bi indirime girmişti hatta koşarak buraya yazmıştım:) kullananlar baya memnunmuş. Tayt olanların hiç rahat kullanılmadığını duydum düşününce giyerken acı vereceği de aşikar ki genital bölgenin biraz hava alması da lazım benceÜstüne çok uzun uzun düşünmedim hatta sen sorunca bir aydınlanma geldi taytlı olan da çok mantıklı ama hem normal hem de sezeryan doğumda dikiş olabilir o yüzden onu giy çıkar zor olur. Benim baktığım bildiğin sadece bele sarılan kanca ile tutturulan modeller ilk etapta bence yeterli olur gibi. Beyin fırtınasına da açığım yani
Teşekkür ederim canım. Onun içinden bir de uç çıkıyormuş sanırım o da hüp diye çekmek için mi acaba
Ne zamana kadar bekleyeceksiniz peki bir şey dedi mi doktor? Haftası benden geri olan bir tanıdık normal doğuma girmiş bugün,duyunca bir tuhaf oldum,ara sıra sancılanıyorum gerisi gelmiyorGünaydın kızlar. Kontrolden dönüyorum bi değişiklik yok beklıyoruz hala
Ne kadar sıkıyorsun pekiSerum fizyolojik sıkıp bebeği ters cevireceksin sirtina hafif hafif pıt pıt yapacaksın.. Bu şekilde kendiliğinden açılıyor canım. Ben arada yapıyorum
Ben bian seninde bugun dogum sandim canimCanım 27 Aralık sezeryan günü aldık , doktorlarla da erken konuştuk . Şımdilik beklemedeyiz yani. Sıkıntı yok çok şükür
1 flakonu 2 deliğe sıkıyorum ben temizlik içinNe kadar sıkıyorsun peki
Bugün 37+0. Görünce bir garip oldum. Az kaldı Sız ne durumdasınız bebişle ?Ben bian seninde bugun dogum sandim canim
Ne kadar sıkıyorsun peki
Evet ben de 1 tanesini 2 deliğe paylastiriyorum1 flakonu 2 deliğe sıkıyorum ben temizlik için
Çok gelmiyor mu? Ben biraz korkaak yapıyorum her deliğe 2 3 damla damlatıyorum korkudan1 flakonu 2 deliğe sıkıyorum ben temizlik için
Kasilmalarim azaldi ama assa baski cok oluo.Acilmam olmus gbi hissediorum.Bakiyim yarin doktor ne diyecek ama doguracam die bekliom ya dogurmam kesinBugün 37+0. Görünce bir garip oldum. Az kaldı Sız ne durumdasınız bebişle ?
Kızlar yazamadım iyiyiz 3240 gr doğduk doğduğunda su yutmuş biraz zorlandı şimdi yanımda çok şükürCanım AryaEvaninAnnesi aklım sende , bugündü doğumun seninde , müsait olunca yaz bizlere
Maşallah çok şükür Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallahKızlar yazamadım iyiyiz 3240 gr doğduk doğduğunda su yutmuş biraz zorlandı şimdi yanımda çok şükür
Gaz sancisi bicak gbi saplanir bana oyle oluo.Dogum sancisinda karnin toplanio gibi olup sertlesir yamulur ve agri assa kasiklara dogru iner.Bide duzeni onemli eger 10 dkkda 3 veya 2 defa agri giriyorsa ve pozisyon degstrnce gecmiyorsa dogum sancisdrKızlar doğum sancısı ile gaz sancısını nasıl ayırt edebilirim? Bebeğim şu an çok hareketli karnımın alt kısmında sancı hissediyorum gaz gibi de baskı oluyor. Çok afedersiniz bağırsaklarım da bozuk gibi oldu. Normalde doktorum ilaç verdi onu kullanıyordum kabız olmamak için ama dün ve bugün ondan hiç içmedim. Gaz çıkarayım dedim çok özür diliyorum tuvaletim kaçtı biraz
O kadar stres yaptım ki kendime neye benziyor kendime tarif edemiyorum. Şu an ağrım yok ama karnımın ön alt tarafına bastırınca sancı hissediyor gibiyim, düzenli değil bence çünkü şu an sancı yok. Bebek hareketi olunca hissediyorum şu an hareket yok sancı da yokGaz sancisi bicak gbi saplanir bana oyle oluo.Dogum sancisinda karnin toplanio gibi olup sertlesir yamulur ve agri assa kasiklara dogru iner.Bide duzeni onemli eger 10 dkkda 3 veya 2 defa agri giriyorsa ve pozisyon degstrnce gecmiyorsa dogum sancisdr
Sinbo almıştık bizÖnerdiğin var mı canım bakayım