2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim kız o aç kaldığı hafta 3-4 saat uyuyordu şimdi iki saat zor uyuyor çünkü emdiği veya mama içtiği için sürekli gaz oluyor tecrübe ediyoruz biz de boylece
Uyumasinin sebebi acliktan zaten canim kan sekerimi dusuomus oyuzden uykudan kaldiramioruz yani sarilik yukselmeye basladigi icin kendilerini uykuya veriolar.benim annemde dogan bebege 1 cay kasgi serbet verio.ilk kizimda cok direttim verdrmedim 2.de hic sallamadim naparsaniz yapin dedim.Bundada gecen hastaneye gidecek oldgumzda hemen hazrlayip koydu cantaya Bide dudaklarina hurma suruyoruz

Canım bü kitapta okumuştum süt arttıran diye pzarlanan hiçbir şey sütü arttırmaz arttıracak tek şey bebeğinizin emmesidir diye. Ama yine de insan her şeyden medet umuyor ben de hepsini alıp yemeyi düşünüyorum sürecin başından beri beni de en çok korkutan kısım beslenme
Canım öncelikle moralini bozma ben de isim bulurken çok çok çok zorlandım kızıma. Eşimle kararsız kaldık vs ama çevreye sakın sorma. Çünkü herkesin zevki farklı bizim söylediğimiz isimleri de beğenmediler onun yerine farklı isimler önerdiler ama biz de onları beğenmedik. Ailelerimize bile sormadan kesinleştirdik artık çünkü herkes kafa karıştırıyor Bence kendin neyi beğeniyosan içine siniyosa onu koy.

Kızlar sezeryan olupta benim gibi rahat hareket edemeyen var mı yürürken eğilirken yatıp kalkarken çok zorlanıyorum. Dikislerimin olduğu yer yanıyor birde iki uçlarda ağrım var nasıl geçer annem yanımdaydı güzeldi annemde gidiyor bebise icin hızlı hareket etmem gerekiyor doktor normal olduğunu söyledi dikislerde sorun yokmuş

Kızlar iyi geceler .nasılsın bende 3 gün önce doğum yaptım. Bi sorum var yeni annelere Yastıkli mi yatiriyorsunuz bebisleri yoksa düz mü
Canim ben yastik koymuyordum basina ama mesela besigindeki yatagin altindan bisey koyup hafif bas tarafini kaldiriyordum.Yastik biraz daha kivrimli oluyorya oyuzden yastik kullanmadim baslarda

Canım doktorlar onu kesinlikle önermiyor eskiden yapılan bi şeymiş ama şeker zaten bize bile zararlıyken bebeğin sistemini tamamen bozscak bi şey bence doktorları dinlemek lazım bu konuda

Canim basta damla damla gelir skma canini senin kafanin rahat olmasida cok onemli bu surecte zamanla cogalacak eger sarlk olma durumu varsa mamada ver beler nasil vermeni oneriyorsa.Bana kesinlikle kasikla vermelisin biberonun hizli ve kolay akisina alisirsa gogsunden az ve emerek gelmesine katlanamaz gogsnu reddeder demislerdi.Yani mama vermektende korkma ilk 15 gunu atlatsan sonrasinda hersey duzene girer İnsallah.Ama tabi mamamyida once kendini emzirip oyle vermelisinki senin sutun azalmasin

Canım doktorlar onu kesinlikle önermiyor eskiden yapılan bi şeymiş ama şeker zaten bize bile zararlıyken bebeğin sistemini tamamen bozscak bi şey bence doktorları dinlemek lazım bu konuda
Varya ilk kizimda okadar herseye dikkat ettim ki ama etrafmdakilerde benim tam tersime hareket etti ve ben artik snr krizleri geciriyordum sonra baktim millet kendi cocuklarine eline ne gecerse yediriyor belki bnmkilerden dahada sagliklilar aman dedim ben resmen kendimi yipratiorum 2.de saldim

Kızlar yardıma ihtiyacım var doğuma 10 gün kaldı ama oğluma isim bulamıyoruz ben mirza istiyordum eşim istemiyor başka güzel isim önerileri olan varsa lütfen yazabilir mi

Canım senin düzelmen 2haftayı bulur zaten sezeryan kolay değil ki sonuçta dikiş var yani dikkat et kendine

Canım ben 1 ay öyleydim.hatta dikişlerin 2 ucu en son iyileşmişti.aylarca bi yerden öteki tarafa ani döndüysem sızlıyordu.ama günden güne iyi olacaksın öyle düşün.ben 15 günden sonra bebeğin eksik gedik ihtiyacı olduğunda mağazaya falan gidebilir duruma gelmiştim.bi yerden sonra iyileşme hızlanıyor

Kızlar yardıma ihtiyacım var doğuma 10 gün kaldı ama oğluma isim bulamıyoruz ben mirza istiyordum eşim istemiyor başka güzel isim önerileri olan varsa lütfen yazabilir mi
Bizde de isim yok.benim de kızım olacak.bu hafta doğma ihtimali yüksek ama isim konusunda anlaşamıyoruz.oğlumun adı da yaman bu arada fikir olsun sana

Bizde de isim yok.benim de kızım olacak.bu hafta doğma ihtimali yüksek ama isim konusunda anlaşamıyoruz.oğlumun adı da yaman bu arada fikir olsun sana
Saol canım Ravza var kız ismi olarak çok güzel o da benim kızımın adı Erva yaren ahsen hüma Rana o isimleri çok seviyorum ya

Merhaba kızlar 02.12.2022 de cuma günü 38.2 de spinal sezaryen doğum yaptım yeni kendime geliyorum sizler nasılsınız bakamadım bayadir
Gözün aydın olsun canım, evladını sağlıkla büyüt inşallah
Lansinohtan çok memnunum canım.
Benimki lansinoh tekli elektrikli pompa,oğlumda da kullanmıştım memnunum
Bende memnunum tavsiye ederim.
Kaynamış su ile saklama kabında toplu ıslatıp kullanıyorum ben.
Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun canım. En kısa sürede atlatmanız dileğiyle.
Allah yardımcın olsun canım benim
Kızlar ben de kavuştum kızıma çok şükür. Nabzı düşünce riske atmadılar direk sezeryana aldılar. Boynuna kordon dolanmış 2 kere. Çok şükür sağlıkla kavuştuk
Aynısı bizede var canım. Dün resmen beynim sulandı bu hallerinden
Bir_Kucuk_Mars şimdi tabloya baktimda benim bilgilerim yok canım, doğum tarihi 28.11.2022, 3300 gram, 50 cm doğdu kızım
Aslantoştan giremedim canım. 30 sayfa birikmiş hemen bitirip okumaları, güncelleme yapacağım listeye
Gözün aydın olsun canım, evladını sağlıkla büyüt inşallah sonunda kavuştun yavruna
Bebedoru çok beğendim. Başka marka denedim 2 tane ama Bebedorda rahat ettim.
Sıcak kompleks yap canım ve sağmak hızlandırıyor. Bebedorun silikon göğüs ucunu öneririm. Sağım yapıp verirsen arada rahat edersin.
Kızlar bebeğim küveze alındı dua edin nolur
Allah şifa versin canım benim, rn kısa sürede kavuşun birbirinize inşallah
Arkadaslar oglum bugun bir türlu uyumuyor en sonn öglen 2de uyandi saat 22oldu hala uykuya dalamadi memedede kavga ediyor gazda cikarmiyor emmek bile istemiyor ne yapacagimi sasirdim yeni dogan bukadar uykusuz kalabilir mi
Benimkinin 5 saat civarı uyumadığı oldu canım.
Gözün aydın olsun canım, evladını sağlıkla büyüt inşallah maşallah teoya
Gözün aydın olsun canım, evladını sağlıkla büyüt inşallah çok şükür
Merhaba kızlarım dün gecw 1de doğumum oldu normal dogum diye başladi biraz serüvenli ve sıkıntılı geçti spinal anesteziyle sezeryan oldu ama şimdi iyiyim kızim emiyor bende yurumeye basladım
Çok geçmiş olsun canım. İyi olacaksınız inşallah. Bugünlerde geçecek
Sözde bugun dogum gunum.Modum dusuk suratim asik hic bisey yapasim yok gulesim dahi gelmio.Nieki acaba anlamadim ya yatip uyuyasim var.
Musmutlu yaşların olsun canım
Emdikçe , sıcak kompleks yaptıkça ve sağdıkça geldi benim sütüm canım. Hiç endişelenme çabalamaya devam.

Günaydın güzel anneler. Bebişle ilgilenmekten bakamadım bir süredir hep geriden takip ediyorum. Maşallah vakti gelen alıyor yavrusunu kucağına. Derdi, sıkıntısı olanlara Rabbim en kısa sürede şifa versin inşallah. Güzel yavrularımızın sağlığı ve bahtı güzel olsun. Doğum yapan ve listede ismi olan arkadaşlar özel mesajla tarih, boy ve kilo bilgisini paylaşırsa atlamamış olurum detayları, listeyi güncellerim. Herkese sevgiler

Ay deneyeyim canım resmen kanıyor açık yara gibi oldu çıldırcam şişti göğüslerim mastite dönecek az kaldı hemen deniyorum bugün.

Sevgili anneler, ben ocak annelerinden geliyorum. Oncelikle bebisini kucagina almis herkesi tebrik ederim. Icinizde acaba epidural ile normal dogum yapan var mi? Varsa olumlu-olumsuz tecrubesini benimle paylasabilir mi?

Kızlar ben sanki bebeğime tek başıma bakamayacakmışım gibi hissedip panik oluyorum. Aslında 2 yeğen büyüttüm aynı evde. Ve herşeyleri ile ilgilendim şimdi 12 Ve 8 yanındalar. Zannediyordum ki bebeğim olunca çok rahat bakarım. Ama şimdi hep bir tedirginlik var. Tek başıma yıkayamıyorum. Büyüdükçe ona bakabilecek miyim diye sürekli garip düşünceler var. Aslında çok cesaretli biriyim. Etrafımda herkes senden çok iyi anne olur derlerdi. Çocuklara bakmam onlarla ilgilenmemi gördükçe ama şimdi bir çukura düştüm. Sanıyorum ki yapamıcam. Geçecek mi bu düşünceler.

Ne kadar hareket edersen o kadar çabuk toparlarsin canım. İlkinde suanki halime gelmem 25 30 günü bulmuştu, ama şimdi bi de büyük yavrum olduğundan yatamadım hiç ve daha çabuk toparladım çok şükür. İki uçta sizlama bende de var doktorum bir süre olur normal demişti. Hatta bi tarafta açılma var gibi ama akıntı kanama yok bu hafta gidicem doktora kontrole. Yalnız kalınca daha hızlı toparlandigini göreceksin. Sadece çok yorma kendini 1 ay kadar, bebeginle ilgilen yemeğini yap yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…