• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim kız o aç kaldığı hafta 3-4 saat uyuyordu şimdi iki saat zor uyuyor çünkü emdiği veya mama içtiği için sürekli gaz oluyor 🤷 tecrübe ediyoruz biz de boylece
Uyumasinin sebebi acliktan zaten canim kan sekerimi dusuomus oyuzden uykudan kaldiramioruz yani sarilik yukselmeye basladigi icin kendilerini uykuya veriolar.benim annemde dogan bebege 1 cay kasgi serbet verio.ilk kizimda cok direttim verdrmedim 2.de hic sallamadim naparsaniz yapin dedim.Bundada gecen hastaneye gidecek oldgumzda hemen hazrlayip koydu cantaya 🤦Bide dudaklarina hurma suruyoruz

Kızlar hala hastanedeyiz, bebek cıkana kadar hastanede kalmaya karar vermiştik, pazartesi günü taburcu olacağız inşallah. Bu sürecte sık sık emzirmeye çağırıyorlar beni sütüm yok denecek kadar az damla damla desem yeridir, süt bebek çektikçe çoğalacak dimi, motive olmaya ihtiyacım var, süt artttıcı ne varsa kullanıyorum bu sürecte, zamanla sütüm çoğalır mı, ne diyorsunuz?
Canım bü kitapta okumuştum süt arttıran diye pzarlanan hiçbir şey sütü arttırmaz arttıracak tek şey bebeğinizin emmesidir diye. Ama yine de insan her şeyden medet umuyor ben de hepsini alıp yemeyi düşünüyorum sürecin başından beri beni de en çok korkutan kısım beslenme
Kızlar doğuma 2 gün kaldı ve ben hala oğluma isim bulamadım. Eşimle anlaşamıyoruz bi türlü. Çünkü beyefendi oturup isim düşündüğümüzde herşeye baştan hayır dedi söylediği isimlere de ben yok dedim (yok babamın adı yok vefat eden arkadaşımın adı vs). Selim ismi kibar naif geliyor kulağa anlamı da güzel o olsun dedim en son. Şimdi de etrafımdakiler ismi beğenmiyor artık sinirimden ağlıyorum. Selim ismi eski tip ağır isimlerden mi sizce. Gece uyuyamadım artık 😔😔
Canım öncelikle moralini bozma ben de isim bulurken çok çok çok zorlandım kızıma. Eşimle kararsız kaldık vs ama çevreye sakın sorma. Çünkü herkesin zevki farklı bizim söylediğimiz isimleri de beğenmediler onun yerine farklı isimler önerdiler ama biz de onları beğenmedik. Ailelerimize bile sormadan kesinleştirdik artık çünkü herkes kafa karıştırıyor Bence kendin neyi beğeniyosan içine siniyosa onu koy.

Kızlar sezeryan olupta benim gibi rahat hareket edemeyen var mı yürürken eğilirken yatıp kalkarken çok zorlanıyorum. Dikislerimin olduğu yer yanıyor birde iki uçlarda ağrım var nasıl geçer annem yanımdaydı güzeldi annemde gidiyor bebise icin hızlı hareket etmem gerekiyor 🙁 doktor normal olduğunu söyledi dikislerde sorun yokmuş

Kızlar iyi geceler .nasılsın bende 3 gün önce doğum yaptım. Bi sorum var yeni annelere Yastıkli mi yatiriyorsunuz bebisleri yoksa düz mü
Canim ben yastik koymuyordum basina ama mesela besigindeki yatagin altindan bisey koyup hafif bas tarafini kaldiriyordum.Yastik biraz daha kivrimli oluyorya oyuzden yastik kullanmadim baslarda

Uyumasinin sebebi acliktan zaten canim kan sekerimi dusuomus oyuzden uykudan kaldiramioruz yani sarilik yukselmeye basladigi icin kendilerini uykuya veriolar.benim annemde dogan bebege 1 cay kasgi serbet verio.ilk kizimda cok direttim verdrmedim 2.de hic sallamadim naparsaniz yapin dedim.Bundada gecen hastaneye gidecek oldgumzda hemen hazrlayip koydu cantaya 🤦Bide dudaklarina hurma suruyoruz
Canım doktorlar onu kesinlikle önermiyor eskiden yapılan bi şeymiş ama şeker zaten bize bile zararlıyken bebeğin sistemini tamamen bozscak bi şey bence doktorları dinlemek lazım bu konuda

Kızlar hala hastanedeyiz, bebek cıkana kadar hastanede kalmaya karar vermiştik, pazartesi günü taburcu olacağız inşallah. Bu sürecte sık sık emzirmeye çağırıyorlar beni sütüm yok denecek kadar az damla damla desem yeridir, süt bebek çektikçe çoğalacak dimi, motive olmaya ihtiyacım var, süt artttıcı ne varsa kullanıyorum bu sürecte, zamanla sütüm çoğalır mı, ne diyorsunuz?
Canim basta damla damla gelir skma canini senin kafanin rahat olmasida cok onemli bu surecte zamanla cogalacak eger sarlk olma durumu varsa mamada ver beler nasil vermeni oneriyorsa.Bana kesinlikle kasikla vermelisin biberonun hizli ve kolay akisina alisirsa gogsunden az ve emerek gelmesine katlanamaz gogsnu reddeder demislerdi.Yani mama vermektende korkma ilk 15 gunu atlatsan sonrasinda hersey duzene girer İnsallah.Ama tabi mamamyida once kendini emzirip oyle vermelisinki senin sutun azalmasin

Canım doktorlar onu kesinlikle önermiyor eskiden yapılan bi şeymiş ama şeker zaten bize bile zararlıyken bebeğin sistemini tamamen bozscak bi şey bence doktorları dinlemek lazım bu konuda
Varya ilk kizimda okadar herseye dikkat ettim ki ama etrafmdakilerde benim tam tersime hareket etti ve ben artik snr krizleri geciriyordum sonra baktim millet kendi cocuklarine eline ne gecerse yediriyor belki bnmkilerden dahada sagliklilar aman dedim ben resmen kendimi yipratiorum 2.de saldim

Kızlar yardıma ihtiyacım var doğuma 10 gün kaldı ama oğluma isim bulamıyoruz ben mirza istiyordum eşim istemiyor başka güzel isim önerileri olan varsa lütfen yazabilir mi 😘😘😘

Kızlar sezeryan olupta benim gibi rahat hareket edemeyen var mı yürürken eğilirken yatıp kalkarken çok zorlanıyorum. Dikislerimin olduğu yer yanıyor birde iki uçlarda ağrım var nasıl geçer annem yanımdaydı güzeldi annemde gidiyor bebise icin hızlı hareket etmem gerekiyor 🙁 doktor normal olduğunu söyledi dikislerde sorun yokmuş
Canım senin düzelmen 2haftayı bulur zaten sezeryan kolay değil ki sonuçta dikiş var yani dikkat et kendine

Canım ben 1 ay öyleydim.hatta dikişlerin 2 ucu en son iyileşmişti.aylarca bi yerden öteki tarafa ani döndüysem sızlıyordu.ama günden güne iyi olacaksın öyle düşün.ben 15 günden sonra bebeğin eksik gedik ihtiyacı olduğunda mağazaya falan gidebilir duruma gelmiştim.bi yerden sonra iyileşme hızlanıyor

Kızlar yardıma ihtiyacım var doğuma 10 gün kaldı ama oğluma isim bulamıyoruz ben mirza istiyordum eşim istemiyor başka güzel isim önerileri olan varsa lütfen yazabilir mi 😘😘😘
Bizde de isim yok.benim de kızım olacak.bu hafta doğma ihtimali yüksek ama isim konusunda anlaşamıyoruz.oğlumun adı da yaman bu arada fikir olsun sana ☺️

Bizde de isim yok.benim de kızım olacak.bu hafta doğma ihtimali yüksek ama isim konusunda anlaşamıyoruz.oğlumun adı da yaman bu arada fikir olsun sana ☺️
Saol canım Ravza var kız ismi olarak çok güzel o da benim kızımın adı Erva yaren ahsen hüma Rana o isimleri çok seviyorum ya

Merhaba kızlar 02.12.2022 de cuma günü 38.2 de spinal sezaryen doğum yaptım yeni kendime geliyorum sizler nasılsınız bakamadım bayadir
Gözün aydın olsun canım, evladını sağlıkla büyüt inşallah ☺️
Kızlar elektrikli göğüs pompası alıp doğumdan sonra kullanıp memnun olan varmı ben uygun bi tane aldım eczaneci arkadaşımdan weewell marka ama tabi iyi değildir belkide fazla
Sizler ne kullanıyosunuz taze annişler
Aklıma sen geldin kuzum @rinapera
Lansinohtan çok memnunum canım.
Benimki lansinoh tekli elektrikli pompa,oğlumda da kullanmıştım memnunum 😌
Bende memnunum tavsiye ederim.
Kızlar bi sorum var, alt temizleme pamuğu kullananlar hastanede nasıl kullandı. Yanlarında su ve kap mı götürdüler? Islak mendile olabildiğince geç geçmek istiyorum ama hastane ortamında nasıl pratikleştirebilirim diye düşünüyırum
Kaynamış su ile saklama kabında toplu ıslatıp kullanıyorum ben.
Of of kizim cok kotu oldu atesten bayildi ayy Rabbim kimseye yasatmasin aklim gidiyordu 😔Ambulans cagirdik acilde yatiyor simdi annem basinda benim durmama izin vermediler Kaninda enfeksiyon varmis.Ayy cok kotuydu ya bayildi uyandi bos bos bakiyor hep oyle kalacak sandim cok korktum 😔😔😔Cok sukur kendine geldi kendine gelince bende eve geldim babasiyla annem kalacak.
Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun canım. En kısa sürede atlatmanız dileğiyle.
Kızlar bu sabah inşallah sezaryen e alınıyorum, yatışım yapıldı, aslında çarsamba günü olacaktı, anestezi icin istenilen idrar testinde protein ve enfeksiyon çıkınca aksamdan takiple salı sabahı için planı yaptık, bi kac saatte bir nst için geliyorlar uyku sıfır, gerginim, heyecanlıyım
Dua edin bana olur mu, sağsağlim girer çıkarım inşallah bebeğimde sağlıkla gelir dünyaya 🙏🏼
Allah yardımcın olsun canım benim 🤲
İyi akşamlar kızlar doğurdum 🤣 39+3 te dün yani genel anestezi altında olmak zorunda kaldim hem bebiş sandığımızdan çok iri çıktı hemde iri olduğu için ameliyatta biraz sorun çıkmış 😥 4kg 52 cm olarak aldım kollarıma 🤗💞 hikayeme başlayacağım ama benim hikaye biraz korkunclu burdan sonra okumak istemeyen okumasın diyerek başlıyorum.

Dün planlanan tarihte ve saatte hastanedeydim. Her şey çok güzeldi güle oynaya oğlumu kucağıma almayi bekliyordum. Spinal sezeryan olacağım sanarken görüştüğüm aneztezi doktoru kağıda genel anestezi yazmış takipli olduğun doktorla konuşup değiştirebilirsin doğum seklini demisti. Bende kanda bir takım hastalık buldukları için ve bebek iri olduğu için spinali yerine genel anestezi yaptılar. Saat 3 te ameliyat masasına yattım 4.30 gibi dehşet bir açıyla ağlaya ağlaya çıktım odaya eşim korkup doktorun yanına gitmiş o anları kesik kesik sahneler halinde hatırlıyorum. Günün Sabahında ve 4 u akşamında yediklerimin hepsini kustugum için aç kaldım ama ağrının yanında açlığım bir hicti. Kardeşlerimi annemi falan çok korkuttum. Ağrı kesici ile biraz açım dindi uyanır uyanmaz hemen oğlumu emzirdim çok şükür 🤲 kendisi anasına hiç nenzemedigi için biraz kirilsamda çok tatlı birşey teyzeleri. Saat 10 da çorba ve komposto içtim 11 de eşimle yurudum bu da çok agriliydi kolidorda yürürken küçük bey ağladı diye hemen koştum.
Şuan çok ağrım var 😥 gazimi atamadim sonda olayida o kadar korkunç değilmiş bu arada 😅 buda benim doğum hikayem olsun benim bebek iri olduğu için birde kan hastagim olduğu için korkunçtu ama unutmayın sizinkiyle benim hikayem benzeyecek diye birşey yok benim hikayem asla sizleri korkutmasın. Sevgilerimizle 🤗💞
Kızlar ben de kavuştum kızıma çok şükür. Nabzı düşünce riske atmadılar direk sezeryana aldılar. Boynuna kordon dolanmış 2 kere. Çok şükür sağlıkla kavuştuk
Merhaba arkadaslar 2gündur oglum aksam bir uyaniyor saatlerce uykuya dalamiyor emziriyorum uyuyor gaz cikariyor 10dk gecmis yine uyaniyor yine emmek istiyor surekli ayni seyler zaten okadar sık emmeye memede sütte birikmiyordur ne yapagimi sasirdim🥴
Aynısı bizede var canım. Dün resmen beynim sulandı bu hallerinden😒
Bir_Kucuk_Mars Bir_Kucuk_Mars şimdi tabloya baktimda benim bilgilerim yok canım, doğum tarihi 28.11.2022, 3300 gram, 50 cm doğdu kızım 😍
Aslantoştan giremedim canım. 30 sayfa birikmiş 🤭 hemen bitirip okumaları, güncelleme yapacağım listeye☺️
Gunaydin kizlarr dun hic giremedimm ama aksam 17de dogum yaptimm cok sukurr, sabah kontrole gitmistik ve sancim cikmadi belimde sanci olmasina ragmen, eve geldikk tekrar acilmam 2 cm diyee, oglen 13de suyum patladi vee beyefendi kakasini yapmisti ve sancidan duramadim artik. Suni sancida vermelerine ragmen acilmam devam etmedi hic bir sekildee, sancidan kivraniyordum artikk, bebiste kanala girmek istemeyince son anda sezeryan oldukk, elhamdullillahh ikimizde cok iyiyizz 🤲🏻 3840 gram 53 cm dogdukk 🥰
Gözün aydın olsun canım, evladını sağlıkla büyüt inşallah ☺️ sonunda kavuştun yavruna 🤗
Kızlar silikon göğüs ucu kullanan var mı hangi marka hangi boy aldınız ben emzirme danışmanının tavsiyesiyle başladım ama geçici olarak aldığım epey büyük bence 🙄
Bir de kullanımını temizlemesini nasıl hallediyorsunuz?
Bebedoru çok beğendim. Başka marka denedim 2 tane ama Bebedorda rahat ettim.
Merhaba kızlar ben de pazartesi günü 39+6'da tospik oğlumu spinal sezaryen ile 4160 gr 56 cm ile kucağıma aldım korkularla gittiğim ama hiç de korktuğum gibi olmayan bir.dogum oldu hep normal olacak diye beklemiştim yürüdüm, squat yaptim, temizlik yaptım vs ama hiç aşağı inmedi bebis hatta doktor sezaryende bile aşağı indirmekte zorlandı 2 hemsireden yardım istedi doğumda o sırada onlar iterken ben heyecan yapmayayım diye bana sakinleştirici verdiler çıkış anını göremedim oğlumun. 11 gibi girdim 12 gibi bitti odaya aldılar bebisi getirdiler emzirdim süt geldiği kadar aksam 21.30da ilk yürüme yaptık o vakte kadar ağrı oldu ama ağrı kesici sonrası geçti yürüyüşten sonra da daha iyi hissettim kendimi. Gaz çıkardım gece 5.20 gibi de sıvı şekilde büyük tuvaletimi yaptım öğlen 12'de de taburcu olduk. Günde 3 litre su, 4 fincan sade kahve önerdi doktorum bir de antibiyotik vs kullanıyorum ağrılar elbette oluyor ama korkulacak durumda değilmiş bebeğe eşimle beraber bakabiliyoruz. Ne kadar beklesek de normal doğum olmazmış kilosuna göre bebek çok yukarıdaymıs.

Bebek kilolu oldugu icin hem cocuk doktoru hem de kendi doktorum tavsiyesi ile mama verdik hastanede bebeğe zaten sanırım yanlış emzirmeden kaynaklı goguslerim yara oldu şimdi hiç emziremiyorum bile mama veriyorum sezaryen doğumdan daha zor geldi bana bebek beslenmesi bugün çok ağladım ememedigi için dün ağrı da sızı da olsa inatlaşarak verdim ama bugün altını da açsak elini kolunu da mıncırsak uyanmıyor doğru düzgün. Yarın çocuk doktoru kontrolü var büyük ihtimalle sarılık diyecek hem tahmin ediyorum hem de olmasından korkuyorum inşallah değildir ememediği için mama veriyorum hep 😥 gümüş kapak, ayva jeli, lansinoh, tahin yağı, silikon kapak hepsini kullandım açık bırakıp havalandırdım ama olmadı bir türlü, hem çok acıyor hem de yine de emzirmeye çalışıyorum bebek alıyor 15 sn sonra bir iki fırt çekip memede uyuyor sonra yine uyandırma seansları başlıyor böyle bir döngü ile devam ediyoruz süt var mı onu bile anlamıyorum su gibi geliyor beyaz değil açık beyaz gibi. İnşallah kısa zamanda bu emzirme problemi ortadan kalkar da bebegime yetebilirim.
Sıcak kompleks yap canım ve sağmak hızlandırıyor. Bebedorun silikon göğüs ucunu öneririm. Sağım yapıp verirsen arada rahat edersin.
Kızlar bebeğim küveze alındı dua edin nolur
Allah şifa versin canım benim, rn kısa sürede kavuşun birbirinize inşallah 🤲
Arkadaslar oglum bugun bir türlu uyumuyor en sonn öglen 2de uyandi saat 22oldu hala uykuya dalamadi memedede kavga ediyor gazda cikarmiyor emmek bile istemiyor ne yapacagimi sasirdim yeni dogan bukadar uykusuz kalabilir mi
Benimkinin 5 saat civarı uyumadığı oldu canım.
Doğumun bütün zorluklarına değer bu koku, bu masum gözler, bu mis koku. Ben sağlıkla kavuştum. Oğluma koca kafalı diye doktor amca sezaryen yaptı, bir de iri diye 38+2 de aldı. Ama benim minik oğlum küçücük geldi. Hepsine "sizsiniz koca kafalı" dedik. 😄
Velhasıl, ben atlattım, diğer arkadaşlarımın hepsini Allah kurtarsın. Korkmayın hiç, kucağınıza alınca bebekler gibi oluyorsunuz. Hepinize kucak dolusu öpücükler tatlışlar 🥰😘
iyi geceler kızlar ben de mis kokuluma kavuştum bugün öğlen saatlerinde 😍 tahmin ettiğimden daha kolay ve rahat geçti Sezeryan burada konuştuğumuz kum torbası , sonda vs hiçbir şey yokmuş o konuda rahat olabilirsiniz ilk kalkış bile gayet rahattı hiç endişelenmeyin 🥰 1 hafta önce 3190 gram 52 cm çıkmıştı ultrasonda bugün 3330 gram 53 cm olarak doğdu bebeğim ultrasona göre pek fark yoktu bizde ama şimdilik uykuya çok düşkün emmenin zor geldiği tembel bir oğlum var😂
Gözün aydın olsun canım, evladını sağlıkla büyüt inşallah ☺️ maşallah teoya😍
Herkese merhaba ;

Bu sabah tatlı kızım Alice ile kavuştuk. Çok keyifli bir doğum oldu her şey yolunda. Bir önceki ameliyatımdan kalma sıkıntılar varmış, doğumdan sonra ona devam ettiler o yüzden biraz uzun sürdü. Biraz daha ağrılı geçirebilirim iyileşme sürecini ama hiç önemli değil hepsi geçer yakında

Doğumu bekleyen herkese kolay keyifli doğumlar diliyorum. Eşsiz bir duygu.. hepimiz bunu hak ettik ve sıra ile tadıyoruz şimdi 😍😍😍
Gözün aydın olsun canım, evladını sağlıkla büyüt inşallah ☺️ çok şükür 😍
Merhaba kızlarım dün gecw 1de doğumum oldu normal dogum diye başladi biraz serüvenli ve sıkıntılı geçti spinal anesteziyle sezeryan oldu ama şimdi iyiyim kızim emiyor bende yurumeye basladım 🙏
Merhaba kızlar ,
Dün sancılarım neticesinde doktorum acil sezeryana aldı ve 36 hafta 5 günlükken kızım ece
Yi aldım kucagımaa
Dördüncü Doğum olunca korkmuştum bir tık ama hamdolsun gaz dışında bir sorunum yok. Darısı bebeklerini hemüz
Kucaklarına almayanlara 🙏💓
çiçek kızlar herkese selam🌸 Doğumunu bekleyenlere Rabbim yardımcı olsun bebişini kucağına alanlara da göz aydınlığı diliyorum🥰 1 hafta oldu bebeğimi kucağıma alalı ve 1 haftadır sürekli hastanedeyiz. Önce bebeğim gerizekalı doktoru yüzünden sarılık oldu onunla uğraştık neyse ki dün biraz düştüğünü öğrendik rahatladık. Sonra ben rahatsızlandım bir gece sıtma tuttu ateşim 39a çıktı acillik oldum derken yine hastanedeyim kan alıyorum şuan damardan. Bebiş göğüs uçlarımı yara yaptı kan akıyor resmen. Psikolojik olarak çok yorgun ve kötüyüm ama geçicek biliyorum. Bebeğim iyi olsun başka bişey istemiyorum☺️ bizde durumlar böyle anlıcağınız.
Çok geçmiş olsun canım. İyi olacaksınız inşallah. Bugünlerde geçecek 🌼
Sözde bugun dogum gunum.Modum dusuk suratim asik hic bisey yapasim yok gulesim dahi gelmio.Nieki acaba anlamadim ya yatip uyuyasim var.
Musmutlu yaşların olsun canım 🌼
Emdikçe , sıcak kompleks yaptıkça ve sağdıkça geldi benim sütüm canım. Hiç endişelenme çabalamaya devam.

Günaydın güzel anneler. Bebişle ilgilenmekten bakamadım bir süredir hep geriden takip ediyorum. Maşallah vakti gelen alıyor yavrusunu kucağına. Derdi, sıkıntısı olanlara Rabbim en kısa sürede şifa versin inşallah. Güzel yavrularımızın sağlığı ve bahtı güzel olsun. Doğum yapan ve listede ismi olan arkadaşlar özel mesajla tarih, boy ve kilo bilgisini paylaşırsa atlamamış olurum detayları, listeyi güncellerim. Herkese sevgiler 😚

Gözün aydın sağlıkla büyütmek nasip olsun 🌸 göğüs ucu yaradından ağlaya ağlaya emzirdim çok berbat bişey😢 ayvanın çekirdeklerini çıkarıp azcık bi suyla karıştırıp jöle kıvamına gelene kadar bekletip sürersen şifa bulucaksındır bende tek o işe yaradı
Ay deneyeyim canım resmen kanıyor açık yara gibi oldu çıldırcam şişti göğüslerim mastite dönecek az kaldı hemen deniyorum bugün.

Sevgili anneler, ben ocak annelerinden geliyorum. Oncelikle bebisini kucagina almis herkesi tebrik ederim. Icinizde acaba epidural ile normal dogum yapan var mi? Varsa olumlu-olumsuz tecrubesini benimle paylasabilir mi?

Kızlar ben sanki bebeğime tek başıma bakamayacakmışım gibi hissedip panik oluyorum. Aslında 2 yeğen büyüttüm aynı evde. Ve herşeyleri ile ilgilendim şimdi 12 Ve 8 yanındalar. Zannediyordum ki bebeğim olunca çok rahat bakarım. Ama şimdi hep bir tedirginlik var. Tek başıma yıkayamıyorum. Büyüdükçe ona bakabilecek miyim diye sürekli garip düşünceler var. Aslında çok cesaretli biriyim. Etrafımda herkes senden çok iyi anne olur derlerdi. Çocuklara bakmam onlarla ilgilenmemi gördükçe ama şimdi bir çukura düştüm. Sanıyorum ki yapamıcam. Geçecek mi bu düşünceler.

Ne kadar hareket edersen o kadar çabuk toparlarsin canım. İlkinde suanki halime gelmem 25 30 günü bulmuştu, ama şimdi bi de büyük yavrum olduğundan yatamadım hiç ve daha çabuk toparladım çok şükür. İki uçta sizlama bende de var doktorum bir süre olur normal demişti. Hatta bi tarafta açılma var gibi ama akıntı kanama yok bu hafta gidicem doktora kontrole. Yalnız kalınca daha hızlı toparlandigini göreceksin. Sadece çok yorma kendini 1 ay kadar, bebeginle ilgilen yemeğini yap yeter

Back