- 11 Mart 2016
- 323
- 451
- 103
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.541
Canım ben de 36.haftaya kadar kan sulandırıcı kullandım. bugün benden kan aldılar doktorum gidebilirsin pazartesi 7 buçukta gel dedi. Anestezi doktoruyla görüşmicek miyim dedim hayır biz ona sonuçları göndericez dedi. Spinal olacak benim de. Bakarlar mı o senin dediğin değere acaba bilemedimKizlar bugun anestezi uzmani ile görüştüm kan pihtilasmasi cikti sonuclarimda bu sartlarda spinal yapamazsin genel anestezi ile dogum olcak dedi. Yakin tarihli covid gecirmissin dedi ki hic bir belirtisini dahi yasamadim.ama degerler onu gösteriyo kendimi spinale hazirlamistim bebegimi hemen gorucem diye ama kismet degilmis saglik once geliyo doguma kadar 3 gun kan sulandirici igne kullanicam son dk neler cikti
Canım doğum başlangıcının belirtisi galibadoktoruna haber ver ve bence hastaneye git. Herkes şiddetini farklı hissediyor
Bende bugün 37+1 günlüğüm canım 3100 Gr geldi. Tam bir hafta önce 3000 Gr gelmişti , az kilo almış dedim doktorum aşağı indiği için ölçüm doğru olmayabilir dedi. İri de olabilir tabi anne baba genetiği uzun yapılı ise bebek de iri olabilir elbette
Çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin, annesinin koynuna kavuşsun hemenniçin küveze aldılar doğuralı bir hafta olmuş nerdeyse
Sarılıktan dolayı mı?
Sarılığı çok yükselmişCanım bende genel anestezi ile olucam
Seninle aynı gün
Canım neden küveze aldılar ? Çabucacık çıkar inşallah canım
Geçmiş olsun bizimde sariligimiz var ,12.3 bugün sizin kaçtı aldılar?Sarılığı çok yükselmiş
Bi benim sansima denk geldi deseneCanım ben de 36.haftaya kadar kan sulandırıcı kullandım. bugün benden kan aldılar doktorum gidebilirsin pazartesi 7 buçukta gel dedi. Anestezi doktoruyla görüşmicek miyim dedim hayır biz ona sonuçları göndericez dedi. Spinal olacak benim de. Bakarlar mı o senin dediğin değere acaba bilemedim
Endişelenme canım.arkadaşımın 2 çocuğu da sarılıktan birer hafta küvezde kaldı.benim oğlumda da vardı tam sınırdaydı gerek kalmadı ama çoğu çocuk giriyor hiç korkma.inşallah çok kalmasına gerek kalmazSarılığı çok yükselmiş
Kesinlikle oyle kuzum ciddi yuksek cikti cnku pihtilasma degeri doktor risk yaratabilir deyince bsy dyemedimDeerreenn kan tahlili sonuçlarına baktım da d dimer değerine bakmamışlar benim gelişine yaşıyom bu süreci senin de hayırlısı olsun canım kısmet böyleymiş demek ki senin ve bebişin sağlığı öncelikli
22ymişGeçmiş olsun bizimde sariligimiz var ,12.3 bugün sizin kaçtı aldılar?
İnşallahhh öyle olurEndişelenme canım.arkadaşımın 2 çocuğu da sarılıktan birer hafta küvezde kaldı.benim oğlumda da vardı tam sınırdaydı gerek kalmadı ama çoğu çocuk giriyor hiç korkma.inşallah çok kalmasına gerek kalmaz
Fazla bile canım, 40 haftalıgım benim bile 1 cm daha ki 2. Dogumum olacakTeyzoşlar bugün 37+1 günlük olduk, ilk kez çatı muayenesi oldum henüz olmamış arkadaşları korkutmak istemiyorum ama bağırdım resmen , çok da rahat gitmiştim hiç korkmuyordum ama anlayamadım vallahişu an 1 cm açıklığım varmış , çatım da uygunmuş, doktorum iki haftaya doğurursun diyor merdiven inip çıkmaya devam , beni bir heyecan aldı, nst'de ilk kez bir kere de olsa sancı çıktı. Allah yardımcımız olsun sizce bu açıklık haftam için az mı?
Allah kolay dogumlar nasip etsin canım inşallahFazla bile canım, 40 haftalıgım benim bile 1 cm daha ki 2. Dogumum olacak
Hastanede normal geçer dediler ama öyle olsa herkeste aynı sorun olurdu diye düşünüyorum. Çok fena tuvalete kadar zor yürütüyor inşallah bir an evvel geçerAynı sorun bende de var hatta bi kaç defa dikişlerimi patlattığımı düşündüm. Ama ağrıyan yer dikişlerim değil kasıklarımmış. Sebebini öğrenebildiniz mi?
İnşallah bir an önce düşerSarılığı çok yükselmiş
Benim de hiç öyle bi seyime bakılmadı. Haftaya perşembe sezaeyenim var. Hatta bana sonuçlarını sezaryen günü anestezi uzmanına göstersen yeter dedi geç değil mi ? Siz ne zaman göstereceksiniz?Deerreenn kan tahlili sonuçlarına baktım da d dimer değerine bakmamışlar benim gelişine yaşıyom bu süreci senin de hayırlısı olsun canım kısmet böyleymiş demek ki senin ve bebişin sağlığı öncelikli
Benim sezeryan pazartesi günü.. ben anestezi uzmanını görmicem bile. Biz ona sonuçları yollayacağız dediBenim de hiç öyle bi seyime bakılmadı. Haftaya perşembe sezaeyenim var. Hatta bana sonuçlarını sezaryen günü anestezi uzmanına göstersen yeter dedi geç değil mi ? Siz ne zaman göstereceksiniz?
Bi de üst bacaklarında şişme ödem yaşayan var mı sanki bacağımı lastikle sıkmışlar da kan gitmiyo gibi arkaya doğru kıvırmak istesem de kıvıramıyorum anlatabiliyo muyum bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?