• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kizlar bugun anestezi uzmani ile görüştüm kan pihtilasmasi cikti sonuclarimda bu sartlarda spinal yapamazsin genel anestezi ile dogum olcak dedi. Yakin tarihli covid gecirmissin dedi ki hic bir belirtisini dahi yasamadim.ama degerler onu gösteriyo kendimi spinale hazirlamistim bebegimi hemen gorucem diye ama kismet degilmis saglik once geliyo doguma kadar 3 gun kan sulandirici igne kullanicam son dk neler cikti😀
Canım ben de 36.haftaya kadar kan sulandırıcı kullandım. bugün benden kan aldılar doktorum gidebilirsin pazartesi 7 buçukta gel dedi. Anestezi doktoruyla görüşmicek miyim dedim hayır biz ona sonuçları göndericez dedi. Spinal olacak benim de. Bakarlar mı o senin dediğin değere acaba bilemedim 😏😏

Deerreenn Deerreenn kan tahlili sonuçlarına baktım da d dimer değerine bakmamışlar benim gelişine yaşıyom bu süreci🥲 senin de hayırlısı olsun canım kısmet böyleymiş demek ki senin ve bebişin sağlığı öncelikli

Canım doğum başlangıcının belirtisi galiba 🥺 doktoruna haber ver ve bence hastaneye git. Herkes şiddetini farklı hissediyor

Bende bugün 37+1 günlüğüm canım 3100 Gr geldi. Tam bir hafta önce 3000 Gr gelmişti , az kilo almış dedim doktorum aşağı indiği için ölçüm doğru olmayabilir dedi. İri de olabilir tabi anne baba genetiği uzun yapılı ise bebek de iri olabilir elbette

Çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin, annesinin koynuna kavuşsun hemen 🙏 niçin küveze aldılar doğuralı bir hafta olmuş nerdeyse

Sarılıktan dolayı mı?

Canım bende genel anestezi ile olucam
Seninle aynı gün 🤗

Canım neden küveze aldılar ? Çabucacık çıkar inşallah canım 🤲🏻
Sarılığı çok yükselmiş

Selam kızlar 6 gunluk anne olarak uykusuz geceler yasıyorum. Herkes iyidir umarım. ❤️

Bir de bir öneri ile geldim. Burun için otomatik aspiratör arayışınız varsa hepsiburada da nexus olan indirimde daha da düşmez muhtemelen. İhtiyacı olan baksın. Bir de ıslak mendil sleepy bio indirimde onu da alabilirsiniz. Çoğumuzun önemli ihtiyaçları ☺️

Bu link benden sana gelsin.
https://app.hps.im/d7ct/l9m2f84u

Eklentiler

• DAB0D7F3-1984-4102-8EDA-3068A399F18B.png
    DAB0D7F3-1984-4102-8EDA-3068A399F18B.png
    130,9 KB · Görüntüleme: 52
Canım ben de 36.haftaya kadar kan sulandırıcı kullandım. bugün benden kan aldılar doktorum gidebilirsin pazartesi 7 buçukta gel dedi. Anestezi doktoruyla görüşmicek miyim dedim hayır biz ona sonuçları göndericez dedi. Spinal olacak benim de. Bakarlar mı o senin dediğin değere acaba bilemedim 😏😏
Bi benim sansima denk geldi desene😀😂napalim artik vardir bi hayir blki bakilmasi iyidir benim ve bebegim icn😀

Deerreenn Deerreenn kan tahlili sonuçlarına baktım da d dimer değerine bakmamışlar benim gelişine yaşıyom bu süreci🥲 senin de hayırlısı olsun canım kısmet böyleymiş demek ki senin ve bebişin sağlığı öncelikli
Kesinlikle oyle kuzum ciddi yuksek cikti cnku pihtilasma degeri doktor risk yaratabilir deyince bsy dyemedim

Geçmiş olsun bizimde sariligimiz var ,12.3 bugün sizin kaçtı aldılar?
22ymiş
Endişelenme canım.arkadaşımın 2 çocuğu da sarılıktan birer hafta küvezde kaldı.benim oğlumda da vardı tam sınırdaydı gerek kalmadı ama çoğu çocuk giriyor hiç korkma.inşallah çok kalmasına gerek kalmaz
İnşallahhh öyle olur

Teyzoşlar bugün 37+1 günlük olduk, ilk kez çatı muayenesi oldum henüz olmamış arkadaşları korkutmak istemiyorum ama bağırdım resmen , çok da rahat gitmiştim hiç korkmuyordum ama anlayamadım vallahi 😅 şu an 1 cm açıklığım varmış , çatım da uygunmuş, doktorum iki haftaya doğurursun diyor 🙈😊 merdiven inip çıkmaya devam , beni bir heyecan aldı, nst'de ilk kez bir kere de olsa sancı çıktı. Allah yardımcımız olsun 🍀sizce bu açıklık haftam için az mı?
Fazla bile canım, 40 haftalıgım benim bile 1 cm daha ki 2. Dogumum olacak

Arkadaslar oglum bugun bir türlu uyumuyor en sonn öglen 2de uyandi saat 22oldu hala uykuya dalamadi memedede kavga ediyor gazda cikarmiyor emmek bile istemiyor ne yapacagimi sasirdim yeni dogan bukadar uykusuz kalabilir mi

Aynı sorun bende de var hatta bi kaç defa dikişlerimi patlattığımı düşündüm. Ama ağrıyan yer dikişlerim değil kasıklarımmış. Sebebini öğrenebildiniz mi?
Hastanede normal geçer dediler ama öyle olsa herkeste aynı sorun olurdu diye düşünüyorum. Çok fena tuvalete kadar zor yürütüyor inşallah bir an evvel geçer

Kızlar rahimde batma gibi birşey yaşıyorum sık sık vuruyor neden olabilir ki kan tahlilim falan hersey normal çıkmıştı

Benim de hiç öyle bi seyime bakılmadı. Haftaya perşembe sezaeyenim var. Hatta bana sonuçlarını sezaryen günü anestezi uzmanına göstersen yeter dedi geç değil mi ? Siz ne zaman göstereceksiniz?

Bi de üst bacaklarında şişme ödem yaşayan var mı sanki bacağımı lastikle sıkmışlar da kan gitmiyo gibi arkaya doğru kıvırmak istesem de kıvıramıyorum anlatabiliyo muyum bilmiyorum ama

Benim de hiç öyle bi seyime bakılmadı. Haftaya perşembe sezaeyenim var. Hatta bana sonuçlarını sezaryen günü anestezi uzmanına göstersen yeter dedi geç değil mi ? Siz ne zaman göstereceksiniz?

Bi de üst bacaklarında şişme ödem yaşayan var mı sanki bacağımı lastikle sıkmışlar da kan gitmiyo gibi arkaya doğru kıvırmak istesem de kıvıramıyorum anlatabiliyo muyum bilmiyorum ama
Benim sezeryan pazartesi günü.. ben anestezi uzmanını görmicem bile. Biz ona sonuçları yollayacağız dedi 🤷‍♀️

Back