2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kan pıhtılaşmasi olduğunu nasıl anladılar canım? Hiç kan sulandirci kullanmamış miydin
Zaten tüp bebek tedavisi ole hamile kaldigim icin bide rahimde centik var diye yaklasik 27 28.haftalara kadar coraspin ictim ben sonra bebegin gelisimi ileridr artik rahimdeki centik sorun yaratmayacak seviyede diye kestik coraspini. Pazartesi dogum oncesi anestezi uygunluk raporu icin kan tahlili verdim ben dun bugunde sonuç cikti anestezi uzmani pihtilasma oranina bakinca soyledi yakin tarihli Covid geçirmişsin dedi pihtilasma seviyen yuksek dedi. D-dimer değeri olaraj geciyo bu tahlil.. smdi spinalde ayaklarn belli saat uyusuk kalicak ztn pihtilasma seviyesi yuksek risk yaratabilir bu sekilde spinale uygunluk veremem dedi doktor.genele uygunsun dedi 3gun boyunca kan sulandirici igne kullanicam korkulcak bi Belki tahlil sonucuna göre degisiyodur canim doktor olabilecek bir riski göze alamam diyor çünkü. Simdiye kadar yoktu covide bagliyor bu durumuda napalim artik saglik olsun vardir bir hayir diyoruz

Anladım canım, ilk doğum mu olacak senin de sezaryen mi olacaktı normalde de? Doğum ne zaman olacak ki 3 gün kullandıktan sonra mi?

Normal doğumu mu bekleyeceksin canım? Ben bekleyeceğim doktorum igneyi artık kesmemiş istedi ama ben kesmek istemiyorum

Canım doğum başlangıcının belirtisi galiba doktoruna haber ver ve bence hastaneye git. Herkes şiddetini farklı hissediyor
Teyzeler 36+1 kontrolümüze gittik 3.050 kg olmuşuz 38+1 de alacaktı doktor ama erken gelebilir biraz iri dedi ama sanki bana çok normal gibi geldi kilosu
Bende bugün 37+1 günlüğüm canım 3100 Gr geldi. Tam bir hafta önce 3000 Gr gelmişti , az kilo almış dedim doktorum aşağı indiği için ölçüm doğru olmayabilir dedi. İri de olabilir tabi anne baba genetiği uzun yapılı ise bebek de iri olabilir elbette
Kızlar bebeğim küveze alındı dua edin nolur
Çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin, annesinin koynuna kavuşsun hemen niçin küveze aldılar doğuralı bir hafta olmuş nerdeyse

Teyzoşlar bugün 37+1 günlük olduk, ilk kez çatı muayenesi oldum henüz olmamış arkadaşları korkutmak istemiyorum ama bağırdım resmen , çok da rahat gitmiştim hiç korkmuyordum ama anlayamadım vallahi şu an 1 cm açıklığım varmış , çatım da uygunmuş, doktorum iki haftaya doğurursun diyor merdiven inip çıkmaya devam , beni bir heyecan aldı, nst'de ilk kez bir kere de olsa sancı çıktı. Allah yardımcımız olsun sizce bu açıklık haftam için az mı?

Normal doğumu mu bekleyeceksin canım? Ben bekleyeceğim doktorum igneyi artık kesmemiş istedi ama ben kesmek istemiyorum
Yok canım sezeryan olcam.zaten ilki de sezeryandi.benim de kan sulandırıcılar kesildi.2 gün önce kesilmesine rağmen dün kan falan verirken oluk oluk aktı daha etkisi geçmemiş.olası bi erken doğumda kanama riskin artmasın diye kesiyorlar kan sulandırıcıları

Cok gecmis olsun kalp atimi hizlimi yani anlamadim Rabbim sifa versin bian once evinize donmeyi nasip etsin

Anladım canım teşekkür ederim. Sezaryen günün ne zaman olacakti? 2 gün önce iğneyi kestim dedin değil mi? Kac gün önceden biraktirdi onu hesap etmeye çalışıyorum:)

Anladım canım teşekkür ederim. Sezaryen günün ne zaman olacakti? 2 gün önce iğneyi kestim dedin değil mi? Kac gün önceden biraktirdi onu hesap etmeye çalışıyorum:)
Benim kan pihtilasmama degil kuzum pihtilasiyo kanim sulandirici igne yapcaz.pazar son igne yapicam pazartesi dogum

Belli değil.benim sancılar çıkmaya başladı öyle olunca kestiler.yarın tekrar bi nst çekilecek sancı varsa heralde alırlar ama çıkmazsa Bikaç gün daha bekleyebilirler.her ihtimale karşı kestiler kan sulandırıcıları

Canım bende genel anestezi ile olucam
Seninle aynı gün
Kızlar bebeğim küveze alındı dua edin nolur
Canım neden küveze aldılar ? Çabucacık çıkar inşallah canım

Kızlar selam, kendimi yeni toparladım sürecimi anlatmak için geldim, salı sabahı doğum yaptım, 38+3 te 3840 gr, 51 cm doğdu oğluşum, hiç yanıma gelemeden küveze aldılar, entübe ettiler, solunum sıkıntısı yüzünden. Mental anlamda bir kaç gündür kötüydüm baya.. onun dışında ameliyat iyi geçti çok şükür, eşimde girdi doğuma, kuzenimde girdi foto çekmek için doktorumda iyiydi, sehir değiştirmiştim dayımın hastanesinde doğum yapmak için, doğumu yaptıran doktorumda çok iyiydi, iyi ki buraya gelmişim sürecin uzaması, psikolojik yorgunluk… burada ailemin yanında olmak bana baya iyi geldi, süreci daha sakin atlatmak adına.. dilerim doğum yapacak tüm anneler su gibi bir sürec geçirirsiniz ve bebeklerinize o an kavuşursunuz inşallah rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.. çok şükür entübeden çıktı, suan kendi solunumuyla küvezde kalıyor, bugün emzirdim bir kac kez, yarında emzirme devam daha sık aralıklarla, cumartesi günü de yanıma vereceklermiş inşallah bebeğimi, kavuşmamıza az kaldı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…