- 6 Nisan 2022
- 2.766
- 3.640
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.521
Zaten tüp bebek tedavisi ole hamile kaldigim icin bide rahimde centik var diye yaklasik 27 28.haftalara kadar coraspin ictim ben sonra bebegin gelisimi ileridr artik rahimdeki centik sorun yaratmayacak seviyede diye kestik coraspini. Pazartesi dogum oncesi anestezi uygunluk raporu icin kan tahlili verdim ben dun bugunde sonuç cikti anestezi uzmani pihtilasma oranina bakinca soyledi yakin tarihli Covid geçirmişsin dedi pihtilasma seviyen yuksek dedi. D-dimer değeri olaraj geciyo bu tahlil.. smdi spinalde ayaklarn belli saat uyusuk kalicak ztn pihtilasma seviyesi yuksek risk yaratabilir bu sekilde spinale uygunluk veremem dedi doktor.genele uygunsun dediKan pıhtılaşmasi olduğunu nasıl anladılar canım? Hiç kan sulandirci kullanmamış miydin
Belki tahlil sonucuna göre degisiyodur canim doktor olabilecek bir riski göze alamam diyor çünkü. Simdiye kadar yoktu covide bagliyor bu durumuda napalim artik saglik olsun vardir bir hayir diyoruzCanım bende de pıhtılaşma var hatta hamilelik boyunca kan sulandırıcı kullandım.sancı çıkınca daha 2 gün önce kestiler ilaçları.doktor bana öyle bişey demedi genel anestezi falan.hatta ilk doğumumda pıhtılaşma sorunum olduğunu bile bilmiyorduk gayet epidural oldum bişey olmadı
Anladım canım, ilk doğum mu olacak senin de sezaryen mi olacaktı normalde de? Doğum ne zaman olacak ki 3 gün kullandıktan sonra mi?Zaten tüp bebek tedavisi ole hamile kaldigim icin bide rahimde centik var diye yaklasik 27 28.haftalara kadar coraspin ictim ben sonra bebegin gelisimi ileridr artik rahimdeki centik sorun yaratmayacak seviyede diye kestik coraspini. Pazartesi dogum oncesi anestezi uygunluk raporu icin kan tahlili verdim ben dun bugunde sonuç cikti anestezi uzmani pihtilasma oranina bakinca soyledi yakin tarihli Covid geçirmişsin dedi pihtilasma seviyen yuksek dedi. D-dimer değeri olaraj geciyo bu tahlil.. smdi spinalde ayaklarn belli saat uyusuk kalicak ztn pihtilasma seviyesi yuksek risk yaratabilir bu sekilde spinale uygunluk veremem dedi doktor.genele uygunsun dedi3gun boyunca kan sulandirici igne kullanicam korkulcak bi
Belki tahlil sonucuna göre degisiyodur canim doktor olabilecek bir riski göze alamam diyor çünkü. Simdiye kadar yoktu covide bagliyor bu durumuda napalim artik saglik olsun vardir bir hayir diyoruz
Normal doğumu mu bekleyeceksin canım? Ben bekleyeceğim doktorum igneyi artık kesmemiş istedi ama ben kesmek istemiyorumCanım bende de pıhtılaşma var hatta hamilelik boyunca kan sulandırıcı kullandım.sancı çıkınca daha 2 gün önce kestiler ilaçları.doktor bana öyle bişey demedi genel anestezi falan.hatta ilk doğumumda pıhtılaşma sorunum olduğunu bile bilmiyorduk gayet epidural oldum bişey olmadı
Canım doğum başlangıcının belirtisi galibaKızlar sabah ezanından beri sancım var tutuyorum 10 dk 20 dk da bir geliyor ama pek fazla belime vurmuyor 39+3bugün yalancı mı bu sancı daha önce bu sekilde sancı çekmedim bebekde hareket ediyor ayağa kalkınca cok fazla rahatsızlık var affedersiniz bağırsaklarım bile boşaldı sürekli lavobaya gidesim geliyor ne zaman çogalır yarında randavum var zaten
Bende bugün 37+1 günlüğüm canım 3100 Gr geldi. Tam bir hafta önce 3000 Gr gelmişti , az kilo almış dedim doktorum aşağı indiği için ölçüm doğru olmayabilir dedi. İri de olabilir tabi anne baba genetiği uzun yapılı ise bebek de iri olabilir elbetteTeyzeler 36+1 kontrolümüze gittik 3.050 kg olmuşuz 38+1 de alacaktı doktor ama erken gelebilir biraz iri dedi ama sanki bana çok normal gibi geldi kilosu
Çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin, annesinin koynuna kavuşsun hemenKızlar bebeğim küveze alındı dua edin nolur
Ilk dogum canim sezeryan zaten sadece spinal degil genele döndü anesteziAnladım canım, ilk doğum mu olacak senin de sezaryen mi olacaktı normalde de? Doğum ne zaman olacak ki 3 gün kullandıktan sonra mi?
Büyük tuvalete yeterince çıkınca ve gaz atınca bu sorundan kurtuldum ben. Ama tabi 10 günden sonra rahatladim.Aynı sorun bende de var hatta bi kaç defa dikişlerimi patlattığımı düşündüm. Ama ağrıyan yer dikişlerim değil kasıklarımmış. Sebebini öğrenebildiniz mi?
Yok canım sezeryan olcam.zaten ilki de sezeryandi.benim de kan sulandırıcılar kesildi.2 gün önce kesilmesine rağmen dün kan falan verirken oluk oluk aktı daha etkisi geçmemiş.olası bi erken doğumda kanama riskin artmasın diye kesiyorlar kan sulandırıcılarıNormal doğumu mu bekleyeceksin canım? Ben bekleyeceğim doktorum igneyi artık kesmemiş istedi ama ben kesmek istemiyorum
Sarılıktan dolayı mı?Kızlar bebeğim küveze alındı dua edin nolur
Cok gecmis olsun kalp atimi hizlimi yani anlamadim Rabbim sifa versin bian once evinize donmeyi nasip etsinKızlar bugün kan sonuçlarımız çıkmştı ve kalp kan değerleri çoook yüksek çıkmış doktor hemen hastaneye yatış verdi. Şuan hastanede kalıyoruz normal servisteyiz ne olur dualarınızda bizi de unutmayın Rabbim şafi ismiyle şifa versin kızıma ve bütün bebeklere, hastalarımıza… ya şafi ya Allah kurbanım Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınn sağlıkla hayırlısıyla
Anladım canım teşekkür ederim. Sezaryen günün ne zaman olacakti? 2 gün önce iğneyi kestim dedin değil mi? Kac gün önceden biraktirdi onu hesap etmeye çalışıyorum:)Yok canım sezeryan olcam.zaten ilki de sezeryandi.benim de kan sulandırıcılar kesildi.2 gün önce kesilmesine rağmen dün kan falan verirken oluk oluk aktı daha etkisi geçmemiş.olası bi erken doğumda kanama riskin artmasın diye kesiyorlar kan sulandırıcıları
Benim kan pihtilasmama degil kuzum pihtilasiyo kanim sulandirici igne yapcaz.pazar son igne yapicam pazartesi dogumAnladım canım teşekkür ederim. Sezaryen günün ne zaman olacakti? 2 gün önce iğneyi kestim dedin değil mi? Kac gün önceden biraktirdi onu hesap etmeye çalışıyorum:)
Yok yok anladım pihtilasiyor, ben de iğne kullanıyorum doktor bırak dediBenim kan pihtilasmama degil kuzum pihtilasiyo kanim sulandirici igne yapcaz.pazar son igne yapicam pazartesi dogum
Son günlerde yeni yeni icatlar cikti basimaYok yok anladım pihtilasiyor, ben de iğne kullanıyorum doktor bırak dedi
Belli değil.benim sancılar çıkmaya başladı öyle olunca kestiler.yarın tekrar bi nst çekilecek sancı varsa heralde alırlar ama çıkmazsa Bikaç gün daha bekleyebilirler.her ihtimale karşı kestiler kan sulandırıcılarıAnladım canım teşekkür ederim. Sezaryen günün ne zaman olacakti? 2 gün önce iğneyi kestim dedin değil mi? Kac gün önceden biraktirdi onu hesap etmeye çalışıyorum:)
Canım bende genel anestezi ile olucamKizlar bugun anestezi uzmani ile görüştüm kan pihtilasmasi cikti sonuclarimda bu sartlarda spinal yapamazsin genel anestezi ile dogum olcak dedi. Yakin tarihli covid gecirmissin dedi ki hic bir belirtisini dahi yasamadim.ama degerler onu gösteriyo kendimi spinale hazirlamistim bebegimi hemen gorucem diye ama kismet degilmis saglik once geliyo doguma kadar 3 gun kan sulandirici igne kullanicam son dk neler cikti
Canım neden küveze aldılar ? Çabucacık çıkar inşallah canımKızlar bebeğim küveze alındı dua edin nolur
Ayyy hayirlisiyla insallah bi dogursakCanım bende genel anestezi ile olucam
Seninle aynı gün
Canım neden küveze aldılar ? Çabucacık çıkar inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?