- 6 Nisan 2022
- 2.766
- 3.640
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.501
Masallah dudaklara bak teyzos yerim snei yaaTeyzeler 36+1 kontrolümüze gittik 3.050 kg olmuşuz 38+1 de alacaktı doktor ama erken gelebilir biraz iri dedi ama sanki bana çok normal gibi geldi kilosu
10 gün küvözde kaldı çıkınca 2 gün sonra gittik bir hafta arayla iki kez daha gittik. 1 aylıkken tekrar kilo takibi için. 1 aylık kalça ultrasonu. Göz kalp muayeneleri. Daha vardı birşeyler dosya verdiler tarihler yazıyor.Kızlar çocuk doktoru kontrolüne gittiniz mi? Bize hastane çıkışı bir kağıt imzalattılar bissürü bölüm yazıyor kontrol diyor formalite sanırım.
Şimdide bebek dün gece etmediği için düzenli sağımda yapamadım hastanede mastit oldum galiba titreme var halsizlik çok zor ya uykusuzum göz göze vurmadımValla benim sezeryan sonrası dikişlerden hariç her yerim ağrıyordu. Kaburgalarım özellikle
Aynı durumdayım. Meme asla tutmuyor. Uyanmıyor. 8 gün küvezde şırınga ile beslenmeye alışmış, meme istemiyor
Ben de çok stres yapmıştım Ama geçip gidiyor, sakin ol
Gerçekten şuan çok zorlanıyorum. Asla emmiyor. Şırınga ile besliyoruz parmak emdirerek. Memeyi tutmayı reddediyor. Zorla tuttursam çekmiyor. Sen ne tür bir yol izledin? Ayrıca uyanmıyor da
Evet ben hala antibiyotik ve oksapara devam ediyorum
Ben bugun gösterdim kuzum pazartesi 8 saat aclik ile gidicem hastaneye net saat belli degil yarin belli olcak.Kızlar bana da sezaryen öncesi kan tahlili ve ekg yapıldı. Biz bunları ne zaman anestezi uzmanına göstereceğiz? Ben sezaryen günü gösterilecek diye anlayıp eve geldim yaaaaa size doktorunuz nasıl dedi
Dudak kız doğacak teyzesiMasallah dudaklara bak teyzos yerim snei yaa❤
Ben uyandırmadan besliyordumKızlar bebeğimde sarılık var uyandıramıyorum napmam lazım ya
Canım 36+1 de benim de 3200 çıktı ama +/- 500 oynar dedi.muhtemelen daha düşük doğarTeyzeler 36+1 kontrolümüze gittik 3.050 kg olmuşuz 38+1 de alacaktı doktor ama erken gelebilir biraz iri dedi ama sanki bana çok normal gibi geldi kilosu
Bilmiyorum ki kafası ve göbüşü bayağı önden gidiyor sanırım o yüzden iri bebek olacak dediCanım 36+1 de benim de 3200 çıktı ama +/- 500 oynar dedi.muhtemelen daha düşük doğar
Seliz kavuşmuşsunuz ne güzelValla benim sezeryan sonrası dikişlerden hariç her yerim ağrıyordu. Kaburgalarım özellikle
Aynı durumdayım. Meme asla tutmuyor. Uyanmıyor. 8 gün küvezde şırınga ile beslenmeye alışmış, meme istemiyor
Ben de çok stres yapmıştım Ama geçip gidiyor, sakin ol
Gerçekten şuan çok zorlanıyorum. Asla emmiyor. Şırınga ile besliyoruz parmak emdirerek. Memeyi tutmayı reddediyor. Zorla tuttursam çekmiyor. Sen ne tür bir yol izledin? Ayrıca uyanmıyor da
Evet ben hala antibiyotik ve oksapara devam ediyorum
Benim bebeğimde sarılık uyuyor önce biberon veriyorum hemen arkasından emzirmeye çalışıyorum.topuklsrina vur diyorlar ama pek kar etmiyor.soyle ılık suyla yüzünü yıkayınca da biraz açıyor gözünüKızlar bebeğimde sarılık var uyandıramıyorum napmam lazım ya
Süt var, ama içtiği az zaten. 2 saatte bir 35 ml ver dediler. Sağım yapıyorum sürekli her yer süt olduSeliz kavuşmuşsunuz ne güzelaltını aç, gerekirse değiştir , banyo yapamaz belki ama ıslak ılık bezle kollarını bacaklarını sil. Sarılığı be durumda ondan uyanamıyor olabilir mi ? Emmese bile sen düzenli sağ ve sütünü ver. Yetmiyor dersen mama da ver. Yeterki biraz toparlansın bebiş
İlk altını aç canım sonra emzirKızlar bebeğimde sarılık var uyandıramıyorum napmam lazım ya
Ben hep ilk altını açtım o şekilde mecburen uyandı, hep emziremedim ilk günler süt sağıp verdim emmediginde ama her defasında önce emzirmeyi denedim. Çok uğraştım memeyi tutsun diye sonra yavaş yavaş daha iyiye gitmeye başladı ve biberonu kestim. Biberonla da olsa hep besleyince sarılık olmadı onu çok kolay emiyodu çünkü red de yapmadı Philips aventin biberonunu kullandımGerçekten şuan çok zorlanıyorum. Asla emmiyor. Şırınga ile besliyoruz parmak emdirerek. Memeyi tutmayı reddediyor. Zorla tuttursam çekmiyor. Sen ne tür bir yol izledin? Ayrıca uyanmıyor da
Biz hastaneden çıktıktan sonra ertesi gün gittik, 4-5 gün sonra tekrar gittik ikici topuk kanı ve muayene için. Birkaç gün sonra da işitme testi için gittik bir de kilo kontrolü. Benim kız bir kulaktan kaldı çünkü ilkinde ikincide geçti şu birikmesk oluyormus bazen. Son hastane kontrolünden bir hafta sonra da sağlık ocağına yine kilo ölçümü için gittik. Haftaya 1. Ay kontrolüne gidicezZaten 8 gün hastanede yattı, ekstra doktor kontrolüne gerek var mı ki bilemedim
Dudisler çok tatlıDudak kız doğacak teyzesi
Kan pıhtılaşmasi olduğunu nasıl anladılar canım? Hiç kan sulandirci kullanmamış miydinKizlar bugun anestezi uzmani ile görüştüm kan pihtilasmasi cikti sonuclarimda bu sartlarda spinal yapamazsin genel anestezi ile dogum olcak dedi. Yakin tarihli covid gecirmissin dedi ki hic bir belirtisini dahi yasamadim.ama degerler onu gösteriyo kendimi spinale hazirlamistim bebegimi hemen gorucem diye ama kismet degilmis saglik once geliyo doguma kadar 3 gun kan sulandirici igne kullanicam son dk neler cikti
Aynı sorun bende de var hatta bi kaç defa dikişlerimi patlattığımı düşündüm. Ama ağrıyan yer dikişlerim değil kasıklarımmış. Sebebini öğrenebildiniz mi?Kızlar sezeryan sonrası kasıklarımda çok hassasiyet var. Böyle parmağımı değdirince bile hassasiyet var. Yürürken çok yanıyor başına gelen var mı? Dikişten çok orası acıyor
Canım bende de pıhtılaşma var hatta hamilelik boyunca kan sulandırıcı kullandım.sancı çıkınca daha 2 gün önce kestiler ilaçları.doktor bana öyle bişey demedi genel anestezi falan.hatta ilk doğumumda pıhtılaşma sorunum olduğunu bile bilmiyorduk gayet epidural oldum bişey olmadıKizlar bugun anestezi uzmani ile görüştüm kan pihtilasmasi cikti sonuclarimda bu sartlarda spinal yapamazsin genel anestezi ile dogum olcak dedi. Yakin tarihli covid gecirmissin dedi ki hic bir belirtisini dahi yasamadim.ama degerler onu gösteriyo kendimi spinale hazirlamistim bebegimi hemen gorucem diye ama kismet degilmis saglik once geliyo doguma kadar 3 gun kan sulandirici igne kullanicam son dk neler cikti
Benim de olmuştu doktor kontrolünde sordum çok normal yavaş yavaş geçecek dedi. Dediği gibi de oldu kasık ağrılarım geçti.Aynı sorun bende de var hatta bi kaç defa dikişlerimi patlattığımı düşündüm. Ama ağrıyan yer dikişlerim değil kasıklarımmış. Sebebini öğrenebildiniz mi?
Kişisel bilgiler modülü=> izinler=> mazeret izinleriBizim idare de aynısı. Okula gitmesem niye gelmedin demezler. Ben de bundan korkuyorum. Mebbisten nereden bakıyoruz acaba. Ben göremedim. Acaba işlemediler mi benimkini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?