- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.481
4 olduk ozamannnBende varim kizlar +3❤❤❤
Benimde öyle bi emiyor 5dkda memede uyuyor hemen doktor uyandir dedi ama uyanmiyor sonra gszini cikarma cabalari herzamsn cikarmiyorda bu seferde uyaniyor uykuya dalamiyor bide memede kavga edip tutmama basladi simdiKızlar çok zorlanıyorum ilk günler uykudan kalkmayan bebek şimdi 4-5 saat uyumuyor. Zar zor uyuttuğumda da uyanmak bilmiyor 3 saat kadar uyutup kendim zorla uyandırıyorum sonra yine 4-5 saatlik bir cebelleşme süreci. Emzirme desen zaten allak bullak oldu başta memeyi tutuyordu süt yoktu mecbur mama verdim biberona alıştı şimdi de sütüm var ama meme tutmuyor silikon göğüs ucuyla emziriyorum ama asla uyku yok. 4 saat uyanık 4 saat uykuda geçer mi yahu?
Bebeginiz kaç günluk oldu benimki memede 5 dakika gecmeden uyuyor hemen emerken ama hala gözleri kapaliyken cekiyor cisini kakasini yapiyor herhalde gözleri kapaliykende cekebiliyordur diyorum bendeSağlıkla büyüsün inşallah canım sana da geçmiş olsun
Bizim ilk doğduğunda 6 çıktı birkaç gün sonra 12 oldu ama doktor daha yükselmez ilaca gerek yok demişti
Benim kız 30-45 dk emiyo genelde, bazen biraz daha fazla emebiliyo ama yavaş yavaş keyfi emiyor o yüzden uzun sürüyor. Gündüzleri sık emiyor 45 dk sonra tekrardan istediği oluyor beklemiyor 2 saati çoğu zaman ama gece eğer uyuyorsa artık 3 ssstte emziriyorum hep 2.5 yapıyordum yeni 3e çıkardım gündüz çok emdiği için. Önceleri sagiyordum ama şimdi o kadar sertleşme olmuyor sagmiyorum o yüzden. Bazen tek meme emiyor, öyle olunca diğer postada ötekini veriyorum
Bana neocolic diye bir surup verdi doktor ama verip vermemekte kararsiz kaldim bitkisel rezene anason corekotu yagi filan iceriyor verirsekte hergun mu verecegiz acaba sadece gaz sancisijda mi insanda minicik bebege ilaç vermeyede korkuyorBebegin kaç günlük? Biz 2.geceden beri aynı durumdayız, emiyor altına yapıyor altını değiştiriyorum emmek istiyor şeklinde kısır döngüye giriyoruz geceleri, cuma günü doktor kontrolumuz vardı bu durumu söylediğimde doktor çok güzel çok güzel deyip durdu, bende artık takmayı bıraktım olması gereken bu demekki dedim. Tek endişem bu kadar kaka yapmaya nasıl kilo alacak bilmem
Cuma günü doktor kontrolumuz vardı, ilk kızımda biogaia kullanmıştım ama geç başlamıştım, bunda kullanmak için fikir sordum. Piyasada 120 çeşit gaz damlası var ve çoğu bir işe yaramıyor, yarayanlarda anlık etki, ben o yüzden gaz damlası onermiyorum dedi. Biogaia probiyotik olduğu için şiddetle öneriyorum 15 günlük başlayalım, mutlu bagirsaklar mutlu bebekler dedisende bir doktorunla görüş istersen. 1 numaram kolikti ve biogaia ile çözüm bulduk. Sadece dikkat etmen gereken hergun aynı saatte vermen ve ilk 15 gün bi etki beklememen, 15.gun bıçak keser gibi kesmişti bizim sorunumuzu
Erkek erkek. tabi bi sürpriz yapmazsaİnşallah canım benim. Seninki de sağlıkla gelsin inşallah belki sen de doğum gününde doğurursun minişini
Ay inanmıyorum senin bu bebe beni çok güldürüyoroğlan mıydı kız mıydı kuzu. Çok sürprizci çıktı. O kadar dar alanda bu denli dönebildiği için tebrik ediyorum onu
Hayırlısıyla kavuşun kuzum inşallah
Hemen hastaneye canım. Çok büyük ihtimal doğum başlamış ve ne hızda ilerleyeceğini bilmiyorsun. Ben öyle tuvalete gidebilir gide az daha tuvalette doğuracaktımKızlar sabah ezanından beri sancım var tutuyorum 10 dk 20 dk da bir geliyor ama pek fazla belime vurmuyor 39+3bugün yalancı mı bu sancı daha önce bu sekilde sancı çekmedim bebekde hareket ediyor ayağa kalkınca cok fazla rahatsızlık var affedersiniz bağırsaklarım bile boşaldı sürekli lavobaya gidesim geliyor ne zaman çogalır yarında randavum var zaten
Ayy öylemi dersiniz inşallah dogumum olur bugünErkek erkek. tabi bi sürpriz yapmazsaartık her şeyi beklerim
Hemen hastaneye canım. Çok büyük ihtimal doğum başlamış ve ne hızda ilerleyeceğini bilmiyorsun. Ben öyle tuvalete gidebilir gide az daha tuvalette doğuracaktım
Antibiyotik verdiler iğne vermediler canımKızlar size sezeryandan sonra oksapar iğneyle antibiyotik verdiler mi?
26 günlük oldu bugünBebeginiz kaç günluk oldu benimki memede 5 dakika gecmeden uyuyor hemen emerken ama hala gözleri kapaliyken cekiyor cisini kakasini yapiyor herhalde gözleri kapaliykende cekebiliyordur diyorum bende
Yalnızım zannediyordum bazen çok Üzülüyorum. Arada çok güzel emiyor. Ama genelde hep savaş halinde sürekli ıkınıyor geriniyor memeyle savaşıyor. Herhangi bir düzen oturtamadım. İlk günlerde 2.5 saatte bir emziriyordum. Şimdi arandıkça memeyi veriyorum ama binbir zorlukla. Parmağımı emiyor memeye gelince zor. İçimi döktüm biraz size. İnsan üzülüyor düzen olmadı diyeBenimde öyle bi emiyor 5dkda memede uyuyor hemen doktor uyandir dedi ama uyanmiyor sonra gszini cikarma cabalari herzamsn cikarmiyorda bu seferde uyaniyor uykuya dalamiyor bide memede kavga edip tutmama basladi simdi
Benimde 12 suni sancı ile deneyeceğiz olmazsa sezeryanO zaman 12.12 de doğuracaklar kaleye mum diksin
İlkinde sadece antibiyotik vermişlerdi, bu sefer hem antibiyotik hemde oksapar verdiler canım, hastanede yatarkende ikisini de yaptılar. Covidden sonra pıhtı atmasın diye önlem amaçlı veriyorlarmış oksapariKızlar size sezeryandan sonra oksapar iğneyle antibiyotik verdiler mi?
Ben gaz damlası kullanmadım canım ilkinde biogaia probiyotik, bağırsak düzenleyici, onu kullanmıştım. Şimdi önümüzdeki salı bu kızıma da başlıcam. Sana verilen sanırım direk gaz için, onu kullanan arkadaşlar çok gazı olduğunda veriyorlardı sanırımBana neocolic diye bir surup verdi doktor ama verip vermemekte kararsiz kaldim bitkisel rezene anason corekotu yagi filan iceriyor verirsekte hergun mu verecegiz acaba sadece gaz sancisijda mi insanda minicik bebege ilaç vermeyede korkuyor
Probiyotik damla bana da verdi canım kullanıyoruzBebegin kaç günlük? Biz 2.geceden beri aynı durumdayız, emiyor altına yapıyor altını değiştiriyorum emmek istiyor şeklinde kısır döngüye giriyoruz geceleri, cuma günü doktor kontrolumuz vardı bu durumu söylediğimde doktor çok güzel çok güzel deyip durdu, bende artık takmayı bıraktım olması gereken bu demekki dedim. Tek endişem bu kadar kaka yapmaya nasıl kilo alacak bilmem
Cuma günü doktor kontrolumuz vardı, ilk kızımda biogaia kullanmıştım ama geç başlamıştım, bunda kullanmak için fikir sordum. Piyasada 120 çeşit gaz damlası var ve çoğu bir işe yaramıyor, yarayanlarda anlık etki, ben o yüzden gaz damlası onermiyorum dedi. Biogaia probiyotik olduğu için şiddetle öneriyorum 15 günlük başlayalım, mutlu bagirsaklar mutlu bebekler dedisende bir doktorunla görüş istersen. 1 numaram kolikti ve biogaia ile çözüm bulduk. Sadece dikkat etmen gereken hergun aynı saatte vermen ve ilk 15 gün bi etki beklememen, 15.gun bıçak keser gibi kesmişti bizim sorunumuzu
Kaç günlük oldunuz, bize 2 hafta sonra başlayacaksın dediProbiyotik damla bana da verdi canım kullanıyoruz
Geçmiş olsun inşallah ilerlemeden biter giderKızlar bebeğimde sarılık var uyandıramıyorum napmam lazım ya
Valla benim sezeryan sonrası dikişlerden hariç her yerim ağrıyordu. Kaburgalarım özellikleKızlar sezeryan sonrası kasıklarımda çok hassasiyet var. Böyle parmağımı değdirince bile hassasiyet var. Yürürken çok yanıyor başına gelen var mı? Dikişten çok orası acıyor
Aynı durumdayım. Meme asla tutmuyor. Uyanmıyor. 8 gün küvezde şırınga ile beslenmeye alışmış, meme istemiyorKızlar bebek uyanmıyor zorla uyandırıyorum beş dakika bile emmiyor memeyi daha ilk günümüz
Ben de çok stres yapmıştım Ama geçip gidiyor, sakin olİyi akşamlar kızlar. Planlı sezeryan olup haftalar öncesinden gün alan anneleri alnından öpüyorum. Mental olarak çok kötüyüm. Yarın bebeğini kucağıma alacağım ama tek hissettiğim korku, endişe. Normal doğumun bilinmezliği meğer bir nimetmiş. Gün beklemek, saat beklemek çok stresli bir eylem.
Gerçekten şuan çok zorlanıyorum. Asla emmiyor. Şırınga ile besliyoruz parmak emdirerek. Memeyi tutmayı reddediyor. Zorla tuttursam çekmiyor. Sen ne tür bir yol izledin? Ayrıca uyanmıyor daEmzirme bizim 10 gün kadar sonra düzene girdi kızlar hatta belki birkaç gün daha fazla, öyle hemen öğrenemiyor bebişler malesef. Memeyi tutamıyordu emmek istemiyordu zorlaya zorlaya alıştı. Emzirme saati gelsin istemiyordum emecek mi vs diye düşünerek stres oluyordum. Sanırım çoğumuz aynı süreçten geçiyoruz. 5 gün sonra 1 aylık olacak kızım çok şükür emmesi iyi, şimdi de gaz sıkıntımız var ama o da geçecek inşallah napalim anne olmak kolay değil cidden. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz modumuzu düşürmeyelim
Evet ben hala antibiyotik ve oksapara devam ediyorumKızlar size sezeryandan sonra oksapar iğneyle antibiyotik verdiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?