- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.321
Eşime diyorum şaka maka yarından sonra kavuşuyoruz ilk olduğu için ikimizde ne hissedeceğimizi tam bilemiyoruz ama çok güzel bir duygu gerçektenInsallah insallah canimkavusmak harika bir duygu 2 gun sonra göreceksin. Benim 2. Oldugu halde ilk gibi heyecanliydim senin hangi hastaneydi bu arada? Pendik medipolde dogum yaptim ben
Sol göğüs ucum var arada emiyor. Uyku sorunu Bende de var emmek için uyandırmak imkansız bugün çok ağladım o yüzden aç kalıyor emmiyor diyeTeşekkür ederim peki senin göğüs ucun varmı benim epey var alamadı bebeknasıl olacak bilmem uyuyor sürekli
Dürt uyandırYa kızlar eşim inanılmaz horluyor ya benim 30. Haftadan beri uykular çok bölük zaten tuvalete gitmekten ama son iki haftadır artık dayanamıyorum tam dalcam dalamıyorum böyle bebek nasıl uyucak acaba ? Şu an falan uykum kaçtı horlamasından mesela
Benimki horlamaya başlayınca uyuyor taklidi yapıp elim yüzüne uykuda çarpmış gibi bi tane patlatıyorumYa kızlar eşim inanılmaz horluyor ya benim 30. Haftadan beri uykular çok bölük zaten tuvalete gitmekten ama son iki haftadır artık dayanamıyorum tam dalcam dalamıyorum böyle bebek nasıl uyucak acaba ? Şu an falan uykum kaçtı horlamasından mesela
38+3 te doğdu canımKac haftalik dogmustu canim
Durur inşallah canım ama korkma güzel bir haftadasin kızım 36+3te doğdu kuvoze girmediKızlar kontrole geldim.düzenli sancı çıktı.doktor kontrol amaçlı yatış verdi takip ediyorlar.nst de sancılar 40 lara çıkıyor ama düzenli.önceden de sezeryan olduğum için sancıların dikişlere zarar vermesinden korkuyor.ben hiçbişey hissetmiyorum.ciğer geliştirici yaptılar serum taktılar birde fitil verdiler.1 hafta daha durur inşallah.şuan 36+1 iz
Kanda baktılar bize hep, başka nasıl bakıyorlar ki canım? Yükselmez umarımİnşallah bizimki de yükselmez bugün aletle ölçtü 12.8 dedi fakat kandan baksak daha yüksek çıkar dedi yani yükselmis demek istedi. Perşembe kandan bakilacak inşallah yukselmez
Kolay geçsin inşallahSabah doğumum var hala inanamıyorum sanki daha 3 5 ay varmış gibi bi his
İlk altını aç canım öyle uyandiriyorum ben emzirmek içinSol göğüs ucum var arada emiyor. Uyku sorunu Bende de var emmek için uyandırmak imkansız bugün çok ağladım o yüzden aç kalıyor emmiyor diye
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar doğurdum39+3 te dün yani genel anestezi altında olmak zorunda kaldim hem bebiş sandığımızdan çok iri çıktı hemde iri olduğu için ameliyatta biraz sorun çıkmış 4kg 52 cm olarak aldım kollarıma hikayeme başlayacağım ama benim hikaye biraz korkunclu burdan sonra okumak istemeyen okumasın diyerek başlıyorum.
Dün planlanan tarihte ve saatte hastanedeydim. Her şey çok güzeldi güle oynaya oğlumu kucağıma almayi bekliyordum. Spinal sezeryan olacağım sanarken görüştüğüm aneztezi doktoru kağıda genel anestezi yazmış takipli olduğun doktorla konuşup değiştirebilirsin doğum seklini demisti. Bende kanda bir takım hastalık buldukları için ve bebek iri olduğu için spinali yerine genel anestezi yaptılar. Saat 3 te ameliyat masasına yattım 4.30 gibi dehşet bir açıyla ağlaya ağlaya çıktım odaya eşim korkup doktorun yanına gitmiş o anları kesik kesik sahneler halinde hatırlıyorum. Günün Sabahında ve 4 u akşamında yediklerimin hepsini kustugum için aç kaldım ama ağrının yanında açlığım bir hicti. Kardeşlerimi annemi falan çok korkuttum. Ağrı kesici ile biraz açım dindi uyanır uyanmaz hemen oğlumu emzirdim çok şükürkendisi anasına hiç nenzemedigi için biraz kirilsamda çok tatlı birşey teyzeleri. Saat 10 da çorba ve komposto içtim 11 de eşimle yurudum bu da çok agriliydi kolidorda yürürken küçük bey ağladı diye hemen koştum.
Şuan çok ağrım vargazimi atamadim sonda olayida o kadar korkunç değilmiş bu arada buda benim doğum hikayem olsun benim bebek iri olduğu için birde kan hastagim olduğu için korkunçtu ama unutmayın sizinkiyle benim hikayem benzeyecek diye birşey yok benim hikayem asla sizleri korkutmasın. Sevgilerimizle
Ben de yarın sezeryanla giriyorum, karnım gaz dolu ve kabızımKızlar midemin ayarları o kadar bozuldu ki..Bu aralar hep bir hazımsızlık, yanma, yemek borusu yanması boğaza sanki bir şey takılıyor hissi... Zaten yine kabız olmaya başladım sanki alttan üstten sıkıştırılıyor gibiyim
Bebek uyur canım emin ol etkılenmez horlamadanYa kızlar eşim inanılmaz horluyor ya benim 30. Haftadan beri uykular çok bölük zaten tuvalete gitmekten ama son iki haftadır artık dayanamıyorum tam dalcam dalamıyorum böyle bebek nasıl uyucak acaba ? Şu an falan uykum kaçtı horlamasından mesela
O sırada hiçbir şey hissetmeyen benPerşembe günü annişleri uyudunuz mu? Ben heyecandan uyuyamıyorum
Mirza ismi çok güzell benim ilk düşündüğüm isimdi ama eşim istemediği için koyamadım. Hatta bi arkadaşım isim bulmaya çalıştığında mirzayı duyunca hangi ismi duysam artık ondan güzel gelmiyor demişti. Bizim de 4 hün kaldı ama hala isim bulamadık. En son kaan alp ya da selim den biri olacak ama karar veremiyoruzAllah yardımcımız olsun canım benim ya sizinkinin cinsiyeti ne acaba benimki oğlan da isiimde kararsız kaldık mirza mı Atakan mı karar veremiyoruz canım ya
Ayyy ne çabuk geçti zaman yaa ben de çok şaşkınım korku kaygı mutluluk belirsizlik hepsini bi arada hissediyorum sağlıkla gelsin canım benimEşime diyorum şaka maka yarından sonra kavuşuyoruz ilk olduğu için ikimizde ne hissedeceğimizi tam bilemiyoruz ama çok güzel bir duygu gerçektenbenim Kurtköyde Emsey hastanesinde olacak canım doğum
Bir alet var ateş ölçer gibi onunla bakiyorlarDurur inşallah canım ama korkma güzel bir haftadasin kızım 36+3te doğdu kuvoze girmedi
Kanda baktılar bize hep, başka nasıl bakıyorlar ki canım? Yükselmez umarım
Kolay geçsin inşallah
İlk altını aç canım öyle uyandiriyorum ben emzirmek için
Gunaydin kizlarr dun hic giremedimm ama aksam 17de dogum yaptimm cok sukurr, sabah kontrole gitmistik ve sancim cikmadi belimde sanci olmasina ragmen, eve geldikk tekrar acilmam 2 cm diyee, oglen 13de suyum patladi vee beyefendi kakasini yapmisti ve sancidan duramadim artik. Suni sancida vermelerine ragmen acilmam devam etmedi hic bir sekildee, sancidan kivraniyordum artikk, bebiste kanala girmek istemeyince son anda sezeryan oldukk, elhamdullillahh ikimizde cok iyiyizz
Canım çok geçmiş olsun, kötü düşünme. Delikler büyük ölçüde kapanıyor, doktor tüm ihtimalleri söylemiş ama biz en iyisini düşünelim. Stres bu süreçte sana zarar verecek en büyük şey, güçlü olmalısınKızlar canım çok sıkkın. Benim kızım taşikarfi ile doğmuştu yani kalp atımları yüksekti. Her neyse özet geçicem dün kardiyolojiye gittik kalp atımları yüksek dedi bi de kalbinde delik varmış ve bu delik bebeklerde normalde 2-3 cm olurmuş bizimki 7-8 cm mişbiraz büyükmüş yani. Kan idrar tahlili istedi sonuçlara göre 10 gün sonra değerlendiricek. Sonuca bağlı hiç tedavi de gerektirmeye bilir. Veyaa bi tedaviye başlanabilir ve ya da sonuç kötü gelirse yatış bile yapılabilir dedi. İnşaAllaah sonuçlar iyi gelir belliydi bu kızın nefes almalarından nefes daralmalarından nefes almakta zorluk çekmelerinden belliydi bi sorun olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?