2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Insallah insallah canim kavusmak harika bir duygu 2 gun sonra göreceksin. Benim 2. Oldugu halde ilk gibi heyecanliydim senin hangi hastaneydi bu arada? Pendik medipolde dogum yaptim ben
Eşime diyorum şaka maka yarından sonra kavuşuyoruz ilk olduğu için ikimizde ne hissedeceğimizi tam bilemiyoruz ama çok güzel bir duygu gerçekten benim Kurtköyde Emsey hastanesinde olacak canım doğum

Kızlar midemin ayarları o kadar bozuldu ki.. Bu aralar hep bir hazımsızlık, yanma, yemek borusu yanması boğaza sanki bir şey takılıyor hissi... Zaten yine kabız olmaya başladım sanki alttan üstten sıkıştırılıyor gibiyim

Kızlar ben yürümekte çok zorlanıyorum karnıma aşırı ağrı kramp giriyor aksi gibi. Bu haftalarda yürümek de çok önemli. Aslında çok aktiftim düzenli pilates yapıyorum yürüyorum ama 3 gündür yürümek zulüm oldu. Bu gün ağrım hiç bitmedi bu yalancı sancılar baya acı veriyo hiç yalandan değilmiş

Ya kızlar eşim inanılmaz horluyor ya benim 30. Haftadan beri uykular çok bölük zaten tuvalete gitmekten ama son iki haftadır artık dayanamıyorum tam dalcam dalamıyorum böyle bebek nasıl uyucak acaba ? Şu an falan uykum kaçtı horlamasından mesela

Dürt uyandır benim eşim de sırt üstü yatınca horluyor asla affetmiyorum kalk horluyorsun diyorum

Benimki horlamaya başlayınca uyuyor taklidi yapıp elim yüzüne uykuda çarpmış gibi bi tane patlatıyorum Kıyamam üzülüyorum ama napayım başka türlü önünü alamıyorum

Durur inşallah canım ama korkma güzel bir haftadasin kızım 36+3te doğdu kuvoze girmedi
İnşallah bizimki de yükselmez bugün aletle ölçtü 12.8 dedi fakat kandan baksak daha yüksek çıkar dedi yani yükselmis demek istedi. Perşembe kandan bakilacak inşallah yukselmez
Kanda baktılar bize hep, başka nasıl bakıyorlar ki canım? Yükselmez umarım
Sabah doğumum var hala inanamıyorum sanki daha 3 5 ay varmış gibi bi his
Kolay geçsin inşallah
Sol göğüs ucum var arada emiyor. Uyku sorunu Bende de var emmek için uyandırmak imkansız bugün çok ağladım o yüzden aç kalıyor emmiyor diye
İlk altını aç canım öyle uyandiriyorum ben emzirmek için

kar_bella selamlar, bizim bebe de her 3 saatte 1 yaklaşık 15-20 dk kadar emiyor. Bazen abartıp daha fazla emmeye çalışıyor ama genelde sonrasında kusuyor birazını. Ama yenidoğan için bu süreler gayet yeterli, hiç kendinizi üzecek bir şey yok. Anne sütü alan da mamayla beslenen de büyüyor. Yetersiz hissetmek çok üzücü bir laf bence ve sorumlusu doğrudan hormonlarımız. Sağlıkla doğumunuz gerçekleşti, bundan sonrasında bir ömür varlığınız yetecektir. Siz bebeğinizin varoluş sebebisiniz.

Çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşmuşsunuz neyse ki
Devlet hastanesinde mi oldu doğumunuz?

Ben de yarın sezeryanla giriyorum, karnım gaz dolu ve kabızım
Bebek uyur canım emin ol etkılenmez horlamadan
Perşembe günü annişleri uyudunuz mu? Ben heyecandan uyuyamıyorum
O sırada hiçbir şey hissetmeyen ben

Allah yardımcımız olsun canım benim ya sizinkinin cinsiyeti ne acaba benimki oğlan da isiimde kararsız kaldık mirza mı Atakan mı karar veremiyoruz canım ya
Mirza ismi çok güzell benim ilk düşündüğüm isimdi ama eşim istemediği için koyamadım. Hatta bi arkadaşım isim bulmaya çalıştığında mirzayı duyunca hangi ismi duysam artık ondan güzel gelmiyor demişti. Bizim de 4 hün kaldı ama hala isim bulamadık. En son kaan alp ya da selim den biri olacak ama karar veremiyoruz
Eşime diyorum şaka maka yarından sonra kavuşuyoruz ilk olduğu için ikimizde ne hissedeceğimizi tam bilemiyoruz ama çok güzel bir duygu gerçekten benim Kurtköyde Emsey hastanesinde olacak canım doğum
Ayyy ne çabuk geçti zaman yaa ben de çok şaşkınım korku kaygı mutluluk belirsizlik hepsini bi arada hissediyorum sağlıkla gelsin canım benim

Ay kızlar sinir oldum 32 hafta çalışabilir raporu alıp o halimle 37 ye kadar okula gittim. Bel fıtığım tuttu hastalandım yine gittim. 37 de ayrıldım okuldan. Okul iznimi mebbise yanlış işlemiş sanki 32 den beri çalışmıyormuşum gibi olmuş. İdare hiç bir işten anlamıyor beni çok yoruyorlar nefret ettim artık okuldan. Bugün mdr yardımcısını arayıp konuşucam. Sizlerde kontrol edin mebbisten

Bir alet var ateş ölçer gibi onunla bakiyorlar

fifii canım nasılsın haberdar et bizi
Gunaydin kizlarr dun hic giremedimm ama aksam 17de dogum yaptimm cok sukurr, sabah kontrole gitmistik ve sancim cikmadi belimde sanci olmasina ragmen, eve geldikk tekrar acilmam 2 cm diyee, oglen 13de suyum patladi vee beyefendi kakasini yapmisti ve sancidan duramadim artik. Suni sancida vermelerine ragmen acilmam devam etmedi hic bir sekildee, sancidan kivraniyordum artikk, bebiste kanala girmek istemeyince son anda sezeryan oldukk, elhamdullillahh ikimizde cok iyiyizz 3840 gram 53 cm dogdukk

Kızlar canım çok sıkkın. Benim kızım taşikarfi ile doğmuştu yani kalp atımları yüksekti. Her neyse özet geçicem dün kardiyolojiye gittik kalp atımları yüksek dedi bi de kalbinde delik varmış ve bu delik bebeklerde normalde 2-3 cm olurmuş bizimki 7-8 cm miş biraz büyükmüş yani. Kan idrar tahlili istedi sonuçlara göre 10 gün sonra değerlendiricek. Sonuca bağlı hiç tedavi de gerektirmeye bilir. Veyaa bi tedaviye başlanabilir ve ya da sonuç kötü gelirse yatış bile yapılabilir dedi. İnşaAllaah sonuçlar iyi gelir belliydi bu kızın nefes almalarından nefes daralmalarından nefes almakta zorluk çekmelerinden belliydi bi sorun olduğu

Canım çok geçmiş olsun, kötü düşünme. Delikler büyük ölçüde kapanıyor, doktor tüm ihtimalleri söylemiş ama biz en iyisini düşünelim. Stres bu süreçte sana zarar verecek en büyük şey, güçlü olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…