2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebiş

Çok geçmiş olsun. Bebeklerin çoğunda olup kapanıyor diye biliyorum inşallah öyle bir durumdur. Hemen iyileşir.

Allahım şifasını versin inşallah ben de kapanıyor diye duymuştum inşallah da öyle olur çabucak toparlansın çabucak geçsin gitsin süreç Allahım yardımcınız olsun

Canım çok geçmiş olsun kapanır merak etme, peki ayrıntılı ultrasonda falan görünmedi mi bu durum acaba

Geçmiş olsun canım. İnşaallah çabucak kapanır. Ayrıntılı da belli olmamış mıydı

Cok gecmis olsun , Ben de bu Tür Delikler hep kapaniyor diye biliyorum. Allahim sifa versin minik kizina

Sağ ol canım gerçekten o kadar strese bu kadar çabuk bitmesi hiç aklım almıyor bugün son günüm yarın oğluma kavuşacağım hepimizin güzel doğum anıları olsun sağlıkla kucağımıza alalım
Sağlıkla büyüt canım işte olmuyor bazen önemli olan sağlıkla kucağımıza almak

Ayy canım çok heyecanlı yaa
Yarın mis kokusunu içine çekeceksin
Kaçta doğumun

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Biraz uğraştırmış seni oğlun ama sağlıklı olun hepsi geçip gidiyor.
Canım Drlar tüm ihtimalleri söylüyor inşaallah kendiliğinden kapanan tarzdadır sonuçlar güzel gelir. Benim kızımda da vardı kapanmıştı. Sen kendini üzme minnoş bebeğinin tadını çıkar. Elinden ne gelirse yapıyorsun sonuçta gerisi Rabbime kalmış.

Dürt uyandır benim eşim de sırt üstü yatınca horluyor asla affetmiyorum kalk horluyorsun diyorum
Dürtmekle uyanmıyo baya ittiriyorum gene yok ne ağır uyku yaaa zaten son rahat uykularımı uyumaya çalışıyotum
Benimki horlamaya başlayınca uyuyor taklidi yapıp elim yüzüne uykuda çarpmış gibi bi tane patlatıyorum Kıyamam üzülüyorum ama napayım başka türlü önünü alamıyorum
Hahahahahahahahahah çatladık gülmekten valla süpersin sonunda ben de bunu yapıcam galiba benim de başka çaresi kalmadı

Canım benim oğlumda da kalpte delik vardı.Doğumla kapanır dediler kapanmadı.1 sene sonra çağırdılar baktılar küçülmüş dendi.3 yaşında tekrar çağırdılar tamamen kapanmış dediler.çoğu çocukta olurmuş.inşallah seninki de kapanır

Kizlar ya bu sabah evimizin kuşu öldü.Üstumuzde bisey var ama anlamadim ya İse girersem die adagimiz vardi bu ay maas yatarsa hemen keselim diorum esime.Sadaka falanda ver dedim.2 sene once esim memur oldu bu sene ben ve gorumcem simdi 3.yede hamileyim bilezik falanda aldim nazar mi olduk bilmiorum normalde nazar konusunun ustunde cok durmam ama bu sefer bende oyle dusunmeye basladim ya

Evinde bakara suresini aç ve bitene kadar okunsun canım
Faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…