2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktordan çıktım şimdi geçen gittiğimde alttan görebilmişti şimdi karından göründü rahat kalbi de duyduk şükür normalde 6+2 im bugün 6+0 çıktı iki gün ileri atalım satı dedi 29-30 ekimden hesaplayacaz artk
Ayy hayirli olsun darisi kucagina almaya. Darisi bizlere♥️♥️

Ben de bugün kontrole gittim 6+4 teyiz 3 mm olmuşuz kalbimiz de atıyor çok şükür 🤲🏻❤️ Üstümden büyük bir yük kalktı ☺️ Foti de koyiyim bu haftada cinsiyet tahmini yapılıyomuş belki fikri olan olur 🤣

Eklentiler

• AA686711-0358-4DF8-BE40-D3C0323AE8A2.jpeg
    AA686711-0358-4DF8-BE40-D3C0323AE8A2.jpeg
    96 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar doktordan çıktım şimdi 5+4 üm karından görünmedi vajinal gördü ama keseyi gördü sadece 10 mm dedi yolksac ı sordum görüntü net değil göremedim 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ekrana baktım kesenin kenarında yüzük gibi bişey var ama belli belirsiz 😳 oof of şimdi nasıl geçecek 10 gün boş gebelik mi diye kendimi yiyip durcam 🥺🥺

Kızlar doktordan çıktım şimdi 5+4 üm karından görünmedi vajinal gördü ama keseyi gördü sadece 10 mm dedi yolksac ı sordum görüntü net değil göremedim 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ekrana baktım kesenin kenarında yüzük gibi bişey var ama belli belirsiz 😳 oof of şimdi nasıl geçecek 10 gün boş gebelik mi diye kendimi yiyip durcam 🥺🥺
Canım sıkma canını her şey olacağına varır, güzel düşün hep. Ben de henüz göremedim keseyi. Stres yapma bebeğini düşün. Bu haftalarda görülmesi imkansız zaten.

Daha cok minik endiselenme. 10 gun bekleme 1 hafta sonra baska doktora git kalbi falan da duyabilirsin buyuk ihtimal

Boş gebelik olmazki yolksac görmüş işte o bebek işareti, bana ilkinde doktor öyle demişti

Ben de bugün kontrole gittim 6+4 teyiz 3 mm olmuşuz kalbimiz de atıyor çok şükür 🤲🏻❤️ Üstümden büyük bir yük kalktı ☺️ Foti de koyiyim bu haftada cinsiyet tahmini yapılıyomuş belki fikri olan olur 🤣
Erkek bence 🤣 kendiminkini de erkek hissediyorum. Bu sene erkek bebeklerim senesi 🤣🤣 biraz önce haziran temmuz annelerine baktım cinsiyete gün sayıyorlar. 🙊🤩 inşallah minnak kalplerinin seslerini duyunca bizde yavaş yavaş gün saymaya başlarız 🤲🏻😇🤩

16391272227368987181146723275209.jpg

Bende bugün gittim kese görüldü ama karından baktı.beta 6133 geldi . Bana da 10 gün sonra gel bakalım dedi

bende de aynı durum vardı kafası büyük normal doğuramıcaksın dedi suni sancıyla deneyelim sonrasında bakalım dedim, normal doğurdum minicikti çıktığında doktorlar neye göre iri diyor anlamadım
göbek baş çevresi ortalama kilosunu veriyor. bizim kız da 3.640 gram doğdu iri değildi düşündükleri gibi ama karnı hakikaten kalındı. hala kocaman bir karnı var. gebelik şekerinden mütevellit istemeden ona gönderdiğim şekerleri karın çevresine kilo olarak almış sanırım.

X