2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öğrendikten sonraki 3 hafta ve doğuma 3 hafta kalan zaman hiç geçmiyor heralde yaaa. Ne derdi ne stresi bitiyor
Aradaki ikili üçlü test stresi detaylısıı hiç bitmiyorkii
Gerçekten yarın gidicem ben de doktora kalp atışı için aşırı stres oldum Allah bize bağışlasın bebişlerimizi ❤️
İnşallah inşallahh dış gebeliği eledik şimdi risk boş gebelikte 😔 Nasıl geçecek 10 gün bilmiyorum keşke yarın gidecsk olsaydım 😅 güzel haberlerinizii bekliyoruzzz

İlk hamileliğimde bende de çıkmıştı. Bende 25ile başlamıştım aylık kontrolde düşmemişti 50ye çıkartmıştı doktorum yani ilaç ile illaki düşürüyorlar değeri bir sorun olmadı oğlumda çok şükür ilaçlarınızı düzenli kullanın sadece☺️
Ay cok teşekkür ederim canım vallahi çok kafama takmıştım netten araştırdıkça nasıl böyle çıktı diye kendi kendimi yedim bi sorun olmamasına çok sevindim ikinci gebelikte de kullanıyor musunuz şuan gebelikten sonra düzeldi mi bide bende normalde yoktu doktor gebelik endeksli de çıkmış olabilir dedi.

Aradaki ikili üçlü test stresi detaylısıı hiç bitmiyorkii

İnşallah inşallahh dış gebeliği eledik şimdi risk boş gebelikte 😔 Nasıl geçecek 10 gün bilmiyorum keşke yarın gidecsk olsaydım 😅 güzel haberlerinizii bekliyoruzzz
Ben daha eleyemedim hiç birini 😅 düşünmemeye çalışmaktan yoruldu valla beynim

Kızlar şimdiden çok düşünmeyin bunları zaten ultrasona göre doğar çocuk şimdi erken veya geç tarih olması önemli değil son zamanlar ultrasonda çocuğun boyuna kilosuna göre yaklaşık haftası çıkıyor ki ona göre doğuyorlar genelde
Canım düşünme sebebimiz herkes 5 haftalık hamileyim derken biz bir şey diyemiyoruz çünkü bilmiyoruz 🤷🏻‍♀️ yoksa erken ya da geç olması tabiki önemli değil, ama insan kaç haftalık hamile olduğunu ve bebeğinin gelişimini takip etmek için öğrenmek istiyor bu da doğal bence 😊

Canım düşünme sebebimiz herkes 5 haftalık hamileyim derken biz bir şey diyemiyoruz çünkü bilmiyoruz 🤷🏻‍♀️ yoksa erken ya da geç olması tabiki önemli değil, ama insan kaç haftalık hamile olduğunu ve bebeğinin gelişimini takip etmek için öğrenmek istiyor bu da doğal bence 😊
Yok tabi doğal heyecandan bide ilk gebelik sizin genelde ama birkaç haftaya netleşir kaç hafta olduğu siz son adet tarihini baz alın değişiklik olursa ona göre bakarsınız 😉

Yok tabi doğal heyecandan bide ilk gebelik sizin genelde ama birkaç haftaya netleşir kaç hafta olduğu siz son adet tarihini baz alın değişiklik olursa ona göre bakarsınız 😉
Haklısınız ilk heyecan, öyle yapacağım teşekkür ederim ☺️

Ay cok teşekkür ederim canım vallahi çok kafama takmıştım netten araştırdıkça nasıl böyle çıktı diye kendi kendimi yedim bi sorun olmamasına çok sevindim ikinci gebelikte de kullanıyor musunuz şuan gebelikten sonra düzeldi mi bide bende normalde yoktu doktor gebelik endeksli de çıkmış olabilir dedi.
Benimde gebelikte çıkmıştı gebelikten sonra düzeldi. Henüz doktora gitmedim canım

O kadar usuyorum ki. Icim usuyo. Evimiz hep cok sicaktir gelenler camlari falan actirir. Her kis tisortle falan dururdum evde usumezdm. Smdi montla otursam usuyorum. Icim titriyo resmen
Valla ayni biz sicak bi sehirde yasiyoruz buranin sogugu fazla olmaz ama ben titriyorum ev sicak ama battaniyenin altindan kalkmak ólum bana

X