• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben de gebeyim test degerlerine gore. Değerim 8476 fakat bugun ultrasonda bebek gozukmedi. 5+1 deyim. Vajinal ultrason canimi acitti bakamadi doktor :KK43: kesenin gozukmemesi normal mi sizce, cok endiseliyim
Bazı ultrason cihazlarında 6. Haftadan önce görünmeyebilir endişelenmeyin bi 5-6 gün sonra karından da görünür 🙏🏼

Kızlar çok şükür sonuclarimi aldım cuma 21 olan beta hcg 4 gün sonra 197 olmus çok mutlu oldum 🤗 dün yumurtla gününden sonraki 13. Günümdü bugün tahmini bat günüm artık kan verip strese girmek istemiyorum 2 hafta sonraya randevu alıp dr gitcem insaallah
En doğrusu inşallah hayırlısıyla görürsün🙌

Hala hiç bir belirtim yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum 🤷🏼‍♀️
Dişimin ağrısı hafifledi şükür ona seviniyorum haftaya çarşamba olsun bi an önce çok merak ediyorum 🥺

Kizlar kan sonucum geldi, beta hcg 22 binlerde cok sukur ama ultrasonda gozukmedi. Size tavsiyem erkenden gitmeyin gozukmeyebiliyor.
Çok sevindim değerinizin yüksek çıkmasına bende bu yüzden erkenden gitmek istemiyorum doktorlar bazen tedirgin edebiliyorlar kaç haftaliksiniz?

Back