- 24 Mayıs 2017
- 7.479
- 14.646
- 33
Hala cikmadi alt ast bile cikti. Kolesterol bile cikti. Gereksiz ne varsa bakmis sagolsun bi betaya bakamadilarOlabilir ya sen naptin beta hac cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala cikmadi alt ast bile cikti. Kolesterol bile cikti. Gereksiz ne varsa bakmis sagolsun bi betaya bakamadilarOlabilir ya sen naptin beta hac cikti
Bazı ultrason cihazlarında 6. Haftadan önce görünmeyebilir endişelenmeyin bi 5-6 gün sonra karından da görünürKizlar ben de gebeyim test degerlerine gore. Değerim 8476 fakat bugun ultrasonda bebek gozukmedi. 5+1 deyim. Vajinal ultrason canimi acitti bakamadi doktor kesenin gozukmemesi normal mi sizce, cok endiseliyim
En doğrusu inşallah hayırlısıyla görürsünKızlar çok şükür sonuclarimi aldım cuma 21 olan beta hcg 4 gün sonra 197 olmus çok mutlu oldum dün yumurtla gününden sonraki 13. Günümdü bugün tahmini bat günüm artık kan verip strese girmek istemiyorum 2 hafta sonraya randevu alıp dr gitcem insaallah
çok tşkler. benim normalde bulanıyor ama bu cok farklı. sürekli acıyor ve ondan bulanıyor galibaNormal kimisi bulantiyla biliyo gebeligini. Tebrik ederim
Masallah darisi benim beta sonucumaKizlar kan sonucum geldi, beta hcg 22 binlerde cok sukur ama ultrasonda gozukmedi. Size tavsiyem erkenden gitmeyin gozukmeyebiliyor.
Aynı gün adt tarihlerimiz canım. Doktora gittin mi? Keseyi gördün mü? Ve kan değerim kac acaba :) ay çok sordumBenim 8 Kasım adt başlangıcı idi öyle hesaplanıyor sanırım hesaplama da 4+2 çıkıyorum doktor da öyle dedi .
Aminn inşaallahEn doğrusu inşallah hayırlısıyla görürsün
Çok sevindim değerinizin yüksek çıkmasına bende bu yüzden erkenden gitmek istemiyorum doktorlar bazen tedirgin edebiliyorlar kaç haftaliksiniz?Kizlar kan sonucum geldi, beta hcg 22 binlerde cok sukur ama ultrasonda gozukmedi. Size tavsiyem erkenden gitmeyin gozukmeyebiliyor.
Allah korusun acile gidemez misin hemenPembe lekelenme başladı inşallah kanamaya dönmez
Yerlesme kanamasi da olabilir. Acile gitme imkanın varsa eğer hiç bekleme canım. Progestan verirlerPembe lekelenme başladı inşallah kanamaya dönmez
Yerleşme kanamasıdır inşallahPembe lekelenme başladı inşallah kanamaya dönmez
Kızımı uyutuyor eşim kardeşimi çağırıp giderim büyük ihtimalAllah korusun acile gidemez misin hemen
Haber ver olur mu. Muhtemelen bisey yoktur ama icin rahat etsinKızımı uyutuyor eşim kardeşimi çağırıp giderim büyük ihtimal
Önce ki gebeliğimde de olmuştu ama ileri bi haftada progestan ve kan sulandırıcı kullanmıştım muhtemelen yine verirlerYerlesme kanamasi da olabilir. Acile gitme imkanın varsa eğer hiç bekleme canım. Progestan verirler
İnşallahYerleşme kanamasıdır inşallah
Hadi yaa dikkatli ol canım uzan dinlen inşaallah yerleşme kanamasıdirPembe lekelenme başladı inşallah kanamaya dönmez
Insaallah yerlesme kanamasidir haber et bizedeİnşallah
Kese net göründü ama bilmiyorum