2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sizinle ilk hamileliğimdeki kan sonucumda bulunan tabloyu paylaşmak istiyorum. O zaman doktorumda söylemişti. HCG hormonu çok geniş bir aralıkta olabilir. Mesela 5. hafta 217 ve 7138 aralığında olabilirmiş. Önemli olan hali hazırda çıkmış olan sayıya göre2 gün sonrasında en az % 60 artış sağlayıp sağlayamadığı. 2 kere kan verseniz yetiyor yani. Devamlı takibini yapmanız gerekmiyor. Hatta söylediğim gibi burda buna bile gerek duyulmuyor. Bu eski kan tahlili için benim çalmadığım kapı kalmamıştı

Bu da bahsi gecen liste

Eklentiler

• 16380104953408347693328279201500.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 122
2 kat artmış gayet güzel ben 3 kez yaptırdım hepsinde arttı doktor gerek yok artık dedi haftaya cumaya ultrasona çağırdı ama ben de korktuğum için yaptırsam mı acaba diyorum
ben de galiba korktuğumdan bir kere daha yaptırırım, İnşallah onda da güzel artışı görürsem ultrasonu beklerim İnşallah keseyi de görürüz kalp atışını da duyarız beklemek zor ama Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder İnşallah

doktor da bana böyle söyledi, sağlıklı artış var bu artışı gördüğümüz için gerek görmüyoruz tekrar kan tahliline ama tabi size kalmış illa takip edeceğim diyorsanız da sorun yok güzel olur dedi. Şuan için yolunda gözüküyor sağlıksız gebelik olma riski hala var ama düşük bir ihtimal dedi. İnşallah düzenli ve güzel artar da hiçbir sorun olmaz

İnşallah tek isteğimiz o Ben bugün bidaha yaptırıcam sanırım 2 gün geçti bende de sonra zor da olsa beklerim cumaya kadar..

Benim de dün 2. Kan tahlilimdi bir daha gelecek miyim dedim gerek yok ama isterseniz yaptırada bilirsiniz dedi 2 hafta sonra kadın doğuma gidebilirsiniz dedi

Benim de dün 2. Kan tahlilimdi bir daha gelecek miyim dedim gerek yok ama isterseniz yaptırada bilirsiniz dedi 2 hafta sonra kadın doğuma gidebilirsiniz dedi
maşallah sizin artışınız da çok güzeldi, inşallah böyle devam eder. Gerek yok deseler de telaş oluyor hep. Allahım korktuğumuza uğratmasın, güzel şeyleri yaşatmaya devam etsin böyle inşallah

maşallah sizin artışınız da çok güzeldi, inşallah böyle devam eder. Gerek yok deseler de telaş oluyor hep. Allahım korktuğumuza uğratmasın, güzel şeyleri yaşatmaya devam etsin böyle inşallah
İnşallah Sizinde artmış kötü düşünmeyin olumlu düşünün her zaman ben öyle yapıyorum

Merhaba ben de varım

Hastaneye geldik şimdi ağrım vardı sol tarafta nöbetçi doktor vardı kese gözükmedi doğal olarak sadece kırıntı var dedi o ne demekse dış gebelik olabilir dedi moralimi bozdu testi verdik bekliyoruz şimdi

canımm kanaman falan yoksa korkma bence, hcg değerin daha ultasonda gözükecek seviyeye gelmedi ki görünmemesi gayet normal. En son kaç çıktı hcg, 203 yazdığını hatırlıyorum sonrasında yaptırdın mı? Görünmesi için zaten minimum 3000-4000i bulması lazım. Kadın doğumcunun dediği dışında çok kafana takma nöbetçi doktoru

kasık ağrısı bende de oluyor regl sancısından biraz daha şiddetli hatta bazen senin ağrın çok mu fazla

Cok cok düşük bir ihtimal. Sadece ihtimalleri söylemiştir ki ihtimalleri biz zaten biliyoruz. Bir sey gördüğünden senin özelinde böyle konuşmamıstir. Icini ferah tut. Su anda ultrasonda zaten görünmedi. Ayrıca benim de agrim oluyo kasiklarimda. Sezaryen kesigim zonkluyo ama kanaman yoksa agri normal zaten.

Heyecandan, telaştan psikolojimiz bozuk. Telefon elimde sürekli kimyasal gebelik dış gebelik araştırıp duruyorum. O durumları yaşayan arkadaşları gördükçe çok üzülüyorum, Allah kimseye yaşatmasın. Sürekli araştırmak psikolojimi bozdu benim de artık. Acaba olabilir mi diye düşünüp düşünüp duruyorum, Allah hepimize sağlık versin, hayırlısıyla saglikla bu süreci geçirtsin bize İnşallah

Test sonucum çıktı 471 olmuş dedim 1500 olması lazım değil mi en az gözükmesi için hayır diyo 600 yeterli dış gebelik hala olabilir dedi sinirlerimi bozdu neyseki yükselmiş değerim cumaya kadar bekleyip kendi doktoruma gidicem ağrım baya sancı gibiydi 1 saat sürdü sonra geçti çok şükür hiç kanamam olmadı neden böyle dedi anlamadım

Dış gebelik riski evet hepimiz de var ama bu doktorun şuan ultrasonda gözükeceğini iddia etmesi komik gerçekten. Canını hiç sıkma canım Allahın izniyle sorun çıkmaz. Değerin de artmış maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…