2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dış gebelik riski evet hepimiz de var ama bu doktorun şuan ultrasonda gözükeceğini iddia etmesi komik gerçekten. Canını hiç sıkma canım Allahın izniyle sorun çıkmaz. Değerin de artmış maşallah.
Akşam akşam sinirlerim bozuldu ya adam zaten iranlı türkçesi biraz bozuk anlaşamadık kendi doktorum canım doktorum 🤗 neyse benim içim rahatladı şükür Allah evlatlarımızı bize bağışlasın ❤️

Heyecandan, telaştan psikolojimiz bozuk. Telefon elimde sürekli kimyasal gebelik dış gebelik araştırıp duruyorum. O durumları yaşayan arkadaşları gördükçe çok üzülüyorum, Allah kimseye yaşatmasın. Sürekli araştırmak psikolojimi bozdu benim de artık. Acaba olabilir mi diye düşünüp düşünüp duruyorum, Allah hepimize sağlık versin, hayırlısıyla saglikla bu süreci geçirtsin bize İnşallah
Bende öyleyim elimde olmuyor

🍀 2022 Ağustos Anneleri 🍀
Herkese keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum 🧿

Anne Adayı AdıYaş Adet BaşlangıcıBebeğin CinsiyetiBebeğin Adı
Mirune3426.10.2021
Esaskiz43
feslegenhanim2826.10.2021
dhggg2622.10.2021
mayonezmayonez2725.10.2021
Egeveefeninannesi3827.10.2021
scarletwitch_3028.10.2021
Nagihan12342927.10.2021
esesye
Selam canım karışmak gibi olsun istemem ama bebeğin adı yerine şehir olabilir yardımlaşma bagiminda aynı şehirde olanlar doktora önerisi vs gibi ☺

Hastaneye geldik şimdi ağrım vardı sol tarafta nöbetçi doktor vardı kese gözükmedi doğal olarak sadece kırıntı var dedi o ne demekse dış gebelik olabilir dedi moralimi bozdu testi verdik bekliyoruz şimdi 😢
Hayırlısı diye bol dua edin inşallah öyle olmaz🙏

Selam canım karışmak gibi olsun istemem ama bebeğin adı yerine şehir olabilir yardımlaşma bagiminda aynı şehirde olanlar doktora önerisi vs gibi ☺
Selam, rica ederim tabi ki söyleyin, ben zaten sormuştum ses çıkmayınca bebeğin cinsiyeti şeklinde değiştirdim listeyi baştan düzenlemek zorunda kalmayayım diye. oysaki çok cinsiyetçi geliyor bana bu soru :p bebişlerin cinsiyeti kız olsa erkek olsa ne sağlıklı olsunlar da. 2022 Ağustos Annelerinin Paylaşım Alanı

Merhabalar bende nasip olursa agustos annesi olucam aranıza kaltıldım hepimiz sag salim kucagımıza alırız umarım

Selam, rica ederim tabi ki söyleyin, ben zaten sormuştum ses çıkmayınca bebeğin cinsiyeti şeklinde değiştirdim listeyi baştan düzenlemek zorunda kalmayayım diye. oysaki çok cinsiyetçi geliyor bana bu soru :p bebişlerin cinsiyeti kız olsa erkek olsa ne sağlıklı olsunlar da. 2022 Ağustos Annelerinin Paylaşım Alanı
Tabi ki oylr önemli olan sağlıkla gelmeleri Rabbım bana da nasip etsin inşallah bu ay 🥰🌸

Merhaba ben daha kan testi vermedim cuma günü adetim 3 gün gecikti diye idrar testi yaptım hemen ikinci çizgi belirdi. Yarın sabah kan testi vereceğim inşallah sağlıkla ilerler

Eklentiler

• E8FC19E1-175C-411D-A0E4-4A3AE26EF4DF.jpeg
    E8FC19E1-175C-411D-A0E4-4A3AE26EF4DF.jpeg
    135,6 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba ben daha kan testi vermedim cuma günü adetim 3 gün gecikti diye idrar testi yaptım hemen ikinci çizgi belirdi. Yarın sabah kan testi vereceğim inşallah sağlıkla ilerler
Tebrik ederim. İnsallah amin. Sizi de ekliyorum o halde.

merhaaba kızlaar 🌺 3 senelik evliyim bebişimiz olmamıstı tüp bebek tedavisyle suan hamile gözüküyorjm 🙈 tabkiii umarım saağkıkla devam eder 9. gun 70 beta hcg 🌺 yarın tekrar vereceğim test inşallah katlamıştır 🌺 benmde son 28.10. 2021 son regl yaş 28 🌺

X