Teşekkür ederimmTebrik ederiiimm
hayırlı olsun tebrik ederimMerhabaa bugün benim de değerim 203 çıktı 22 sinde erkenden 23 le öğrenmiştim. doktor artık kan vermene gerek yok hafta cuma keseye baklım dedi beni de yazabilirsiniz
Çok teşekkür ederimhayırlı olsun tebrik ederim
Hemen ekledim. Tebrikler yeniden. 5 kişi olduk bileMerhabaa bugün benim de değerim 203 çıktı 22 sinde erkenden 23 le öğrenmiştim. doktor artık kan vermene gerek yok hafta cuma keseye baklım dedi beni de yazabilirsiniz
Teşekkür ederim bende sizi tebrik ederim hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallahTebrik ederim, 1500 olmadan kese görünmüyor diye biliyorum.
Allahim sonunda normal tablo yapan birisi açmış konuyu hayieli olsun kızlar sağlıkla alın kucağınıza insallah2022 Ağustos Anneleri
Anne Adayı Adı Doğum Tarihi Son Adet Başlangıcı Şehir Bebeğin Adı Mirune 19.01.1988 26.10.2021 Yurtdışı Esaskiz43 feslegenhanim dhggg mayonezmayonez
Yaaa hamile misinn2022 Ağustos Anneleri
Anne Adayı Adı Yaş Adet Başlangıcı Şehir Bebeğin Adı Mirune 34 26.10.2021 Yurtdışı Esaskiz43 feslegenhanim dhggg mayonezmayonez Egeveefeninannesi
Amin inşallah.Yaaa hamile misinnnasıl sevindimm Sağlıkla gelsin ikinci bebişlerimiz
Hiç kan testi vermediniz miKan testi veremediğim için kendim evde test yapmaya devam ediyorum. Cok yavaş koyuluyor. Asıl merak ettiğim yumurtlamayi mi yumurtanın çatlaması mi baz almam gerektiği. Bu liste yumurtlamaya göre. 13 Kasim'da yumurtlama.
Hayir vermedim. Idrar testleri ile takip ediyorumHiç kan testi vermediniz mi
Koyulaşma gözüküyor ama doktorunuz da kan testi isteyecektir anladığım kadarıyla 2 günde bir 2 katı değer artışı olması gerekiyor bunu takip etmek içinHayir vermedim. Idrar testleri ile takip ediyorum
Merhaba. Elinize saglik tablo icin. :) Beni de ekleyebilir misiniz?2022 Ağustos Anneleri
Anne Adayı Adı Yaş Adet Başlangıcı Şehir Bebeğin Adı Mirune 34 26.10.2021 Yurtdışı Esaskiz43 feslegenhanim dhggg mayonezmayonez Egeveefeninannesi
Maşallah2741 cikmis
25 EkimMaşallahsat ne zamandı
Benim de 25 ekim dün 203 çıkmıştı baya yüksek çıkmış sizinkii maşallah25 Ekim
İkiz olmasınBenim de 25 ekim dün 203 çıkmıştı baya yüksek çıkmış sizinkii maşallah