2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin inşallah. her şey yolunda giderse muhtemelen Temmuz ortasi dogururum. 2. Sezaryende 38. haftada alıyorlar. Ama ben yine de Agustos annesi olarak görmek istedim kendimi. İlk kizim da 10 Agustos da doğmuştu.
Öyle oluyor zaten benim kızımda 5 ağustos görünüyordu sezeryanla 27 temmuzda doğdu Bu sefer ssvd düşünüyorum bakalım ne zaman gelecek Sağlıkla takip edelim. Grubunuz hayırlı olsun

Öyle durumlarda Moderatör devrediyor başkasına, ama kötü düşünme iyi düşün iyi olsun

Mayıs annesiydim ama kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu ay tekrar deniyorum, inşallah ben de katılırım, ben de ağustos bebeğiyim
Insallah. Cok gecmis olsun. Bundan sonrası senin icin hep iyi olsun, cok iyi olsun inşallah. Bekliyoruz, senin icin dua edicez

2022 Ağustos Anneleri

Anne Adayı AdıYaş Adet BaşlangıcıBebeğin CinsiyetiBebeğin Adı
Mirune3426.10.2021
Esaskiz43
feslegenhanim
dhggg2622.10.2021
mayonezmayonez2725.10.2021
Egeveefeninannesi
scarletwitch_3028.10.2021
Beni de ekler misiniz

Beni de ekler misiniz
Hol geldiniz, ekledim. Tebrik ederiiim. Gunden güne cogaliyoruz ne guzel.

İlk sayfada yaşını ya da satın yanlış yazdığım olursa ses etsin lütfen. Kafam çok gitmeye başladı hormonların sanirim.

Hol geldiniz, ekledim. Tebrik ederiiim. Gunden güne cogaliyoruz ne guzel.

İlk sayfada yaşını ya da satın yanlış yazdığım olursa ses etsin lütfen. Kafam çok gitmeye başladı hormonların sanirim.
Çok teşekkür ederim evet benimde bazen beynim erir veriyor bu ara

Kızlar hcg 258den 514e iyi demi? Çok korkuyordum yükselecek mi diye 514 çıktı haftaya cumartesi ultrasona çağırdı başka kan vermenizi ben istemeyeceğim ama siz takip etmek isterseniz verebilirsiniz dedi. Ne yapmalıyım sizce vermeye devam edeyim mi 2 günde bir

Bundan önceki kanı ne zaman vermiştiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…