- 14 Kasım 2021
- 159
- 228
- 30
İnşallah yükselir hayırlısıylaBen de ben deeyarın sabah kan vermeye gidicem ama telaş, korku, heyecan hepsi birbirine girmiş durumda acaba yükseldi mi yükselmedi mi diye düşünüp duruyorum
İnşallahİnşallah yükselir hayırlısıyla
Öyle oluyor zaten benim kızımda 5 ağustos görünüyordu sezeryanla 27 temmuzda doğduAmin inşallah.her şey yolunda giderse muhtemelen Temmuz ortasi dogururum. 2. Sezaryende 38. haftada alıyorlar. Ama ben yine de Agustos annesi olarak görmek istedim kendimi. İlk kizim da 10 Agustos da doğmuştu.
Öyle durumlarda Moderatör devrediyor başkasına, ama kötü düşünme iyi düşün iyi olsunBiri açar diye bekledim ama açan olmadı. Sonradan başlığı birine devretme seçeneği olsa keşkeicim rahatlardi. Insallah ben de seni bekliyorum zaten. Cok Kanim kaynadı sana. Cok zarif, kibar ve düşüncelisin. Bu zamanda zor bulunan meziyetleri bunlar
Insallah. Cok gecmis olsun. Bundan sonrası senin icin hep iyi olsun, cok iyi olsun inşallah. Bekliyoruz, senin icin dua edicezMayıs annesiydim ama kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu ay tekrar deniyorum, inşallah ben de katılırım, ben de ağustos bebeğiyim
Öğrenmeden önce hiç yoktu şimdi arada kasık batması oluyor o kadar teşekkürler sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)Masallah cok guzel atmis degeriniz. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Belirtileriniz var mi? Benim hic yok :)
İnşallah hepimizinMaşllahinşallah herşey yolunda gider
Yaş 28 sat 26 ekim benimdeListedeki şehir bilgisi aynı sehirde olanlar yardımlasır belki diye düşünülerek koyuldu. İstiyorsanız kaldırabilirim. Ama yas ve sat bilgisi kalsin. Hatta sizler de bu bilgileri paylaşır mısınız?
Beni de ekler misiniz2022 Ağustos Anneleri
Anne Adayı Adı Yaş Adet Başlangıcı Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin Adı Mirune 34 26.10.2021 Esaskiz43 feslegenhanim dhggg 26 22.10.2021 mayonezmayonez 27 25.10.2021 Egeveefeninannesi scarletwitch_ 30 28.10.2021
Maşallah artışlariniz takibi kaç kaçtı2741 cikmis
HoşgeldiiinBeni de ekler misiniz
Sat.27 ekim yaş 29Beni de ekler misiniz
Hoşbuldum inşallah her günümuz sağlıkla biter. İnşallah sağlıkla kucağımıza bebeklerimizi alırızHoşgeldiiin
İnşallah Allah meleklerimize kavuşmayı nasip ederHoşbuldum inşallah her günümuz sağlıkla biter. İnşallah sağlıkla kucağımıza bebeklerimizi alırız
Hol geldiniz, ekledim. Tebrik ederiiim. Gunden güne cogaliyoruz ne guzel.Beni de ekler misiniz
Çok teşekkür ederim evet benimde bazen beynim erir veriyor bu araHol geldiniz, ekledim. Tebrik ederiiim. Gunden güne cogaliyoruz ne guzel.
İlk sayfada yaşını ya da satın yanlış yazdığım olursa ses etsin lütfen. Kafam çok gitmeye başladı hormonların sanirim.
Bundan önceki kanı ne zaman vermiştinizKızlar hcg 258den 514e iyi demi? Çok korkuyordum yükselecek mi diye 514 çıktı haftaya cumartesi ultrasona çağırdı başka kan vermenizi ben istemeyeceğim ama siz takip etmek isterseniz verebilirsiniz dedi. Ne yapmalıyım sizce vermeye devam edeyim mi 2 günde bir
2 gün önceydi perşembe günüBundan önceki kanı ne zaman vermiştiniz