- 11 Eylül 2020
- 218
- 159
Evet olabilir aslında onu da düşündüm. Doktora sormak hiç aklıma gelmedi haftaya mutlaka soracağımBende de GS 0.67 Cm yazıyor sanırım ultrason cihazına göre değer ya cm üzerinden ya milim üzerinden yazıyor bide 12mm ayrı biyerde bişey yazıyor ama bu acaba kesenin ölçüsü 0.67 olanda yolk kesesi mi acaba
Maşallah çok güzel değer.. ikiz olma ihtimali?Kizlar benim 4+5 hafalik
Beta 6546 cikmis ne diyonuz
Guzel cikmis 5. Hafta kalp atisi bile duyabilirsin benceKizlar benim 4+5 hafalik
Ekledim tebrikler
Benm 2.Yarin izin gunum, bunu alintilayarak Şehrinizi ve kacinci çocuğunuz olacağını yazarsanız yarın listeyi guncelleyebilirim
Hamile gunlugunde 7. Haftada gosteriyo canim nedenKizlar benim 4+5 hafalik
Ya bilmiyorum babam ikiz kardeslerim ikiz ama cok saskinimMaşallah çok güzel değer.. ikiz olma ihtimali?
Onu bende anlamadim yaklasik yazdim oyle cikiyorHamile gunlugunde 7. Haftada gosteriyo canim neden
Yok cnm baktirmadim hiçbende idrar yolu enfeksiyonu varmış sağlık ocagındaki idrar tahlilinde çıktı hiç baktırdın mı sen?
Gebelik kesesi ya da bilimel adı ile gestasyonel kese (gestational sac) ultrasonda görülen ilk oluşumdur. Endometriumun içinde yuvarlak siyah bir oluşum olarak görünür.Olabilir aslında onu da düşündüm. Gest sac yazıyor zaten değerin başında.
İlk çocuk Ankara yaş 29Yarin izin gunum, bunu alintilayarak Şehrinizi ve kacinci çocuğunuz olacağını yazarsanız yarın listeyi guncelleyebilirim
B12 ve OMEGA 3 çok etkiliymis yorgunluğun azalmasında aslındaÇok yoruluyorum. Hep yorgun ve halsizim.. Gerçekten sınırlarımı zorluyorum. Sürekli yüzümü yıkıyorum ayakta kalmak için. Herhalde ilk gebeliğin yorgunluğunu düşündüğüm kadar üzerimden atmamışım. Bu dönemde vücuduna borcu olanlar yorgjn hissedermis en çok. Bendeki borç 9 ay yatmakla bitecek gibi değil. Esniyorum Sürekli.
Ilk bebegin daha kucuktu dimi canim. Benmki 4 yas olmak uzere inan ben o yorgunlugu bu yil ancak attim. Sana cok kolayliklar diliyorum. Acaba bebek sana uylu veriyo da ondan oyle hissediyo olabilir misin. Ben oglumda gunun cogunu uyuyarak gecirirdim yine de dinlemis hissetmezdim ilk aylardaÇok yoruluyorum. Hep yorgun ve halsizim.. Gerçekten sınırlarımı zorluyorum. Sürekli yüzümü yıkıyorum ayakta kalmak için. Herhalde ilk gebeliğin yorgunluğunu düşündüğüm kadar üzerimden atmamışım. Bu dönemde vücuduna borcu olanlar yorgjn hissedermis en çok. Bendeki borç 9 ay yatmakla bitecek gibi değil. Esniyorum Sürekli.
Tam hesaplayip yazsan oyle cikmazOnu bende anlamadim yaklasik yazdim oyle cikiyor
Bunun icin ocean mummy cok oneriolar. Icinde folik asit de var ama yeterli miktarda mi bilemiorumB12 ve OMEGA 3 çok etkiliymis yorgunluğun azalmasında aslında