2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet olabilir aslında onu da düşündüm. Doktora sormak hiç aklıma gelmedi haftaya mutlaka soracağım

Yarin izin gunum, bunu alintilayarak Şehrinizi ve kacinci çocuğunuz olacağını yazarsanız yarın listeyi guncelleyebilirim

Çok yoruluyorum. Hep yorgun ve halsizim.. Gerçekten sınırlarımı zorluyorum. Sürekli yüzümü yıkıyorum ayakta kalmak için. Herhalde ilk gebeliğin yorgunluğunu düşündüğüm kadar üzerimden atmamışım. Bu dönemde vücuduna borcu olanlar yorgjn hissedermis en çok. Bendeki borç 9 ay yatmakla bitecek gibi değil. Esniyorum Sürekli.

Olabilir aslında onu da düşündüm. Gest sac yazıyor zaten değerin başında.
Gebelik kesesi ya da bilimel adı ile gestasyonel kese (gestational sac) ultrasonda görülen ilk oluşumdur. Endometriumun içinde yuvarlak siyah bir oluşum olarak görünür.
Böyle yazıyo gest sac gebelik kesesiymiş

B12 ve OMEGA 3 çok etkiliymis yorgunluğun azalmasında aslında

Ilk bebegin daha kucuktu dimi canim. Benmki 4 yas olmak uzere inan ben o yorgunlugu bu yil ancak attim. Sana cok kolayliklar diliyorum. Acaba bebek sana uylu veriyo da ondan oyle hissediyo olabilir misin. Ben oglumda gunun cogunu uyuyarak gecirirdim yine de dinlemis hissetmezdim ilk aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…