- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
Hosgeldin minik kuzu cok guzel bi hayat yasarsin insallah hayirla sagliklaMiniğime merhaba diyebiliriz
Kese şekli güzel Rahime yerleşmiş sat’a uyumlu dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin minik kuzu cok guzel bi hayat yasarsin insallah hayirla sagliklaMiniğime merhaba diyebiliriz
Çok geçmiş olsun inşallah ciddi birşey değildirKorkunç bi diş ağrısı başladı kadın doğuma gitmeden diş hekimine de gidemem. Bugün muayene olmaya çalışıcam Kızlar
Maşallah cok sevindimMiniğime merhaba diyebiliriz
Cm mm farkı bence onun 12 mm sizin 7 mm döllenme gün farkındandir benceMerhaba, kesenin boyutu benim ultrason kağıdımda 0.73 cm olarak yazıyor. Bende bir sorun mu var acaba?
Güzel haberler alalım inşallahBende bugün verdim bizim burda 10.30 kadar neyse sıkma canını yarın verirsin inşaallah
Maşaallah darısı bizlere inşaallahMiniğime merhaba diyebiliriz
Aminn inşaallahGüzel haberler alalım inşallah
Yiaa hepsi inşallahHosgeldin minik kuzu cok guzel bi hayat yasarsin insallah hayirla saglikla
Aminn inşallahMaşaallah darısı bizlere inşaallah
Teşekkür ederimMaşallah cok sevindim
Kaç haftalıksınız cm yi mm ye çevirdiğin de senin 7.3 mm çıkıyor benim mm yi cm yaparsak ta 1,23 cm yapıyor. Büyük ihtimalle sizin biraz daha küçük bebeğiniz benim 5+4 bugünMerhaba, kesenin boyutu benim ultrason kağıdımda 0.73 cm olarak yazıyor. Bende bir sorun mu var acaba?
Merhaba beta kaçken gördünüz Keseyi kaç haftalıkMiniğime merhaba diyebiliriz
Kan vermedim hiçMerhaba beta kaçken gördünüz Keseyi kaç haftalık
Yolk sac kesesi olabilir mi 0,73 ?Merhaba, kesenin boyutu benim ultrason kağıdımda 0.73 cm olarak yazıyor. Bende bir sorun mu var acaba?
Bende de GS 0.67 Cm yazıyor sanırım ultrason cihazına göre değer ya cm üzerinden ya milim üzerinden yazıyor bide 12mm ayrı biyerde bişey yazıyor ama bu acaba kesenin ölçüsü 0.67 olanda yolk kesesi mi acabaMerhaba, kesenin boyutu benim ultrason kağıdımda 0.73 cm olarak yazıyor. Bende bir sorun mu var acaba?
Vajinal muane ile mi gördü peki keseyiKan vermedim hiç
Şuan 5+2 deyim
Yok hayır karındanVajinal muane ile mi gördü peki keseyi
5+6 haftalık aslında şu an. Zaten doktor vajinal ulstrason ile gördü keseyi o yüzden de küçük olabilir mi?Kaç haftalıksınız cm yi mm ye çevirdiğin de senin 7.3 mm çıkıyor benim mm yi cm yaparsak ta 1,23 cm yapıyor. Büyük ihtimalle sizin biraz daha küçük bebeğiniz benim 5+4 bugün
Olabilir aslında onu da düşündüm. Gest sac yazıyor zaten değerin başında.Yolk sac kesesi olabilir mi 0,73 ?