GözünaydınKızlar keseyi doktor alttan bakarak gördükilk olarak karından baktı göremedi dış gebelik olabilir diyerek korkuttu ama sonra dur alttan bakayım dedi ve orada gördü.
Betaya en son geçen hafta perşembe baktırmıştım 229 çıkmıştı. Tekrar ölçtürmedim o yüzden şimdi kaç bilmiyorum. Ama zaten karından göremediği için 3000 den az 1500 den fazla olduğunu düşünüyorum.Beta kaçken görmüş oldunuz acaba
Çok teşekkür ederim, darısı sabırsızlıkla bekleyen tüm annelereGözünaydın
iki gün sonra tekrar edin önemli olan iki günde ortalama iki kat artması hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar Sat 5 kasım. Dün beta hcg 875. Çıktı. Hamileyim ama korkuyorum bu değer çok yüksek değil mi sizce bir sorun olur mu?
Tebrik ederim görmek içini rahatlatmıştır.. bir sonraki randevun ne zamanKızlar keseyi doktor alttan bakarak gördükilk olarak karından baktı göremedi dış gebelik olabilir diyerek korkuttu ama sonra dur alttan bakayım dedi ve orada gördü.
Çok teşekkür ederim, evet rahatlattı ve hamile olduğumu anladım. Daha önceden hiç hamile gibi hissetmiyodum kendimi. Keseyi gördüm deyince bir ohh dedim :)Tebrik ederim görmek içini rahatlatmıştır.. bir sonraki randevun ne zaman
Teşekkür ederim yarın tekrar baktıracağım.iki gün sonra tekrar edin önemli olan iki günde ortalama iki kat artması hayırlı olsun
Bir düşüğüm var o yüzden korkuyorum tekrar başka bi sorun çıkmasın diye hayırlısıyla hepimizinki sağlıklı ilerler inşYüksekliği düşüklüğü sıkıntı değil. Düzenli yükselmesi önemli
Devlet hastanesi aciline gitme imkanın varsa orada da yapıyorlar canım.Ben de bugün ASM'ye gittim ama geç kalmışım kan 9-10 arasiymiş. Moralim bozuldu
Aminnnn inşallahBir düşüğüm var o yüzden korkuyorum tekrar başka bi sorun çıkmasın diye hayırlısıyla hepimizinki sağlıklı ilerler inş
biliyorum zor benim de kimyasal geçmişim var kendinden biliyorum insan düşünmeden edemiyor, ama iyi düşünmeye çalış inşallah sağlıklı bir sürecin olurBir düşüğüm var o yüzden korkuyorum tekrar başka bi sorun çıkmasın diye hayırlısıyla hepimizinki sağlıklı ilerler inş
Verdim geldim bakalım yarın oglen çıkar dedi dr ilk kan degerin çok dusuk 21 dedi bugün 150 üzeri olması gerekir normal bir gebelik için dedi moralim bozulduGüzel haberlerini bekliyoruz o zaman canım
bende idrar yolu enfeksiyonu varmış sağlık ocagındaki idrar tahlilinde çıktı hiç baktırdın mı sen?Kızlar merhabalar size bir sorum var akıntı durumlariniz nasıl benim su gibi beyaz şeffaf akıntım oluyor gün içinde bazen sarı şeklinde de az az oluyor siizinde öyle mi
Bende bugün verdim bizim burda 10.30 kadar neyse sıkma canını yarın verirsin inşaallahBen de bugün ASM'ye gittim ama geç kalmışım kan 9-10 arasiymiş. Moralim bozuldu
Benim de akıntım var doktor akıntı olur normal dedi idrar testi verdim temiz çıktı bir şey çıkmadı normalmiş yaniKızlar merhabalar size bir sorum var akıntı durumlariniz nasıl benim su gibi beyaz şeffaf akıntım oluyor gün içinde bazen sarı şeklinde de az az oluyor siizinde öyle mi
Merhaba, kesenin boyutu benim ultrason kağıdımda 0.73 cm olarak yazıyor. Bende bir sorun mu var acaba?Kızlar bugün doktora gittim düşük riskim var ama henüz rahim içinde kanama alanı saptanmadı bir sorum olacak şuan 5+3 olduğunu. Söyledi yolk sac kesesini gördüğünü söyledi 5 haftalık kese gören arkadaşlarım kesenin boyutu kaçtı sizin benim 12.7 mm yazıyor kağıtta da acaba böylemi sizin de merak ettim