Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, bebek uyku veriyor zaten, ben de onu diyorum. Doktorlar diyor ki yorgunluğun sebebi ileriki zamanlara güç toplamakmış. yoğun hayatı olanlar daha yorgun geçiriyormuş, inanırım. ben hala gece bebeğimi emziriyorum. daha deliksiz uyumadım. ama bunun geçici olduğunu düşünüyorum. ilk 3 ay geçsin de ben eski enerjime ulaşırımIlk bebegin daha kucuktu dimi canim. Benmki 4 yas olmak uzere inan ben o yorgunlugu bu yil ancak attim. Sana cok kolayliklar diliyorum. Acaba bebek sana uylu veriyo da ondan oyle hissediyo olabilir misin. Ben oglumda gunun cogunu uyuyarak gecirirdim yine de dinlemis hissetmezdim ilk aylarda
Tam ismi nedirBunun icin ocean mummy cok oneriolar. Icinde folik asit de var ama yeterli miktarda mi bilemiorum
Evet, bebek uyku veriyor zaten, ben de onu diyorum. Doktorlar diyor ki yorgunluğun sebebi ileriki zamanlara güç toplamakmış. yoğun hayatı olanlar daha yorgun geçiriyormuş, inanırım. ben hala gece bebeğimi emziriyorum. daha deliksiz uyumadım. ama bunun geçici olduğunu düşünüyorum. ilk 3 ay geçsin de ben eski enerjime ulaşırım
Bu dediğin üçlü mu omega B12 ve folik olarak miBunun icin ocean mummy cok oneriolar. Icinde folik asit de var ama yeterli miktarda mi bilemiorum
Ay kiyamam. Oglum cok az emdi cok severim emen bebekleri. Insallah bi an once atlatir toparlarsinEvet, bebek uyku veriyor zaten, ben de onu diyorum. Doktorlar diyor ki yorgunluğun sebebi ileriki zamanlara güç toplamakmış. yoğun hayatı olanlar daha yorgun geçiriyormuş, inanırım. ben hala gece bebeğimi emziriyorum. daha deliksiz uyumadım. ama bunun geçici olduğunu düşünüyorum. ilk 3 ay geçsin de ben eski enerjime ulaşırım
Ocean mummyTam ismi nedir
Icinde cinko falan da vardi sanirim bunlara ek olarak bi Kac bisey dahaBu dediğin üçlü mu omega B12 ve folik olarak mi
Memeye aşık aşık. Valla benim kızım usludur sakindir ama zorlayıcı bir huyu vardır o da meme aşkı. gak meme guk meme. geceleri uyanıp meme ister, meme olmazsa geri uyumaz. azı dişleri sebebiyle 3-4 kere uyanıyor son günlerde. yani yorgunum epey. son trimesterda bıraktırırım diyorum ama bakalım, şu an çok uzak gibi.Ay kiyamam. Oglum cok az emdi cok severim emen bebekleri. Insallah bi an once atlatir toparlarsin
Bakalim kismeti nereye kadar. Belki tandem bile yaparsinMemeye aşık aşık. Valla benim kızım usludur sakindir ama zorlayıcı bir huyu vardır o da meme aşkı. gak meme guk meme. geceleri uyanıp meme ister, meme olmazsa geri uyumaz. azı dişleri sebebiyle 3-4 kere uyanıyor son günlerde. yani yorgunum epey. son trimesterda bıraktırırım diyorum ama bakalım, şu an çok uzak gibi.
M Mirune bu arada ben de İstanbulİyi akşamlar kızlar valla iyiki varsınız sizi okumak zevkli oluyor
Ben yine cumartesi gideceğim bakalım kalp duyulacak mı? Malum özel DR kontrol süresi geçmeden gitmek istiyorum hem kan sonuçlarını da gösteririm. Bana elenatal 2 verdi DR um folbiol ü bıraktırdı var mı kullanan? Sonra sık gelmek istemiyorum dicem maddi manevi malum salgın da var rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı. M Mirune benim ikinci bebişim ilki kız 8 yaş
Ankara 2. Çocuğum 31 yaşındayımYarin izin gunum, bunu alintilayarak Şehrinizi ve kacinci çocuğunuz olacağını yazarsanız yarın listeyi guncelleyebilirim
Bursa ilk gebelik 26Yarin izin gunum, bunu alintilayarak Şehrinizi ve kacinci çocuğunuz olacağını yazarsanız yarın listeyi guncelleyebilirim
Azı karar çoğu zarar sabahları akşamları 2-3 bardak açık çay günde 1 fincan Türk kahvesi ideal fazlası zaten bizede iyi değilmerhaba
Ben normalde çok çay kahve içen biriydim
Şimdi ne içeceğim bilemedim. Bitki çayları çok tehlikeli, hangisini açsam düşük tehlikesi diyor.
Taşı mı kaynatıp içeyip ne içeyim bilemedim.
İlk çocuğumda bu kadar kahve bağımlısı değildim. Bir şey içmeme gerek kalmadı ama şimdi ne yapacağım bilemedim
Doktorla görüştün mü canım değerinle ilgili?Kızlar merhaba. Aranızda yeniyim ve sizin bilginize ihtiyacım var. Beta hcg değerim 20.45 iken 2 gün sonra 29.54 çıktı. Sizce normal mi? Eğer normalde bende 2022 ağustos annesiyimmmm
Doktorun bisey soylemedi mi canim?Kızlar merhaba. Aranızda yeniyim ve sizin bilginize ihtiyacım var. Beta hcg değerim 20.45 iken 2 gün sonra 29.54 çıktı. Sizce normal mi? Eğer normalde bende 2022 ağustos annesiyimmmm