2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet, bebek uyku veriyor zaten, ben de onu diyorum. Doktorlar diyor ki yorgunluğun sebebi ileriki zamanlara güç toplamakmış. yoğun hayatı olanlar daha yorgun geçiriyormuş, inanırım. ben hala gece bebeğimi emziriyorum. daha deliksiz uyumadım. ama bunun geçici olduğunu düşünüyorum. ilk 3 ay geçsin de ben eski enerjime ulaşırım

Ay kiyamam. Oglum cok az emdi cok severim emen bebekleri. Insallah bi an once atlatir toparlarsin

Ay kiyamam. Oglum cok az emdi cok severim emen bebekleri. Insallah bi an once atlatir toparlarsin
Memeye aşık aşık. Valla benim kızım usludur sakindir ama zorlayıcı bir huyu vardır o da meme aşkı. gak meme guk meme. geceleri uyanıp meme ister, meme olmazsa geri uyumaz. azı dişleri sebebiyle 3-4 kere uyanıyor son günlerde. yani yorgunum epey. son trimesterda bıraktırırım diyorum ama bakalım, şu an çok uzak gibi.

Bakalim kismeti nereye kadar. Belki tandem bile yaparsin

İyi akşamlar kızlar valla iyiki varsınız sizi okumak zevkli oluyor
Ben yine cumartesi gideceğim bakalım kalp duyulacak mı? Malum özel DR kontrol süresi geçmeden gitmek istiyorum hem kan sonuçlarını da gösteririm. Bana elenatal 2 verdi DR um folbiol ü bıraktırdı var mı kullanan? Sonra sık gelmek istemiyorum dicem maddi manevi malum salgın da var rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı. M Mirune benim ikinci bebişim ilki kız 8 yaş

M Mirune bu arada ben de İstanbul

merhaba
Ben normalde çok çay kahve içen biriydim
Şimdi ne içeceğim bilemedim. Bitki çayları çok tehlikeli, hangisini açsam düşük tehlikesi diyor.
Taşı mı kaynatıp içeyip ne içeyim bilemedim.

İlk çocuğumda bu kadar kahve bağımlısı değildim. Bir şey içmeme gerek kalmadı ama şimdi ne yapacağım bilemedim

Azı karar çoğu zarar sabahları akşamları 2-3 bardak açık çay günde 1 fincan Türk kahvesi ideal fazlası zaten bizede iyi değil
Bende çok düşkünüm bu arada ama sanırım en kolay bırakabileceğim şeylerden
Başta sigara beni çok zorluyor çünkü

Kızlar merhaba. Aranızda yeniyim ve sizin bilginize ihtiyacım var. Beta hcg değerim 20.45 iken 2 gün sonra 29.54 çıktı. Sizce normal mi? Eğer normalde bende 2022 ağustos annesiyimmmm

4+2 oldun dün adet olmam lazımdı ve tabiki olmadım. Test yaptım kaset olanlardan ikinci cizgi kıpkırmızı cıktı. Haka doktora gitmedim. Adetten beş gün önce ölctüm en son kan tahlilinde 26 cıkmıstı . 6+1 de gideceğim doktora. Randevum o zaman aldım. Geç mi bilmiyorum ama hem keseyi görürüm hem belki kalp atısını alırım dedım. Daha dogrusu iş yerinden izin alıp gidebilmek imkansız ama bundan sonraki sürecte ücretli izin yazdırcam kendime kontrollerimde. Kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…