2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah Amin, sağlıkla gelsinler İnşallah cihazdan fark ediyodur canım bundan önce gittiğim doktorun verdiği görüntüde benimki de minicikti. 15 gün dedi bana kalp atışı için çok uzun çok zor geliyo beklemesi

Hasta değilde hamile olduğumuzun bilincinde olursak herşey çok keyifli ilerliyor.
Ne gebelik şekeri ne kansızlık ne magnezyum eksikliğine bağlı kemik ağrısı hiç bişey yaşamadım nede çocuğumda bi sıkıntı çıkmadı çok şükür
Hatta sabahlara kadar gezdim dolaştım tadını çıkardım.
Tek dileğim ödem olmaması çok canım yandı ayaklarımın şişine
Bide mide bulantısından çok çektim Allah vermesin.

Midye ve kokorecin yasak olduğunu bilmiyordum 16 sında yumurtlama oldu 21 inde bunlardı yedim bir zararı olmuş mudur

Bugün doktora gittim 4+1 olarak, kese görülmedi diye üzüldüm ama ben mucize beklemişim sanırım.
Doktor hanım daha görünmez dese de ben yok kesin üzülmeyim diye diyor dedim içimden (hormonlarımın etkisindeyim)

Karnıma batma gibi ağrı oluyor. O korkutuyor, geceleri kötü rüyalar görüyorum, tutunamamış vs. Hayırlısı olsun. Hani somut olarak görsem içim rahatlayacak.

Midye ve kokorecin yasak olduğunu bilmiyordum 16 sında yumurtlama oldu 21 inde bunlardı yedim bir zararı olmuş mudur
Olmamıştır canım çok yeni çünkü bundan sonra dikkat edersin. Midye ağır metaller içeriyor. Kokoreçte bakterilerden dolayı yasak işkembe mumbar şirdan türü şeyler yememek lazım

Ağrı olmayanlarda neden bende belirti yok diye üzülüyor. İnanın bunun sonu yok kendinize dert etmeyin çok küçük henüz onlar çok güçlü

Bende 4+1deyim kese için henüz erken. 15gün sonra ilk kontrölüme gideceğim bende o zaman görürüm diye düşünüyorum. Umarım sağlıkla görürüz bebeklerimizi

Bende öyle biliyorum 2 günde 2 katına çıkıyorsa sağlıklı bi gebelik olurmus bende yarın kan vericem canım bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…