Katılıyorum kesinlikle kitap oyuncak vs oradan aldık sattık oğlumda hep yine aynı sistem devamSadece sepet degil bebegin agzina sokmayacagin herseyi alabilirsin
Ben soğan kokusundan nefret ettmAy inşallah valla bende de yok o. İnşallah olmaz da
Ayy çok zor valla. Şükür bende öyle şeyler yok maşallahBen soğan kokusundan nefret ettm2 gün mutfağa giremedim
Çook zorAyy çok zor valla. Şükür bende öyle şeyler yok maşallah
Canım bizim aynıymış bebişler mens tarihine göre senin gibi keseye göre 5+3 dedi bana da ek olarak iyi yere yerleşmiş dedi 9 güm sonra kalp atışı icin çağırdı. insallah sağlıkla kucağımıza alırız bi de benim kesenin gorüntüsü minicik usg çekimi ile alakalı olabilir senin ki daha uzun duruyor masallah hepsine
Maşallah Amin, sağlıkla gelsinler İnşallahCanım bizim aynıymış bebişler mens tarihine göre senin gibi keseye göre 5+3 dedi bana da ek olarak iyi yere yerleşmiş dedi 9 güm sonra kalp atışı icin çağırdı. insallah sağlıkla kucağımıza alırız bi de benim kesenin gorüntüsü minicik usg çekimi ile alakalı olabilir senin ki daha uzun duruyor masallah hepsine
bende onu falandır diye okumam peki
Düzelecek zamanlaaa. Benimde oturduğum yerden kalkarken dönüyor. Ama benimsedim bu durumuÇook zorboyle başım falan dönüyor alışamadım daha
Duzelecegiz inşallahDüzelecek zamanlaaa. Benimde oturduğum yerden kalkarken dönüyor. Ama benimsedim bu durumu
İnşallahDuzelecegiz inşallah
Hasta değilde hamile olduğumuzun bilincinde olursak herşey çok keyifli ilerliyor.Genel anlamda herkes az çok nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgi vermiş. haklılar, dikkat edin. Ama hayat meselesi haline getirmeyin. ben zamanında ettim siz etmeyin.. Şahsen şu yapılmalı bu yapılmamalı meselesine ben çok girdim zamanında.. İlk hamileliğimde o kadar dikkat ettim ki harfiyen her şeyi uygulamaya çalıştım bir sürü kitap okudum, video izledim ve geldiğim nokta, çok da şey etmemek lazım noktası. İnsanın iç huzuru kalmıyor. Sürekli kendini kötü hissetme, daha iyi beslenmeye çalışma sinirlerimi yıprattı. sinirleri gerilmiş bir mutsuz bir hamile. dikkatli olmanın dozu önemli demek istediğim.
Midye ve kokorecin yasak olduğunu bilmiyordum 16 sında yumurtlama oldu 21 inde bunlardı yedim bir zararı olmuş mudurKızlar özellikle bu torch olayında dışardan yemek yiyecekseniz çiğ sebze az pişmiş et gibi besinler tüketmeyin. Evdede olsa bol sirkeli suda yıkayın sebze ve meyveleri aman dikkat.
Onun dışında midye kokoreç işkembe gibi şeyler yasak.
Süt yerine yoğurt daha faydalı birde siyah susamda (çörekotu değil) 3 bardak sütten daha fazla kalsiyum var salatalarına yumurtanın üstüne serpiştirin. Günde 2 tane yumurta yemeye özen gösterin
Birşey olmamıştır merak etmeyinMidye ve kokorecin yasak olduğunu bilmiyordum 16 sında yumurtlama oldu 21 inde bunlardı yedim bir zararı olmuş mudur
Acilin kontrol süresi olmaz aynı doktor olsa bileSayılıyor ama aynı doktora muayene olması gerekir
Hayır oluyomuş. Kızımı götürdüğümde öğrendim bende birebir yaşadımAcilin kontrol süresi olmaz aynı doktor olsa bile
Olmamıştır canım çok yeni çünkü bundan sonra dikkat edersin. Midye ağır metaller içeriyor. Kokoreçte bakterilerden dolayı yasak işkembe mumbar şirdan türü şeyler yememek lazımMidye ve kokorecin yasak olduğunu bilmiyordum 16 sında yumurtlama oldu 21 inde bunlardı yedim bir zararı olmuş mudur
Ağrı olmayanlarda neden bende belirti yok diye üzülüyor. İnanın bunun sonu yok kendinize dert etmeyin çok küçük henüz onlar çok güçlüBugün doktora gittim 4+1 olarak, kese görülmedi diye üzüldüm ama ben mucize beklemişim sanırım.
Doktor hanım daha görünmez dese de ben yok kesin üzülmeyim diye diyor dedim içimden (hormonlarımın etkisindeyim)
Karnıma batma gibi ağrı oluyor. O korkutuyor, geceleri kötü rüyalar görüyorum, tutunamamış vs. Hayırlısı olsun. Hani somut olarak görsem içim rahatlayacak.
Bende 4+1deyim kese için henüz erken. 15gün sonra ilk kontrölüme gideceğim bende o zaman görürüm diye düşünüyorum. Umarım sağlıkla görürüz bebeklerimiziBugün doktora gittim 4+1 olarak, kese görülmedi diye üzüldüm ama ben mucize beklemişim sanırım.
Doktor hanım daha görünmez dese de ben yok kesin üzülmeyim diye diyor dedim içimden (hormonlarımın etkisindeyim)
Karnıma batma gibi ağrı oluyor. O korkutuyor, geceleri kötü rüyalar görüyorum, tutunamamış vs. Hayırlısı olsun. Hani somut olarak görsem içim rahatlayacak.
Bende öyle biliyorum 2 günde 2 katına çıkıyorsa sağlıklı bi gebelik olurmus bende yarın kan vericem canım bakalım hayırlısıSağlık ocağına gittim 2 kez kan verdiğimi söyleyince eğer ilk değer iki katından fazlaysa tekrar betaya baktırmana gerek yok gebeliğin olduğunu gösteriyor bu bize dedi hemde tok olarak gittiğim için diğer kan testleri yarına kaldı. Benim doktorun dediği gibi mi böyle birşey duyan var mı?