2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende birşeyler almak istiyorum ama korkuyorum da 😅 Tecrubelerinize ihtiyacımız var arkadaşlar
benim ikinci bebeğim kızım var bir de 8 yaşnda. bence çok erken henüz. liste yapmak mantıklı bir de kenara para atmak bence Allah korusun her anlamda erken. belki temsili ortak renk bir zıbınla heyecanınız hafifler:)
kıyafet hediye de geliyor beni asıl araba vs. korkutuyor.

Bende öyle biliyorum 2 günde 2 katına çıkıyorsa sağlıklı bi gebelik olurmus bende yarın kan vericem canım bakalım hayırlısı
Sağlık ocağı sonrası acile gittim ben dayanamadım😂
4 Aralık 19.30 da 152
bugün 12.30 363 çıktı.
Çok şükür biraz içim rahatladı. Kese ve kalp atışını da duyarız inşallah. 🥰

Kızlar ya alışverişe nerden nasıl başlamak gerek özellikle tecrübeli annelerden tavsiye istiyorum belki çok erken evet ama her şeye gün geçtikçe zam geliyor bir de bı şeyler almak için sabırsızlanıyorum açıkçası 🙈
E bebek şubat indirimlerinde bebek arabası alabilirsiniz yine anne yanı beşik alabilirsiniz bez stoğu yapabilirsiniz biraz. Aynı şekilde o zamana kadar cinsiyet belli olur kıyafet bakabilirsiniz. Şuan cinsiyette belli değilken kıyafet alınmaz bence. Ama e bebeğin şubat indirimlerini kaçırmayın derim

Çok ama çok duygusalım, bugün iş yerinde hüngür hüngür ağladım, insanlar diyor derdin ne, diyemedim, biri seni üzmüş söyle diyorlar.

Akşam da eski Türk dizilerinden açıp oturup izledim, pms dönemi tüm şiddetiyle devam ediyor gibi ama aşırı uykulu versiyonu.

Çok ama çok duygusalım, bugün iş yerinde hüngür hüngür ağladım, insanlar diyor derdin ne, diyemedim, biri seni üzmüş söyle diyorlar.

Akşam da eski Türk dizilerinden açıp oturup izledim, pms dönemi tüm şiddetiyle devam ediyor gibi ama aşırı uykulu versiyonu.
Ben de her şeye ağlıyorum 😂😂

Kızlar keseyi doktor alttan bakarak gördük 🥲ilk olarak karından baktı göremedi dış gebelik olabilir diyerek korkuttu ama sonra dur alttan bakayım dedi ve orada gördü.

Eklentiler

• IMG_20211207_083949.jpg
    IMG_20211207_083949.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 63
Ha evet bunu biliyordum ama peynirde var olduğunu bilmiyodum. Sırf tehlikeye atmayım birazda tabi uğraşmayım diye salata yemiyorum ne evde ne dışarda. Çiğ et tüketme diye de eklemişti doktor sebebinin otlamayla kaynaklı olduğunuda bilmiyordum. Baya sıkıntılıymış vallahi dikkat çok gerektiriyor inşallah bi sorun sıkıntı yaşanmadan kucağımıza alırız hepimiz 🤲🏻
Korkulacak bir etki olmaz sizin içinde yine de dikkat lazım Allah bebişlerimizi bize bağışlasın 🤲

Sağlık ocağı sonrası acile gittim ben dayanamadım😂
4 Aralık 19.30 da 152
bugün 12.30 363 çıktı.
Çok şükür biraz içim rahatladı. Kese ve kalp atışını da duyarız inşallah. 🥰
Ayy çok sevindim Aminn inşaallah bende şimdi sağlık ocağında yaptirmaya gidiyorum bakalım 🤗

Merhaba arkadaşlar Sat 5 kasım. Dün beta hcg 875. Çıktı. Hamileyim ama korkuyorum bu değer çok yüksek değil mi sizce bir sorun olur mu?

Midye ve kokorecin yasak olduğunu bilmiyordum 16 sında yumurtlama oldu 21 inde bunlardı yedim bir zararı olmuş mudur
Regl gecikene kadar ya hiç ya hep kuralı varmış etkilenmiş olsaydı gebelik devam etmezdi, regl olurdunuz test yapmasaydınız hamile oldugunuzu bile anlamamış olurdunuz belki. Regl gecikene kadar yenilip içilebilir etki etmemis oluyormuş. Mucize bir sistem. Regl gerektiği gunden sonrası icin dikkat etmek gerekiyor elbette. Ben ilk gebeligimde alkol kullanmıştım hamile olduğumu bilmeden. e haliyle bu konuyu epey. Doktor da böyle dedi. Etki etmiş olsaydı şu an burada benimle hamileleigini konusuyor olmazdın zaten. Rahat ol.

Keseyi goren kizlar darisi kalp atisina insallah♥️ duygusal olan kizlar ben de cok agliyorum😁 normalde de cok aglak bi insanim zaten. Ama okucak bunlar. Bdnm asil aglama krizlerim son iki aydi oglumda bakalim bunda nolcak
Benim iki gebeligimi de ağlayınca arkadaslarim hamile misin diye espri yaparak önden tahmin ettiler hahah yok ya keşke diye cevap vermiştim oysaki 😂 çünkü ben de senin gibiyim normalde de her şeye agliyorum. Dizilerde aglak.bir melodi girilmesini 3. Noktasında ağlıyorum hahah daha dramatize edilmeye baslanmadan

Regl gecikene kadar ya hiç ya hep kuralı varmış etkilenmiş olsaydı gebelik devam etmezdi, regl olurdunuz test yapmasaydınız hamile oldugunuzu bile anlamamış olurdunuz belki. Regl gecikene kadar yenilip içilebilir etki etmemis oluyormuş. Mucize bir sistem. Regl gerektiği gunden sonrası icin dikkat etmek gerekiyor elbette. Ben ilk gebeligimde alkol kullanmıştım hamile olduğumu bilmeden. e haliyle bu konuyu epey. Doktor da böyle dedi. Etki etmiş olsaydı şu an burada benimle hamileleigini konusuyor olmazdın zaten. Rahat ol.
Anladım teşekkür ederim bilgi için

X