- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
Yav nasil vereceksiniz kan adamlar 220 lira istedilerönemli olan sürecin sağlıklı devam etmesi bencemaşallah ama devam etmemişsiniz kan vermeye, ben olsam dayanamazdım sanırım en az bir kere daha verirdim
Beta cok genis aralikli bi deger o yuzden normal cok gecmis olsunkızlar benim tüp bebekti çift embriyo koyulmuştu sat 27 ekimdi dün kanda 12000 olduğunu gördüm bugün kanamam başladı acile gittim. Normalde 5+2 olmam gerekiyor transfer tarihine göre ve beta yüksek olunca ama doktor 4 hafta ile uyumlu kese düzgün ve yolksac gözlendi dedi iğne vuruldum kanama durdu düşük tehlikem olduğunu söyledi ama kanama alanı saptanmadı dedi beta böyle yüksek olup 4 hafta az değil mi acaba ben mi yanlış anladım
Teşekkür ederim korktum açıkçası inşllah YaşarBeta cok genis aralikli bi deger o yuzden normal cok gecmis olsun
Olabilir tabi neyseki hemen mudahale edilmis. Korkma stres yapma dinlen bakalim somraki muayeneye kadarTeşekkür ederim korktum açıkçası inşllah YaşarSağlıklı olsunda ilk gebeliğim doktor ilk gebelik olduğu için vücut atmaya çalışıyor dedi ilk gebeliklerde böyle lekelenmeler olur dedi
Teşekkürler cevap içinOlabilir tabi neyseki hemen mudahale edilmis. Korkma stres yapma dinlen bakalim somraki muayeneye kadar
1 hafta dayanabildim bendeönemli olan sürecin sağlıklı devam etmesi bencemaşallah ama devam etmemişsiniz kan vermeye, ben olsam dayanamazdım sanırım en az bir kere daha verirdim
ben devletin acilinde yaptırıyorum o yüzden rahat söyledimYav nasil vereceksiniz kan adamlar 220 lira istediler
Bu acil bi tek bana yapmiyo heralde yaben devletin acilinde yaptırıyorum o yüzden rahat söyledim
güzel haberlerle gelin inşallah1 hafta dayanabildim bendekontrolüm cuma günü o zamana kadar çatlardım heralde
neden ki? nerde yaşıyorsunuz? doktor iki günde bir yaptırmamı söyledi deyince yapıyorlar geneldeBu acil bi tek bana yapmiyo heralde ya
Bende acilde yaptirmadim nasil oluyor onuda deneyeyimben devletin acilinde yaptırıyorum o yüzden rahat söyledim
Kayseride yasiyorum. Devlet acilde bi ez soyledim acile bunun icin mi geldiniz gercekten acil olanlarin hakkina giriosunuz die cemkirildineden ki? nerde yaşıyorsunuz? doktor iki günde bir yaptırmamı söyledi deyince yapıyorlar genelde
Doktorum iki günde bir yaptırmamı söyledi gidişatım riskli kimyasal gebelik serüvenim var deyince aldılar kanBende acilde yaptirmadim nasil oluyor onuda deneyeyim
Benim de 2 ay once kimyasalim vardi valla mi yaparlar miDoktorum iki günde bir yaptırmamı söyledi gidişatım riskli kimyasal gebelik serüvenim var deyince aldılar kan
öyle olunca ben de yaptırmak istemem, peki ya sağlık ocağı? orası da mı izin vermiyorKayseride yasiyorum. Devlet acilde bi ez soyledim acile bunun icin mi geldiniz gercekten acil olanlarin hakkina giriosunuz die cemkirildiozelde bakiolar 180 tl
Guzel dusun guzel olsun sana siki siki tutunsun annesiDoktorum iki günde bir yaptırmamı söyledi gidişatım riskli kimyasal gebelik serüvenim var deyince aldılar kan
bi dene istersen yaparlar zannımca.. ben yarın yine gidicem bat dan 2 gün sonra 36 4 gün sonra 159 çıktı yarın bat dan 6 gün sonra oluyor yine yaptırcam, düşük cünkü hcg gün ve haftama göre, geçen ay gibi kimyasal mı süreci görmek istiyorum açıkçası. hala düşük olduğu için yaparlar yine diye tahmin ediyorumBenim de 2 ay once kimyasalim vardi valla mi yaparlar mi
Orda yapiyolar tabi ama saat 10 bucuga kadar. Brkarken gittigim asmyi degistirmedim 8 km var eve. Erken cikip trafikte oraya ulasmak mucize gibi bisey. Aksamdan gidip annemde kalip oyle veriyorum kaniöyle olunca ben de yaptırmak istemem, peki ya sağlık ocağı? orası da mı izin vermiyor
Guzel artmamis mi ya bence guzel artmisbi dene istersen yaparlar zannımca.. ben yarın yine gidicem bat dan 2 gün sonra 36 4 gün sonra 159 çıktı yarın bat dan 6 gün sonra oluyor yine yaptırcam, düşük cünkü hcg gün ve haftama göre, geçen ay gibi kimyasal mı süreci görmek istiyorum açıkçası. hala düşük olduğu için yaparlar yine diye tahmin ediyorum