2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Muhtemelen 2. Gebeliği olan anneler kkyı bildiği için çabuk geldi. İlk gebeliği olanlar gelir zamanla benimde bir kızım var 2.5 yaşında
Aynen oyle oldu bence de cok var ama ikinci bebek.bekleyen. benm ilk bebegimde topikte bi kac kisi vardi 2. 3. Cocugu bekleyen

Benim de ilk gebeliğim yarışmaya Ankara'dan katılıyorum bugün kan verdim kızlar geçen hafta cumartesi 118 di değerim bugün 3261 çıktı bu işin acemisiyim ama artış güzel gibi geldi bilen arkadaşlar değerlendirebilir mi sonucumu

Hayırlı olsun. son adet tarihin nedir ? hcg 118 ne zaman çıkmıştı yani beklenen adet tarihinden kaç gün önce yada sonra

Hayırlı olsun. son adet tarihin nedir ? hcg 118 ne zaman çıkmıştı yani beklenen adet tarihinden kaç gün önce yada sonra
Teşekkür ederim son adet tarihim 25 Ekim ama tedaviyle oldu yumurtalarım 3 haftada büyüdü 12 Kasım'da çatlatma iğnem yapıldı battan 2 gün sonra 118 çıkmıştı (geçen hafta cumartesi 27 Kasım) , iki gün sonra tekrar kan verdim 295 oldu son olarak bugün verdim 3261 çıktı. Sata göre 1 hafta geriden geliyorum sanırım tedavi sürecim uzadığı için

önemli olan sürecin sağlıklı devam etmesi bence maşallah ama devam etmemişsiniz kan vermeye, ben olsam dayanamazdım sanırım en az bir kere daha verirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…