Aynen oyle oldu bence deMuhtemelen 2. Gebeliği olan anneler kkyı bildiği için çabuk geldi. İlk gebeliği olanlar gelir zamanlabenimde bir kızım var 2.5 yaşında
Bizim yine 10 kişi falan vardı sanırım. Değişecek mi bakalımAynen oyle oldu bence decok var ama ikinci bebek.bekleyen. benm ilk bebegimde topikte bi kac kisi vardi 2. 3. Cocugu bekleyen
Benim ilk gebeliğimMuhtemelen 2. Gebeliği olan anneler kkyı bildiği için çabuk geldi. İlk gebeliği olanlar gelir zamanlabenimde bir kızım var 2.5 yaşında
Şuan 2. Gebeliği olanlar çoğunlukta sanırımBenim ilk gebeliğim
Teşekkür ederimŞuan 2. Gebeliği olanlar çoğunlukta sanırım
Hayırlı olsun canım
Yaparlar diye düşünüyorum ben kızımda vermistim ama bizim burda sabah 10.30 a kadar kan alıyorlar bilgin olsunKan vermeye her zaman giitigim ozel hastaneye gittim 220 lira dediler bu nedir ya yaptirmadim
Saglik ocagi yapiyor mu acaba bilen lutfen yazsin
Yerleşme ağrıları bence korkma ilk gebeliğimde benimde çok olurduAdet tarihimi yeni geçtim ama ağrılarım var. Özellikle tek tarafta, bu beni korkutuyor.
Hayırlısı olsun. Her şey Allah’tan.Yerleşme ağrıları bence korkma ilk gebeliğimde benimde çok olurdu
Hayırlı olsunHayırlısı olsun. Her şey Allah’tan.
Benim de ikinci. Olursa yani.
2 kez gebelik testi yaptım belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. Ama henüz doktora gitmedim.
Benimde çarşamba günü randevum var bende henüz gitmedim canımHayırlısı olsun. Her şey Allah’tan.
2 kez gebelik testi yaptım belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. Ama henüz doktora gitmedim.
Hayırlı olsun. son adet tarihin nedir ? hcg 118 ne zaman çıkmıştı yani beklenen adet tarihinden kaç gün önce yada sonraBenim de ilk gebeliğim yarışmaya Ankara'dan katılıyorumbugün kan verdim kızlar geçen hafta cumartesi 118 di değerim bugün 3261 çıktı bu işin acemisiyim ama artış güzel gibi geldi bilen arkadaşlar değerlendirebilir mi sonucumu
Bende henüz gitmedim kan verip tekrar et çok küçük görülmedi bi daha git yapmayayım diye. Hayırlısı inşallahHayırlısı olsun. Her şey Allah’tan.
yordum allah razi olsunYaparlar diye düşünüyorum ben kızımda vermistim ama bizim burda sabah 10.30 a kadar kan alıyorlar bilgin olsun
Hayır normal betanız. Tebrik ederim.Merhaba
Sat 3 kasım beta 378, 4 haftaya göre beta normal mi, düşük mü
Teşekkür ederimHayırlı olsun. son adet tarihin nedir ? hcg 118 ne zaman çıkmıştı yani beklenen adet tarihinden kaç gün önce yada sonra
önemli olan sürecin sağlıklı devam etmesi benceTeşekkür ederimson adet tarihim 25 Ekim ama tedaviyle oldu yumurtalarım 3 haftada büyüdü 12 Kasım'da çatlatma iğnem yapıldı battan 2 gün sonra 118 çıkmıştı (geçen hafta cumartesi 27 Kasım) , iki gün sonra tekrar kan verdim 295 oldu son olarak bugün verdim 3261 çıktı. Sata göre 1 hafta geriden geliyorum sanırım tedavi sürecim uzadığı için