allah sağsalim kucağımıza almayız nasip etsin. İlk 12. Gün verdim.Merhaba, benim de tüp Bebek . Transfer sonrası 5.gun çift çizgiyi gördüm 7.gün 122 geldi kanda ve 9.gün 234 çıktıpazartesi 14.gün tekrar test vereceğim. Kaçıncı gün kan verdiniz?
Aminallah sağsalim kucağımıza almayız nasip etsin. İlk 12. Gün verdim.
maşallah çok güzel olmuş sağlıklı bir süreç olur inşallahAslında son adet tarihine göre hesaplarsak 22 ekimden 6 haftalık olması lazım ama ben yumurtlama takibi yaptım çok düzensiz zaten 45 günü buluyor 34. Gun yumurtlama oldu benim yumurtlamadan sonra 9. Gun kanda 21 cıktı degerim çok erken ogrendim yani
Merhabalisteye ekleynmeyen varsa, bunu alıntılayarak bilgilerini verebilir mi? teşekkürleeer
Aminn inşaallah keseyi girmedikçe hep bi korku var bakalımmaşallah çok güzel olmuş sağlıklı bir süreç olur inşallah
herkeste ister istemez oluyo inşallah görürsünüzAminn inşaallah keseyi girmedikçe hep bi korku var bakalım
HosgeldinMerhaba, bende aranıza katıldımsat 02.11.2021 ,ıkıncı gebelıgım Dun kan testinde bta hcg 1354 cıktı kadın doğuma onumuzdekı cmrtesı gıdıcem ınsallah keseyı ve bebısı gorebılırım
Yapiyo hic vermeye gefek yok doktora gitmeden saglik ocaginda yaptircam benKan vermeye her zaman giitigim ozel hastaneye gittim 220 lira dediler bu nedir ya yaptirmadim
Saglik ocagi yapiyor mu acaba bilen lutfen yazsin
Olacak gibi degil 2 bir verilecek belki yarin bi sorim bakimYapiyo hic vermeye gefek yok doktora gitmeden saglik ocaginda yaptircam ben
tahmini doğum tarihi profillerde yazıyor, grafikte de sat var zaten, o işe yarıyor. ama diğeri eklenebilir tabi. şehirin ya da yaşın yanına kaçıncı bebek olduğunu ekleyebilirim. yeni bir sütun ne yazık ki ekleyemem, tüm liste dağılırsa her şeyi baştan yazacak vaktim yok ne yazık ki. 1.5 yaşında çocuklu çalışan bir anneyim.
Yapilacak tahliller belli zaten gebelik tam tahlil deyince yapar asm. O kadar parayi da nasi alip nasi yiyolar bilemiyorum sanki yeniden kan uretiyolarOlacak gibi degil 2 bir verilecek belki yarin bi sorim bakim
HoşbuldumHosgeldingenel olarak gördüğüm kadariyla 2. Gebelik cok gurupta benimde 2. Bitane kızım var 2 yaşında
Cocugunu da seni de yerimtahmini doğum tarihi profillerde yazıyor, grafikte de sat var zaten, o işe yarıyor. ama diğeri eklenebilir tabi. şehirin ya da yaşın yanına kaçıncı bebek olduğunu ekleyebilirim. yeni bir sütun ne yazık ki ekleyemem, tüm liste dağılırsa her şeyi baştan yazacak vaktim yok ne yazık ki. 1.5 yaşında çocuklu çalışan bir anneyim.