2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah çok güzel olmuş sağlıklı bir süreç olur inşallah

Merhaba, bende aranıza katıldım sat 02.11.2021 ,ıkıncı gebelıgım Dun kan testinde bta hcg 1354 cıktı kadın doğuma onumuzdekı cmrtesı gıdıcem ınsallah keseyı ve bebısı gorebılırım
Hosgeldin genel olarak gördüğüm kadariyla 2. Gebelik cok gurupta benimde 2. Bitane kızım var 2 yaşında

M Mirune yine ben ve yine listeye yeni ekleme fikirlerim kimin kacinci bebesi oldugu ve tahmini dogum tarihlerini de yazalim mi

Muhasebecimizi aradik. Normalde yarin kan vericektim ama verme dedi. Bi arastirayim gebelik teshisinden once police yapilan ve tum gebeligi kapsayan bi sigorta varsa onu yapalim dedi. Heveslenmistim yarin icin

Kan vermeye her zaman giitigim ozel hastaneye gittim 220 lira dediler bu nedir ya yaptirmadim
Saglik ocagi yapiyor mu acaba bilen lutfen yazsin

M Mirune yine ben ve yine listeye yeni ekleme fikirlerim kimin kacinci bebesi oldugu ve tahmini dogum tarihlerini de yazalim mi
tahmini doğum tarihi profillerde yazıyor, grafikte de sat var zaten, o işe yarıyor. ama diğeri eklenebilir tabi. şehirin ya da yaşın yanına kaçıncı bebek olduğunu ekleyebilirim. yeni bir sütun ne yazık ki ekleyemem, tüm liste dağılırsa her şeyi baştan yazacak vaktim yok ne yazık ki. 1.5 yaşında çocuklu çalışan bir anneyim.

Cocugunu da seni de yerim tesekkur ederim

Muhtemelen 2. Gebeliği olan anneler kkyı bildiği için çabuk geldi. İlk gebeliği olanlar gelir zamanla benimde bir kızım var 2.5 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…